Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.707
Cevap
824
Favori
1.522.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de vodafone geçtim faturasız 25 gb 750 dk 750 sms 175 tl evet 3 ay sabit fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Neye eminmiyim

Kullandığım şeyin neyinden emin olmuyayım. Turkcelden git gel yapmasaydım 660 vericektim turkcele. Şimdi 330 vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 15 Mart 2025; 20:7:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

3 ay kullandıktan sonra hatta 30 günden sonra mevcut müşteri statüsüne alıyorlar genellikle. yeni müşteri olarak saymaz ama faturasızdan faturalıya geçişe özel başka kampanyalar önerebilirler. o da uygun gelmezse mecbur yeni müşteriye özel kampanyalar için git gel yapmak zorunda kalınır.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Açıkçası bakmadım hiç, paketi yapan kız dedi bunu. Gerçi bayideki bilgilendirmelerin çoğu yalan çıkıyor. Bende telefona takmak gibi bir niyetim olmadığından çok araştırmadım.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Sözleşmeyi müsait olduğundan bakabilirmisiniz

Tarife içereğine de.

Fatura altını okusanız zaten varsa yazar.

İşin Ucunda Turkcell varsa herşey beklenir

Sözleşme yollamadı, hat bilgilerine mail eklemedim belki ondandır.

Ama ben 5gb olan paketi almıştım, onda net şekilde yazıyor

Farklı cihazda kullanırsan anında iptal edilip cayma bedeli yansıtılıp sonraki ay paket aylık ücrete döner diyor.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

Akıllı saatin imeisini cihaza atacaksın kullanacaksın illa onu istiyorsalar

uğraşırsalar taahhütsün ücretten Faturalandırırım diyor 360 Tl den

Ama o ana kadar olan indirimleri de yansıtıyor. Paketin ücretini bilerek yüksek tutmuşlar. Aylık 250tl indirim yapıyorlar. 6 ay sonra iptal olsa 1500tl indirim bedeli yansıtıyor uyanık firma.

Ama bu şart sadece 5gb paketinde var diye gördüm.

Zaten diğer paketleri telefon üzerinden alabilirken 5gb olanı için bayiye gitme şartı var. Tabi telefona sim takılı olacak hepsinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 15 Mart 2025; 21:36:34 >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife hocam, pttcelldeyim taahhüt bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • md3likan M kullanıcısına yanıt
    Vodafone a gecici gectim sadece 3 ay yenileyebiliceğin faturasız tarife 25 gb + konuşma + sms 175 tl. Hoşgeldin 25gb paketi

Eğer turkcele geçersende faturalı 20 gb + konuşma + sms 330 tl Paket adı: Esnaf avantaj 20 gb Not:esnaf değilim

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 17 Mart 2025; 19:15:45 >
  • Arkadaşlar eşimin hattı taşırken bimcelle hat sahibi kara listede olduğu için sadece faturasız hatta geçiş yapabilirsiniz diye bi uyarı çıktı ilk defa duydum bilgisi olan varmı,hat turkcell faturalı bim faturasıza geçtik geri Turkcell faturalı yapacagım dönüşte yine böyle bi saçmalık olurmu 🤔

• Türkcell taahhüt bitmesine 53 gün kaldı şuan 340 lira civarı cayma bedeli çıkıyor , cayma bedeli son fatura döneminde mi sıfırlanır , şuan operatöe değiştirsem ek ücret çıkar mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tayyarhann kullanıcısına yanıt
    Son aya girdiğinizde cayma bedeli çıkmaz. Hatta son faturanızı kullandığınız gün kadar ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 16 Mart 2025; 17:10:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu mega dolu 40gb aylik 510tl diyor. Su anki piyasaya gore uygun gorundu. Detaylarda da birsey goremedim ama sormak istedim bir katakulli var mi bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 16 Mart 2025; 17:19:37 >
  • Arkadaşlar ben TT'dan Turckell'e geçiş talebinde bulunmuştum Sim kart verdiler mesaj geldikten sonra takın dediler ama mesajda geçişin sabah 6:15'te yapılacağı ve Sim kartın da belirtilen gün ve saatte takılması gerektiği yazıyor şimdi ben 6'dan sonra taksam olmuyor mu anlamadım? Bir de numaraları nasıl aktarabilirim cihaz İphone 11

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    İstersen gece 12 de tak yada ertesi gün tak. O söyledikleri tarihte senin hattın açılmış olucak.

• TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Turkcell Pasaj dan siparişim hemen teslim kod olması lazımken 4 gündür bekliyorum.Nereye şikayette bulunabilirim acaba? Teşekkürler

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Faturasızdan faturalıya geçiş tarifeleri bunlar. Yeni kampanya gibi sergilemişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Numara taşımayla sol en alttaki 330 tl lik tarifeye geçtim. Esnaf paketi diye geçiyor. Ama esnaf değilim

• 
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.