Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.325
Cevap
805
Favori
1.492.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen yaşam hastanesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gün sonra turkcell taahhüt üm bitiyor.
    Önce vodafone a gittim numaramı faturasıza taşıycağımı söyledim.Çalışanlar 3 ay kalma şartı var deyince çıkıp türkcell e gittim. Ve ordaki arkadaş abi sen vodafone a. Gec acılır acılmaz gel turkcele tasıyalım dedi.(kendiside o şekilde yapmış)

Yarın vodafone hattım acılıcak. Öğleden sonrada tekrar turkcele gecicem. Fatura 660 tan 300 küsüre düşücek.

• Selamlar. Sürpriz eksta 8 veya 20gb paketlerini kullananlar bu sene ne yapıyor? Taahhüt bitimime 15 gün kaldı. 8 ve 20gb lık paketler kapatılmış. Onun yerine sürpriz ekstra 10gb paketine yönlendiriyor. Var mı tavsiyesi olan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ramazan ayı için hediye GB kampanyası vs varmı ?

• J.M.Keynes_ kullanıcısına yanıt
    Salla kazan var. Gelen hediyeyi başkasına armağan ederseniz size de günlük 1 gb veriyor.

• fredy124 F kullanıcısına yanıt

Söyleriz de ban atarlar, ama tüyo vereyim, soyma aşamasının ilerisi.

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

O şartı söylediklerinde umursamayın tamam deyin geçin, işlemi yaptırın. Kafalarına göre madde uyduruyorlar. Aslında en iyisi e sim ama telefon desteklemesi lazım işte.

• dream_04 D kullanıcısına yanıt

Bugün turkcell hat devir işlemi yaptık, 1100 tl ücreti güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf tarifeleri 3 gün sonra bitiyormuş bayideki bilgi bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 8 Mart 2025; 18:13:51 >
  • Taahhüt bitimine 15 gün var ama mayısa kadar Turkcell TV+ üyeliğim devam ediyor, faturama ekleniyor. Faturasıza geçersem veya numara taşırsam TV üyeliğim ne olacak, bu konuda bir bilgi bulamadım.

• esnaf avantaj tarifelerini Twitter'dan sordum 31 aralıka kadar geçerli ama zaman içinde zam gelebilir dedi müşteri hizmetleri

• Dostlar Türk Telekom taahhütum bitiyor turkcelle geçmek istiyorum önerebileceğiniz tarife var mıdır?

• glikoz surubu kullanıcısına yanıt

esnaf tarifeleri var herkese açık

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Merhaba,

Hat taşıma falan yapmadan, uygun fiyatlı tarifelere geçmenin bir yolu yok mu? Aynen favorim 20 gb veya esnaf avantaj 20 gb falan. 700-800 tl ödemek istemiyorum. ama hat taşıma da sıkıntı, tv+ aboneliği falan var.

• Tarifem dün bitti 20+20 360 tl ye kullanıyordum , hala aynı tarifede görünüyorum hiçbirşey yapmadan beklersem bu tarifenin indirimsiz fiyatını mı kullanacağım.

• sakiiin S kullanıcısına yanıt

Hayir hocam muhtemelen 800 900 tl civari olacaktir

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    benim de dün bitmişti. tarife ucretim 250 tl ydi. bugun 380 olarak gözüküyordu güncel fatura. aradım 532 yi 370tl ye mega dolu paketi sundular, kabul ettim. 20 gb + 1000 dk+250 sms tarife içeriği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapboz paketleri nasıldır? Hiç kullanan var mi çok zam yiyor mu? Dakika ben kullanmadığım için 250 dk 9 gb 100 sms 200 tlye iyi gibi geliyor bana ama işte sabit fiyati yok her an degisebilir

• Esnaf paketi efsaneymiş. 3000 dk muazzam. Haberim olsa diğer hatları da geçirirdim bugün haberim oldu

• 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.