Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: space99 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.074
Cevap
800
Favori
1.459.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam aldım hemen,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

Yapsak mi daha iyi teklif gelir mi bilemedim

Diğer alternatiflere baktım riskli gibi, hat taşıma vs uğraşırım derseniz bekleyin isterseniz, ben kabul ettim

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Diger operatorlere baktim bu fiyat civari bu gb bulamadim. 12 aylik dimi bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teknologi kullanıcısına yanıt

Aynen aldım ben, 2026 ocağa kadar uzadı taahhüt

• Ya arkadaslar aranizda elci kodu verebilecek biri yokmu 24 gb 350 tl lik paket var ona gecmek istiyorum kafayi siriyicam artik gunlerdir 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 28 Ocak 2025; 16:40:52 >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ben de geciyorum

• vodafone 30 gb 245 TL kullanıyordum taahhüt bitiyor şubatta

türkcellde mantıklı bir paket var mı veya gelir mi? vodafone 400 istiyor 30 gb için.

• Merhabalar bugün Turkcell faturasız hattımı üzerime devir aldım, numara taşımak için 90 gün veya faturalıya geçiş için 30 gün beklemem gerekiyor mu? Müşteri hizmetlerine 30 gün olayını sordum biri var biri yok diyor, uygulamada ise faturalıya geçmem için avantajlı teklifler sunuyor kafam karıştı

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

dün akşam 8 gibi bimcell e geçtim cuma günü sabah açılacakmış hattım. yani 2 iş günü sürüyor.

• Ben telekom faturasıza geçtim. Bazısı diyor ki bir ay içinde mutlaka Turkcell’e geri dönüş yapmalısın. Bazısı ise diyor ki istediğin kadar zaman sonra geçiş yap yapabilirsin uygun tarifeyi bekle Turkcell’de

• quote:

Orijinalden alıntı: nonameaccount

Merhabalar bugün Turkcell faturasız hattımı üzerime devir aldım, numara taşımak için 90 gün veya faturalıya geçiş için 30 gün beklemem gerekiyor mu? Müşteri hizmetlerine 30 gün olayını sordum biri var biri yok diyor, uygulamada ise faturalıya geçmem için avantajlı teklifler sunuyor kafam karıştı

Numara taşıma için 90 gün şartı var diye biliyorum. Sonuçta hat devir yeni hat almakla aynıdır farkeden birşey yok. Devir olduğuna bakma.

Faturalı olayına gelirsek, normalde 30 gün şartı var ama bazen bunu es geçip işlem yapabiliyorlar, uygulama izin veriyorsa şansını dene.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Bunları temsilci mi diyor, onlara bakma. her biri kafadan sallayıp duruyor. Tarife fiyatına göre buldun mu yapıştır.

• Merhabalar şuan Türk Telekom faturalı kullanıyorum. Taahhütüm 20-30 güne bitiyor. Vodafone dışında faturalı ne önerirsiniz. Bölgemde çekim gücü az olduğu için istemedim Vodafone.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.