< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1315. sayfa)

-
-
Evet hocam.
İnternetten taşıma talebinde bulundum ve sabah gidip Vodafone dan sim kartımı aldım.
Turkcell MH ile görüştüm, en uygun tarife 450 tl sundular. Yuvarlak bir hesap yaptım yıllık 800 tl. kazancım var git-gel yaparak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende her sene faturasız taktiği uygularım. Az önce mh ile görüştüm faturasıza geçiş talebi oluşturdum. Eskiden faturasızdan faturalıya geçiş paketlerini önerirlerdi artık yapmıyorlar sanırım. 1 ay faturasızda kalıp uygun paket kovalayacağız sanırım.
-
Hat devri yapıldığında, devralan kişi yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 6 Mart 2025; 0:47:48 >
Evet yararlanabiliyor. Ben daha önceden bu şekilde yararlanmıştım.
adı hat devri olmasına rağmen yeni hat alıyormuş gibi vergileri kitliyorlar ama paket avantajını alıyor bu durum, siz bir araştırın yine de.
-
Hocam şimdi mh ile konuştum esnaf tarifelerine 2025'in sonuna kadar geçiş yapılabiliyor dediler. Siz nerden öğrendiniz acaba bunu?
Bayiden öğrendim. Ama işlemi oradan yapmam için çakallık yapmış deme ki eleman
Bugün esnaf tarifesi 30 GB olana geçiş yaptım. Vodafone iş yerimde kanser çıkarttırdı bana başka çarem kalmamıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vodafon cayma ücretini aldı mı
-
Turkcell 6 aylık 60gb 2400 TL olmuş... 1 senede 4800 TL yapar... geçen sene 1000 TL ödemiştik... bu SOYGUN değil de ne...
-
Tertemiz tarife
Vodafone öyle maalesef, ama kullananlar nedense hiç şikayet etmiyor.
Yan binadaki arkadaşa ulaşamadım ben, Ankara merkez, alt kat falanda değil.
Ben Kahramanmaraş Elbistan'da ikamet ediyorum burda pazar yeri var karşımızda da özel hastane var ondan dolayı çekmiyor diye bi duyum aldım 1 2 gündür biraz düzelmiş gibiydi ama yine de sıkıntılıydı. Vodafone şikayet oluşturdum beni aradılar gerçekten bi sorun var düzelmesi için çalışma başlatıldı dediler ama benim sabrım kalmadı 420 liraya Turkcell geçtim 1 yıl bakalım ozamana kadar da düzelir inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 7 Mart 2025; 22:14:55 >
turkcell dahi çoğu süpermarketlerin içinde çekmiyor. keza avm mağazaları, devlet daireleri, okullar da aynı şekilde. sanki sinyal engelleyici bir durum var bu yerlerde.
-
Benim iş yerimde Turkcell hariç hiç biri çekmiyo mecburi geçtim
Hemşerim özel hastane yaşam hastanesimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X