Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.133
Cevap
803
Favori
1.464.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 11 telefon, onda esim var mı bilmiyorum ama ben simkart istedim adrese yani esim istemedim. 2 saat içinde getiriyorlarmış. bakalım gelecek mi kart? :)

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    İphone 11 E-SIM destekliyor hocam, yeriniz de olsam kurye sistemine güvenmeyip, E-SIM ile geçerdim.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158163877
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Güvenemedim esim’e sonradan sıkıntı yada arıza yapar mı acaba diye kafama takıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bıraktığım linki inceleyiniz size ricam hocam, geçen sene ben İphone 15 kullanır iken, sorunsuzca E-SIM vesilesiyle Turkcell'e geçmiştim.

Telefon değişimi olmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Tamam hocam inceleyeyim. Teşekkürler.

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun hattınız

sağolasın dostum 

• Yillik abonelik kampanyasi ile 20 GB internet, her yone 1000 dakika ve her yone 250 SMS iceren Mega Bol 20 GB paketini bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca ayda 350 TL ye kullanabilirsiniz.

Uygulamada tekliflerde bu kampanya vardı geçtim

• zamir84 kullanıcısına yanıt

eski paketiniz neydi. kimlere veriyor acaba, bu paket bende çıkmıyor 25 günüm kaldı.

• İllere özel diye bir paket var. Benim o ilde olup olmadığımı nereden bilecekler ki :) taşınırsak o arada :) neyse bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedik86 P kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum e sim alınca zaten herşeyi biz hallediyoruz mesela benim akraba o illerden birinde ben onun adresini yazsam sıkıntı olmaz heralde

• Arkadaşlar mevcut paketi Elçi yakını olan taahüdü dolmak üzere olanlar için söylüyorum. Paketiniz elçi 9 yada 22 ise ( daha üst paketleri bilmiyorum paket düşürüyorsun çünkü sonuç nasıldır) tekrar elçi yakını kodu aramanıza para verip almanıza gerek yok. Fırsatçılara fırsat vermeyin. Tekrar kod satın almayın. ELCI24GB yazın 2200 a gönderin 350 tl+vergi ile 1 yıl daha uzatın. Çok kişi bilmiyor. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

• Elçi kodu satan var mı hiç

• Sametsahinn1 S kullanıcısına yanıt

düşünsene o illerin dışına çıkınca çekmiyor falan 😂 şaka bir yana e devletten adres çekebilir en. fazla. denemek lazım ama

Bir hattıma da bu teklif çıkıyor, ama uygun gibi dursa da pahalı geliyor. Daha birkaç ay önce 40gb için 325 e anlaşmıştım.
    Yeni hatlara da güzel teklif çıkmıyor ki.

• Arkadaşlar uygulamada aşağıdaki paket var yaonız rahat nedir faturalı mı faturasız mı kafam karıştı.buna geçip istediğimiz zaman çıkabilirmiyiz.bilgisi olan yada kullanan bilgi verebilir mi

Rahat efsane mega 9gb paketi 285 tl

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Eski paketim bol star 20 gb dı son 10 gün kala çıktı bende de önceden gözükmüyordu

Benim paket platinium bol star 40

Bana çıkmıyor bu paket. 9 gün kaldı bitmesine. Bu paketi verirseler kalırım yoksa bimcele geçerim.

• 10gb 420tl
    15gb 520tl
    Teklifleri çıkıyor bana :(

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Rahat ön ödemeli faturalı hat diyebiliriz. Paketi faturasız gibi alıyorsun, ay sonu fatura çıkıyor ödüyorsun.

İstediğin zaman çıkarsın elbette, çünkü taahhüt yok, her ay zam gelme durumu olabilir.

• 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.