< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1316. sayfa)

-
-
2 gün sonra turkcell taahhüt üm bitiyor.
Önce vodafone a gittim numaramı faturasıza taşıycağımı söyledim.Çalışanlar 3 ay kalma şartı var deyince çıkıp türkcell e gittim. Ve ordaki arkadaş abi sen vodafone a. Gec acılır acılmaz gel turkcele tasıyalım dedi.(kendiside o şekilde yapmış)
Yarın vodafone hattım acılıcak. Öğleden sonrada tekrar turkcele gecicem. Fatura 660 tan 300 küsüre düşücek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Sürpriz eksta 8 veya 20gb paketlerini kullananlar bu sene ne yapıyor? Taahhüt bitimime 15 gün kaldı. 8 ve 20gb lık paketler kapatılmış. Onun yerine sürpriz ekstra 10gb paketine yönlendiriyor. Var mı tavsiyesi olan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ramazan ayı için hediye GB kampanyası vs varmı ?
Salla kazan var. Gelen hediyeyi başkasına armağan ederseniz size de günlük 1 gb veriyor.
Söyleriz de ban atarlar, ama tüyo vereyim, soyma aşamasının ilerisi.
-
O şartı söylediklerinde umursamayın tamam deyin geçin, işlemi yaptırın. Kafalarına göre madde uyduruyorlar. Aslında en iyisi e sim ama telefon desteklemesi lazım işte.
-
Bugün turkcell hat devir işlemi yaptık, 1100 tl ücreti güncel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esnaf tarifeleri 3 gün sonra bitiyormuş bayideki bilgi bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 8 Mart 2025; 18:13:51 >
Taahhüt bitimine 15 gün var ama mayısa kadar Turkcell TV+ üyeliğim devam ediyor, faturama ekleniyor. Faturasıza geçersem veya numara taşırsam TV üyeliğim ne olacak, bu konuda bir bilgi bulamadım.
esnaf avantaj tarifelerini Twitter'dan sordum 31 aralıka kadar geçerli ama zaman içinde zam gelebilir dedi müşteri hizmetleri
Dostlar Türk Telekom taahhütum bitiyor turkcelle geçmek istiyorum önerebileceğiniz tarife var mıdır?
esnaf tarifeleri var herkese açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Hat taşıma falan yapmadan, uygun fiyatlı tarifelere geçmenin bir yolu yok mu? Aynen favorim 20 gb veya esnaf avantaj 20 gb falan. 700-800 tl ödemek istemiyorum. ama hat taşıma da sıkıntı, tv+ aboneliği falan var.
-
Tarifem dün bitti 20+20 360 tl ye kullanıyordum , hala aynı tarifede görünüyorum hiçbirşey yapmadan beklersem bu tarifenin indirimsiz fiyatını mı kullanacağım.
-
Hayir hocam muhtemelen 800 900 tl civari olacaktir
benim de dün bitmişti. tarife ucretim 250 tl ydi. bugun 380 olarak gözüküyordu güncel fatura. aradım 532 yi 370tl ye mega dolu paketi sundular, kabul ettim. 20 gb + 1000 dk+250 sms tarife içeriği
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapboz paketleri nasıldır? Hiç kullanan var mi çok zam yiyor mu? Dakika ben kullanmadığım için 250 dk 9 gb 100 sms 200 tlye iyi gibi geliyor bana ama işte sabit fiyati yok her an degisebilir
Esnaf paketi efsaneymiş. 3000 dk muazzam. Haberim olsa diğer hatları da geçirirdim bugün haberim oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X