Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.579
Cevap
818
Favori
1.514.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numara taşıma ile faturasıza gelirsek yine 30 gün şartı var mı peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Numara taşımayla gelmede 30 gün şartı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ekleme faturasıza geçildiyse numara taşıma yapılsa da 30 günü dolacak biliyorum.

• maslan7 kullanıcısına yanıt
    Hocam Fırsat 15gb 410 TL ye yüklemiştim, + 5 gb sosyal medya verdi. Salla kazan vs. İdare ettim.

• akıllı fatura servisi faturalı herkese ücretsiz mi ve fatura duruyor mu işe yarıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

babamın taahhütü bitiyor vodafone'da. yine yeni uygun paket arayışına geçtim  

turkcell de esnaf paketleri gözüme kestirdim. turkcell sitesinde bireysel müşteriler de faydalabilir yazıyor ama geçiş yapabilir miyiz? deneyimleyen oldu mu? esnaf değiliz, vergi levhamız yok.

• hikaye816 H kullanıcısına yanıt
    Bu gün sordum geçebilirsiniz dediler ama kafama takılan bir konu oldu Türkcelden başka bir operatöre geçerseniz 3 ay beklemek zorundasınız dediler bir başka biri de hemen geçersin dedi doğru olan nedir dostlar bildiğiniz varmı? teşekkürler

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı şekilde yapmak istiyorum gidip gelmeyi hemen yapabilirmiyiz süre varmı ? Siz nasıl yaptınız?

• lider06 kullanıcısına yanıt
    vodafone a basvurdum açılması 2 gün. Açılınca hemen tekrar turkcele git taşı 2 günde öyle sürse. 4 - 5 günde tekrar turkceldesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 21 Mart 2025; 23:17:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt
    Bu tarife için esnaf olmak şart mı

• brk.01.46 B kullanıcısına yanıt

hayır herkese açık adı esnaf sadece

Sayın hocam bu olayı sordum bayilere zinhar yapamazsın değişti bir kaç ay beklemen lazımdiyorlar tavsiyeniz nedir geçiş yapsam 2 gün içinde tekrar türkcelle geçebilirmiyim çok kafam karışıyor

Banada aynısını söylediler vodafone dan.Bende cesaret edemedim. Geçmedim. Daha sonra turkcele gittim durumu söyledim. Boşverin siz he he deyin geçin dedi. Açılıncada gelin numara taşıyalım dedi. Ve ben öyle yaptım. Şuan tekrar turkceldeyim.

Vodafone açılır açılmaz turkcele geçebiliyorsunuz. Vodafone 3 ay kalmanız gerek desede, biliyorum deyin taşıtın numarayı. Faturasız hatta geçin

• gnç de 30+60 Sosyal medya GB'ı Tiktok, Twitter, Instagram, Facebook, YouTube yönünde geçerli.

470 tl sizce mantıklı mı ? yoksa 100 gb 650 tl mi teknosacell

• Sa!LoR S kullanıcısına yanıt

1 ay bekleme şartı var diye biliyorum

• Beyler faturasız hattımla 444'lü bir numarayı aradım ve hemen kapattım ancak 1 saniye yerine direkt 6 saniye gitti. Buraya göre bir hata yok mu sizce?

Türkcell sitesi 60 saniye diyor:

Gerçekleşen:
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Edit: Çakallar benim paketinkini 6 saniye yapmışlar.

(Ücretlendirme sekmesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Mart 2025; 11:6:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell’e git gel yapmak için hangi operatör mantıklı? Turktelekomu, Vodafonemu yoksa bim mi . 2-3 gün açılma süresinde uygun tarife seçmek için hangi operatörü tercih ediyorsunuz?

• guvenkoksal kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturasız 175 tl ile gir gel yaptım

İnternette dakika SMS nedir

• 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.