< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1326. sayfa)

-
-
Merhabalar TT faturalı taahhüttüm bitti. Numara taşıma yoluyla 20 gb internetli en uygun tarife nedir bilgi verebilirmisiniz ?
-
Turkcell'de sadece 1 hatta izin veriliyor.
-
Hocam bu rahat paketler kadar saçma bir şey yok. Rahat'tan çıkış (faturalı-faturasıza geçiş) içinde bayiye gitmek gerekiyordu, halen aynı mı bilmiyorum. Burdan bi yere geçemezsin zaten dediğim gibiyse halen. Bayiye gidip, faturasıza geçip, 30 gün bekleyip, halen tarifeler açıksa geçebilirsin, valla başarılar.
-
Bilgi için teşekkür ederim. Ben de benzer durumdayım, 30 günün dolmasını bekliyorum ancak aldığım faturasız hat 28 günlük ve bayramda bitiyor, siz 2-3 günlük nasıl geçici bir çözüm üretmiştiniz bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wwtr
Bilgi için teşekkür ederim. Ben de benzer durumdayım, 30 günün dolmasını bekliyorum ancak aldığım faturasız hat 28 günlük ve bayramda bitiyor, siz 2-3 günlük nasıl geçici bir çözüm üretmiştiniz bilgi verebilir misiniz?Hocam E-Sim paketi yükledim BNESİM'den. 1Gb 32 TL, 3 GB 93 TL
-
Çok teşekkürler.
arkadaslar merhaba ınternetten sım karta basvurmustum sım kart teslım edıldı dıye mesaj geldı fakat gelen gıden yok turkcelı aradım ulasacagız dedı ordan da donus yok baska ne yapabılırım bılgısı olan varmı
-
bnesim satın alırken SJ6KDWQ0 kodumu yazarsanız 5€ indirim yapıyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Türkcell git gel yapmadan faturalıdan faturasıza geçip tekrar GNÇ faturalıya geçebiliyoruz doğru mu anlıyorum teşekkürler
Evet aynen öyle, ben bu hafta deneyimleyeceğim.
Hocam benimde ortalama tahhüt bitimine 25 gün kaldı Turkcell faturalıyım, vodafonme faturasız 175tl olan bir kampanyası var vodafone ye numara taşıma ile geçip tekrar bu pakete gelebilir miyim numaram değişmeden 30 gün falan beklememe gerek yok dimi?
-
Ben 2 gün önce turkcellden vodafone 175 liralık faturasız tarifesine geçtim. Şimdi tekrar turkcelle geçmek istiyorum. Vodafonedakiler geçersen 480 lira ceza ödersin dediler. Böyle bir durum var mı?
faturasızda cayma ödemezsiniz
tobiye cayma yazın
31 mart tarihinde vodafone tahaüttüm bitiyor
gittim turkcele 20 gb internet paketli tarifeyi 290 liraya numaramı taşıdım,
30 mart sabahı turkcell hattım kullanıma açılacakmış,vodafone ile ilişkim tamamen kesiliyor mu? yapmam gereken başka bir işlem var mı arkadaşlar
-
Turkcel açıldığında diğer operatörle bağınız tamamen kesiliyor.Başka işleme gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
git-gel yaparak yaparak direk geçebilirsin hocam bekleme süresi tarife detayında yok.
-
Hocam vodafone geçtiniz 175tl lik tarifeye mi?
-
-
teşekkür ederim bir başka sorum daha var,turkcell hattım açıldı ama hat sahibi benim ama turkcell uygulamasına girdiğim zaman başka birisinin isim soy ismi tck numarası herşeyi çıkıyor,tarifeyi başkasının üstüne mi açtılar yoksa nasıl ne iş karıştırdılar anlamadım başkasının bilgileri önüme geliyor ama numara bana ait.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X