Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: soztutar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.609
Cevap
820
Favori
1.515.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün faturasıza geçmek için başvuru yaptım 30 gün kalma şartı varmış daha sonra faturalıya geçebilirmişim .Gel git yapmak istemeyenler için bu şekilde güzel paketler var bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasiz olarak 20gb 250 oduyordum 20gb icin bayiden 370 fiyat cikti ama uygulamadan cikmiyordu 3 gun kalmisti onayladim gectim 20gb bana yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem için min. 1000 dk içeren uygun fiyatlı tarife mevcutmu dostlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt

en güzeli yarın telekom faturasızdan Turkcell faturasıza geçeyim. sanırım bir ay sonra da burada bol star 60 gb a geçebilirim

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Başka operatörden gelince ödeme tipi değişikliği için 1 ay beklemek gerekli mi bilmiyorum hocam. Bilen arkadaşlar cevap yazar belki..

• 10 GB olan paket lazım en ucuzu esnaf paketi 270 TL, daha ucuzu var mı? Bir de hattım Turkcell şuan Vodafone veya telekoma taşıyıp sonra hemen Turkcelle geri taşısam sıkıntı oluyor mu? Operatörde kalma süresi yok dimi?

• nukeshore N kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmuyor. Ben yeni yaptım. Gat acılır acılmaz tekrar dönebiliyorsun

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

20 gb 450 tl olan dimi bendede kayboldu

• pttcell taahüdüm 6 gün sonra bitiyor Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom internet hızı hoşuma gitmiyor. İlk Süper Star'a geçip daha sonra Esnaf Avantaj 20 GB Kampanyası'na mı geçmeyelim. Ne önerirsiniz en ekonomik

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Turkcelle dönünce hemen de geçebilirsiniz geçen sene ben hemen geçtim. Mobilden hemen karşınıza çıkıyor hat açılınca. Not: 30 gün şartı konulmuş bu öneri iptal.

"Son 30 gün içinde Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.​"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tastan87 -- 20 Mart 2025; 14:10:7 >

Geçen sene yaptım ben gerekmedi. Anında geçiliyor. Bu sene önlem alındıysa bilemeyiz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tastan87 -- 20 Mart 2025; 14:1:57 >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

hocam buradaki turkcell 20gb'a nereden başvurabilirim adı ne diye geçiyor sitede göremedim?

• md3likan M kullanıcısına yanıt

Bol Star Fırsat 20 GB yapmış Turkcell, 30 tl daha uygun Esnafa göre, ben de bimcellden geçtim esnaf 20 ye geçen hafta şimdi yastayım :) Not: 30 gün şartı konulmuş, 1 ay dolunca geçebilirsiniz.

"Son 30 gün içinde Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.​"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tastan87 -- 20 Mart 2025; 14:11:59 >
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam paket oydu. Zamanlı bir teklifmiş demekki kaçırdık.

• 20 gün civari kaldı hiç arayan soran yok

• Turkcell'de sınırsız WhatsApp paketi var mı?

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt

Turkcell aramıyor, beni arayan soran olmadı son gün faturasıza geçtim , geçen yıl aramışlardı ama zaten uygulamada görünen paketleri önermişlerdi.

24 ün de doluyor benim de tarife baktım arayan soran yok bugün ben arayıp faturasıza geçiş talep ettim 96 saate kadar tamamlanacak diyorlar, varmi hazir karttan uygun bildiğiniz tarife bir aylık idare etmek için

• maslan7 kullanıcısına yanıt

Benim de 24 ün de bitiyor. Faturasıza geçip onaylandığında beklemeden Bol Star Fırsat 40 GB a geçebiliyormuyuz? Yoksa 1 ay bekleyecekmiyiz? Ona göre faturasıza geçeceğim.

• 30 gün bekleme şartı var faturasızda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.