TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1317. sayfa)

-
-
Benim de aynı. Müşteri hizmetlerini aradım, farklı bir teklif sunmadılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 gb olanı kabul edeceğim sanırım git gel yapmaya değecek başka tarifesi yok çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kamu tarifesine geçeyim diyorum. Esneyen paket var bir de, belki ona geçilirse sonradan cazip bir teklif gelebilir.
Ben faturasıza geçtim, faturalıya geçiş için
Plat.Bol Star 50GB 3 ay 490, 9 ay 600
Bol star 30 3 ay 390 sonra 500 teklifleri çıkıyor, 15 gün sonra bir aylık sürem dolacak teklifler yine mevcutsa geçeceğim
-
Güzelmiş tarifeler bende faturasıza geçip şansımı deneyim o zaman teşekkürler
Mesajını görünce denedim geçiş yaptı. Teşekkürler 9 gün kalmıştı bakınıp duruyordum.
-
Bu faturasızdan faturalıya geçiş tarifeleri için Türk telekom'dan direkt faturasız turkcell'e geçince bu tarifeler görünüyor mu acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 20+20 gb 360 + 20 tl vergi 380 ödüyorum
40 gb 650 tl tavsiye etti sistem
hiçbirşey yapmadan devam edersem ne olur diye sordum arayan yetkiliye
1100 tl ödersiniz dedi
faturasıza geçme talebi oluşturdum
bir yetkili bugün aradı
40 gb 1000 dk 510 +20 tl verği teklif etti kabul ettim
bir yılda %50 artış bizi bunlara ziktiren ler utansın.
-
Türk Telekom yetkili bayisi faturasıza geçiş yapmıyoruz dedi. Faturalıya geçiş yapıp, sonrasında faturasıza geçmek mi mantıklı acaba?
Vodafone da ben geçiceğim zaman faturasızı duyunca 3 ay kalman lazım dedi ama yalanmış.
Maalesef bunun başka bir yolu yok. Şu anda en güzeli başka bir operatörün faturasız tarifesine geçiş yapıp tekrar Turkcell’e dönmek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen görünür hocam, iki defa güncellendi bende 15 günlük periyotta bu tarifeler. Değişik teklifler çıkıyor sürekli.
İnat ettiler düzgün tarife önermediler bugün hazırkart ‘a geçtim.Simdi faturasızdan faturalıya tarifelerden yararlanmak istiyorum ancak geçirmiyor
1 ay beklemeniz gerekiyordu değişmediyse. Ondan başka operatöre geçmeyi tavsiye ediyoruz zaten. Maksimum 3 günde tertemiz oluyorsun 😂
Kontratin bitmesine 37 gün kaldı bugün teklif geldi 85 GB aylık 915 tl sizce çok mu ? Başka teklif gelirmi bekliyimmi ?
-
Evet hocam öyleymiş maalesef.Hat değiştiğinde bankalarla uğraşmak istemedim.1 aylık paket yükledim.1 ay sonra uygun tarifeye geçerim :)
Başka operatöre geçiş 4-5 gün sürmüyor mu ? Sonra tekrardan Turkcell e. 3 günde nasıl hallolur ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X