Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilekyigit , bilekyigit , churchil , stentor Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.532
Cevap
817
Favori
1.511.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekom’dan Turkcell geçiş yaptım. Yedek sim kart yazan küçük bir karton verdiler. İçinde mini sim varmış.
    Neden yedek yazıyor normal mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • admcpr kullanıcısına yanıt
    80

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Normal hocam. Daha önce bayiden geçiş yaptığımda da aynı şekilde sim verilmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan taahhütsuz bir şekilde 20 gb 1000 dk paketini 350 tlye kullanıyorum ne onerirsiniz arkadaşlar numaram değişmediği sürece problemim yok biraz daha internet olsa iyi olur yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

1 aylık 9 gb 300 dk 300 sms veriyor beleş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne alacağız

genç değilim

10-15gb internet yeter bana

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Süper Devam o vakit ben BİMCELL e geçiyorum ordan

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt

aman kimseye güvenme hocam buradan 2 kişi beni dolandırdı.

• jrsmoker kullanıcısına yanıt
    Beni de. Ama parayı geri alabildik şükür

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun. benim para gitti maalesef. kısmetimize güzel kampanya bakıyorum bakalım

• jrsmoker kullanıcısına yanıt
    Size de çok geçmiş olsun hocam

• Turkcell pasaj 1000 lira üstü 200 lira sepette indirim kodu verebilirim kullanmak isteyene. Paycell uygulamasından kampanyaya katılıp sanal/fiziki paycell kartla da alışverişi tamamlarsanız eğer alışveriş halen 1000 liranın üzerindeyse 150 lira da ordan iade geliyor anında. Toplamda 1000 lira üstüne 350 indirim güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 27 Mart 2025; 0:46:30 >
  • Vodafone faturasız 3 ay boyunca aylık 25gb 1000 dk 1000 SMS 175 TL. Tkü dahil. Ben ona geçip 3 ay takılıp sonra Turkcell'e geleceğim güzel fırsat çıkarsa. İlgilenen Vodafone'un sitesine bakabilir.

• Bugün hem Türk telekom hem de vodafone şubelerine gittim. İkisi de turkcell faturalıdan faturasıza geçişleri bayi olarak kapattık. Geçiş işleminizi sağlamayız dediler. Saçma bir şekilde kafalarına göre işlem yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda sistemsel arıza bahanesiyle görüşmeyi sonlandırdılar. Bimcell için gittiğimde ellerinde hat olmadığını belirttiler. Aklınızda olsun bayiler bunları yapmaya başladı

• 53Lazkopat53 5 kullanıcısına yanıt
    Bayi bilgileri ile birlikte e devlet üzerinden btk’ya şikayet edebilirsiniz.

• efefor kullanıcısına yanıt
    Birazdan btkya yazacağım. Teşekkür ederim

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

Maalesef olmuyor, dediğiniz şekilde denedim "Kampanyamız sona ermiştir, size en uygun paket için Turkcell uygulamasına gidin" mesajı dönüyor.

• Bu tarife nasıl sizce, faturasız Turkcell’e yeni gelenlere 28 günlük. 3 ay sabit fiyat diyor ben tam anlayamadım 3 ay kullanıla biliyor mu? Bilen var mı?
    Mantıklıysa Turkcell’e git gel yapıp 3 ay uygun fiyata kullanilabilir. 3 ay sonra Allah kerim.

Süper Star 20 GB
    1000 DK, 20 GB, 200 SMS
    175 TL / 4 HAFTA

Anlayamadığım vede avantaj mı dezavantajımi çözemediğim yerler:
    1: Paket otomatik olarak yenilenmemektedir ve abonelilk tarihi itibariyle maksimum 30 gün boyunca maksimum 2 kez faydalanılabilir.

2: Paket içeriğinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6sn, internetin ücretlendirme periyodu 1kb’tır.

3: Numaranızı Turkcell'e taşıdıktan sonra dijital kanallardan veya bayilerden paketi yüklemeniz gerekmektedir.​​​

4:Paketi yükledikten sonra 3 ay boyunca sabit fiyatlı olarak yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkoksal -- 27 Mart 2025; 19:11:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

Şartlar bu şekilde arkadaşlar,

Paketten 21.03.2025 itibari ile yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen hat sahibi yaşı 26 dan küçük ya da hat kullanıcı yaşı 7 ile 26 yaş (7 dahil) arasında olan ses hattı müşterileri yararlanabilir.​

Yeni GNÇ tarifeleri bence fiyat olarak uygun şu anda. Tarife arayan arkadaşlar 26 yaş altı bi yakininin kimlik numarasıyla GNÇ ye geçebilir.

www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=gncozel

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
    GNÇ avantaj 60 GB 430 TL paketine müşteri hizmetleri. aracılığı ile geçtim, faturalidan faturasıza geçerek toplamda 30 gün faturasızda kaldım. 26 yaş altı kullanıcıyı da TC numarası vs. bilgilerini verdim MH tanımladı. Bu tarifelere geçecek arkadslarin bilgisine.

• İyi günler, Bol Star Fırsat 40 GB geçmek istiyorum. Yaklaşık 1 ay önce faturalıdan Turkcell rahat hatta geçtim. Şu an 1 ayı geçip Faturalıya geçiş başlığı açılsa bile Bol star paketleri yok. Hazır karta mı geçmem lazım? Turkcell Rahat'tan Bol Star paketlere geçilemiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.