< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1306. sayfa)
-
-
-
Online taşıma yapın esim adresi o ilden rastgele yazın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom fiziki sim kart kullanıyorum Turkcell e sim ile bu tarifeye online taşısam hattımı yinede bayiye gitmemiz gerekiyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır online oluyor direkt.
Yurtdışından 16 pro max alıp pasaport kaydını yaptırdım. Cihazlarım fiziksel sim desteklemiyor. Esime geçmek için bir kaç tane Turkcell bayisi gezdim hepsi yurtdışı cihazlarda sorun var esime geçenlerin simi açılmıyor geçme dedi. Bu problem hakkında bilgi sahibi olan var mı 2 aydır eski telefonu kullanmaya devam ediyorum.
İkincisi sorum ise faturalı hat kullanıyorum paket taahhüt süresi bitmek üzere 1 2 ay kaldı turkcellin arayıp önerdiği paketler çok pahalı +15 20 gb +1000 dk uygun fiyatlı esim geçişiyle de yakalayabileceğim bir fırsat var mıdır? Ya da diğer paket tarife tavsiyelerine hatta hat taşımaya bile açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda en uygunu sanırım bu, varmı gözden kaçırdığımız paket
-
Aralık ayındaki 390 TL’ye 60 GB gibi bir kampanya bekliyor musunuz
Hattıma uygun olmadığını yazıyor, henüz 50 gün var taahhüt bitimine. Sonradan değişme ihtimali var mı acaba bu durumun?
-
Hocam aynı durum bende de var. 8 gün kaldı bitecek taahhüdüm. Sen daha uygun bir teklif bulabildin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulamadım. Faturasıza geçirtip teklif alır mıyım diye deneyeceğim.
Sonradan çıkarmı bilmiyorum, ama çıksa da alsam diyor herkes, ben nazlanıyorum. galiba bu paketi yapacağım.
3 ihtimalle bu paket alabiliyorsun.
Paket şartları bunlar;
*Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 12 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 48 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 79’den fazla olan müşteriler.
*Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 51’nin üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
*Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 11’in üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 45’in üzerinde olan müşteriler.
-
Faturasız telekom’a geçeli bir ay oldu hiç teklif almadım. Turkcell arayıp teklif mi yapacak?
Geçen sene şöyle yapmıştım: faturasıza geçme talimatı verdim, türkcell onay için arayıp faturasıza geçmeyin şu tarife var onu teklif ediyoruz demişlerdi.
Bilgi için teşekkürler.
Bu sene faturasızdan faturalıya geçiş yapan üyeler hangi pakete geçtiklerini ve fiyatını iletebilirler mi?
Benim 30 günüm var, bu hafta mı talimat vereyim yoksa 5-6 gün kala mı sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben Turkcell faturalıdan taahhütüm bitince telekom faturasıza geçtim. Yaklaşık bir ay olmak üzere. İstediğim kadar durabilirim Telekomda öyle değil mi? Yok eğer en fazla bir ay süreniz var Turkcell’e geçmek için diyorsanız hemen bir paket bulup geçeyim . Ama böyle bir zorunluk yoksa birkaç ay bekleyip Turkcell’den uygun bir tarife çıkmasını takip edeceğim
öyle bir süre kısıtı yoktur hocam
turk telekom faturasızdan faturalıya geçişe uygun tarifeler varmış öyle diyorlardı forumda ideal prime 35 filan emin değilim
Çok teşekkür ederim, var olun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X