Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.142
Cevap
803
Favori
1.468.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alenen milletle alay ediyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Turkcell'de kalacaksak, mecburen faturasıza geçip kampanya takip edeceğiz, Uygun teklif almanın tek yolu bu çünkü, 1-2 ay paket yükleriz bakarız duruma, 600-700'den aşağı paket çıkmıyor. Onlar da 15-20 gb.

• Diğer hattıma mega bol 20gb paketini 350 ye aldım bitti. 18 gün kalmıştı, riske atmaya gerek yok.

• TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK mega bol 20gb paketinin katilim kriterleri. Arkadas bu nedir ya Allah icin akil var fikir var bu kadar sacma sapan kriter koymak nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mason3400 M kullanıcısına yanıt

farklı operatörden bu pakete geçebilir miyiz?

• faturasızda yenilenmeyi kapattılarmı? paketin süresi doldu para olduğu halde otomatik yenilenmedi

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsini mi karşılamak lazım😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 3 Şubat 2025; 17:22:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt

Maalesef

• İlginç şekilde ve yine Türkcell iyice delirdi, bugün sabahtan MH aradı. Faturasız hat bakiyeleriniz harcanmamış öyle duruyor, paket alıp harcayalım diye teklifte bulundu, halihazırda devam eden uzun süreli bir aktif paketim olduğu halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde gelen tekliflerden daha düşük teklif alamadım. Faturasıza geçtim denemek için.

Çok fark yok, az daha düşük ama telekoma geçeceğim denemek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İlginç şekilde ve yine Türkcell iyice delirdi, bugün sabahtan MH aradı. Faturasız hat bakiyeleriniz harcanmamış öyle duruyor, paket alıp harcayalım diye teklifte bulundu, halihazırda devam eden uzun süreli bir aktif paketim olduğu halde.
    yok artık, 'o tl bakiye harcanacak!' diye arama yapıyorlar he adamlar zaten ucuz paket düşmanıydı şimdi de bakiye düşmanı olmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 5 Şubat 2025; 17:2:42 >

• Türkcell 310 TL'lik paketime 650 tl teklif verdiği için bimcele geçtim. Kim güzel kampanya yaparsa oraya geçerim artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elçi paketim 30 gün sonra bitiyor sürekli mesaj geliyor. 400 dena şağı paket yok. Ne önerirsiniz.

• osnakli O kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barmaklak

Yurtdışından 16 pro max alıp pasaport kaydını yaptırdım. Cihazlarım fiziksel sim desteklemiyor. Esime geçmek için bir kaç tane Turkcell bayisi gezdim hepsi yurtdışı cihazlarda sorun var esime geçenlerin simi açılmıyor geçme dedi. Bu problem hakkında bilgi sahibi olan var mı 2 aydır eski telefonu kullanmaya devam ediyorum.

İkincisi sorum ise faturalı hat kullanıyorum paket taahhüt süresi bitmek üzere 1 2 ay kaldı turkcellin arayıp önerdiği paketler çok pahalı +15 20 gb +1000 dk uygun fiyatlı esim geçişiyle de yakalayabileceğim bir fırsat var mıdır? Ya da diğer paket tarife tavsiyelerine hatta hat taşımaya bile açığım.
    Öyle birşey yok hocam. Bayilerin bilmeyen elemanları sallıyor. İphone 14 pro Max çıktığından beri Amerika’dan aldım kullanıyorum esim. Bende alırken aynısını söylediler. Boşverin verin esim dedim. Çalışıyor arkadaşımda var dedim. Hiçbir sorun çıkmadı. Şuan iPhone 16 pro kullanıyorum yine yurt dışı. Esim i buna taşıyıp kullanmaya devam ettim.

• okttay kullanıcısına yanıt

İkinci seri no kayıt edilmemiş ise açılmayabilir.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Kaydı yapılan doğru imei ile dikkatlice esim aktif edilirse bir sorun olmaz.

• Dostlar selamlar hanımın Türk Telekom taahütü bitiyor 10 gün kaldı teklifler astronomik. Turkcell de 20 gb civarlarında en uygun hangi paketi önerirsiniz? Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bügün turkcell iletişim merkezinden turkcell faturamı kredi kartı ile komisyonsuz, işlem ücretsiz ödeyebildim.

Normalde kredi kartlar ile tahsilatta komisyon/işlem ücreti alınıyordu, bu kaldırılmış sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 8 Şubat 2025; 17:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.