Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilekyigit , bilekyigit , churchil , stentor Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.532
Cevap
817
Favori
1.511.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gnc tarifesine geçmek istiyorum. 26 yaş altında bir yakınımın TC sini bilmem yeterli mi yoksa kendisi ya da kimlik kartı yanımda olmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Başka operatörlere ait bir hattınız varsa, numaranızı size en yakın Turkcell şubesinden ya da Turkcell internet sitesinden Turkcell’e taşıyabilirsiniz. Yeni SIM kartınız size ulaştıktan sonra GNC Turkcell yazıp bir boşluk bırakabilir, sonrasında TC kimlik numaranızı yazarak 2222’ye yollayabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hiç anlamıyorum nasıl ne yapabilirim? 25 yaşındayım şuanda 600₺ ödüyorum 30 gün kaldı bitimine ne tavsiye edersiniz? Yeni fiyatlar çok pahalı yardımcı olabilicek biri var mıdır? GNC Paketine ben nasıl geçebilirim?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• SAVİTAR kullanıcısına yanıt
    Başka operatöre gidin gelin. GNC’nin yeni tarifelerine geçin. Baya uygun tarifeler sunmuşlar piyasaya göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Şuan 30 günüm var ya hocam cayma bedeli çıkarmıyorlar ben numaramı taşısam daha sonra nasıl geri geleceğim? 3 ay kalma durumu yok mu yoksa direkt faturasız başka bir hatta taşıyıp daha sonra tekrar turkcele mi taşıyacağım tam anlamadım bu olayı.

Bekleme süresine herkes farklı birşey söylüyor emin değiliz. Varolan turkcell sim kartla git gel yaptıktan sonra kullanabilecek miyiz bilmiyoruz.

Baska operatöre geçince 3 ay kalmadan bahsediyorsan öyle birşey yok. Banada geçerrken 3 ay kalman lazım dedi vodafone. Ama ben hat açılır açılmaz tekrar turkcell e döndüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elçi yakini satan var mı acaba

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi 30 günün vardı , temin 175₺ olan vodafonun o kampanyasına başvurdum sim kartımı alcakmışım 3 gün içinde şimdi gidip aldıgım vakit kartı turkcelli arayıp turkcelli iptal mi ettirmem lazım, daha sonra 3-4 gün vodafone kullandıktan sonra tekrar turkcelle aynı numaramla geçebileceğim dimi? Bu gnc tarifesine geçicem.

Vodafone açıldığı gün tekrar turkcell’e başvur. Numaran sabit tabii ki. 3 ay bekleme filan yok. Operatöre git gel 1 haftanızı alır. Bu tarifeler yeni çıktığı için 1 haftada kapatılmaz.

Aslında daha çok varmış taahhüt ün bitmesine. Siz zaten sim kartı aldığınızda turkcel e bilgi gidicek ve eğer varsa taahhüt bozma bedeli cıkıcaktır. Siz vodafone a geçince acılır acılmaz turkcele geri dönenilirsiniz aynı numarayla

• Dostlar Türkcell bitimine 30 gün kaldı cayma bedeli çıkıyormu? Teşekkürler

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Son fatura dönemine girdiysen; cayma bedeli çıkmaz. Hatta kullandığın gün kadar ödersin son faturayı.

• Şartlar bu şekilde arkadaşlar,

Paketten 21.03.2025 itibari ile yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen hat sahibi yaşı 26 dan küçük ya da hat kullanıcı yaşı 7 ile 26 yaş (7 dahil) arasında olan ses hattı müşterileri yararlanabilir.​

Yeni GNÇ tarifeleri bence fiyat olarak uygun şu anda. Tarife arayan arkadaşlar 26 yaş altı bi yakininin kimlik numarasıyla GNÇ ye geçebilir.

www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=gncozel

• Bimcelle geçsem 2 gün için kullanım hakkı veriyordu önceden devam ediyormu nasıl yapalım dostlar. Teşekkürler

• Faturalıdan faturasıza geçtim bakalım 1 ay faturasız kullanıp teklifleri değerlendireceğiz

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Takipteyim sizi

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

26 yaş üstüde geçebiliyor kullanıcı tanımlanarak

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    En yüksek internet teklifiniz nedir ?

• 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.