Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: livazzxd , livazzxd , My mazlum Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
26.602
Cevap
819
Favori
1.515.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibariyle Telekom dan turkcell e geçtim. Bıktım telekomun olur olmaz yerlerde şebeke - İnternet gitmesinden, çekmemesinden. 30+60 gb - 2000 dk - 250 SMS olan pakete 470 TL ye geçmiş bulundum. Kendi adıma hayırlı olsun, umarım pişman olmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell’e geçtim hattım bugğn açıldı. Süper Star20 paketi için geçmiştim. Bu paketi nasıl satın alacağım?

• XY_SCORPION X kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı pakete geçtim. Gnc uygulaması indirin. Platinum özel özellikleri olmadığı için bu uygulama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hangi tarife bu acaba

• `bELa ` kullanıcısına yanıt

ismini bilmiyorum turcel bayisinin önünde kartonlara yazmışlar

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba son durum nedir sonuç alabildimizmi?

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iyi bayramlar.

Gün sayıyorum maalesef 5 Nisan’da belli olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Turkcell taahhüdümün bitmesine 24 gün kaldı. GNÇ’nin 30+30 gb paketini kullanıyordum. Aynı tarife yeni önerilerde çıkmıyor, benzer GB’a sahip paketler de 1000 TL’nin üzerinde. Aşağıda fotoğrafla attığım tarifelere (GNÇ avantaj 60 GB veya GNÇ avantaj 90 GB) geçmeyi düşünüyorum. Bu tarifelere en kolay yoldan nasıl geçerim? Faturasıza geçip 1 ay beklemem mi gerekiyor? Başka bir şirkete geçersem 3 ay mı sınır var?
    Bilgisi olan yanıtlayabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• krsd17 kullanıcısına yanıt
    Faturasıza geçerseniz 30 gün sonra faturalıya donebilirsiniz. 30 gün sonrasi bu tarife açık olur mu meçhul. Git gel yaparsanız diğer şebekede bekleme süresi yok. Aynı gün de tekrar geçiş başvurusu yapabilirsiniz. Tarife yeni olduğu için gidip gelen ve tarifeye geçen olmadı sanırım. Deneyip bize de bilgi verirsiniz.

• omerfaruk_02 O kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle bir şey yok. Bizzat ben de aynısını yaptım..

• cori3535 C kullanıcısına yanıt

Faturasızda ne cezası keseceklermiş acaba

insanları nasıl kandırmaya çalışıyorlar TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    Hocam süreci benimle paylaşırsanız çok sevinirim bende sizin yolunuzu takip etmek istiyorum teşekkürler

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Tabii paylaşırım, rica ederim, bilgi vereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende geçmek istiyorum buna ama yaşım 29.Kardesimi referans gösterebilirmiyim acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FunnFrell F kullanıcısına yanıt
    Evet 26 yaşından küçük herkesi kullanıcı olarak tanımlaya bilirsin. Akraba olman da gerekmiyor.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl tanımlayabiliyoruz? Hat sahibinin 26+ olmasının bir önemi var mı yardımcı olabilir misiniz?

• Helduay kullanıcısına yanıt
    26 yaş ve üstü hat sahipleri kullanıcı tanımı yaparak faydalanabilir.

Kullanıcı tanımını şu şekilde yapabilirsiniz. Turkcell uygulamasindan profil - kimlik bilgilerim kısmından kullanıcı olarak tanimlayacaginiz 7-25 araligindaki kişinin kimlik bilgilerini girerseniz GNÇ üyeliğiniz tanimlanir.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 1 Nisan 2025; 16:24:18 >

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

165,91 TL ödenmemiş TKÜ borcunuz..Hattınızı taşıdığınız operatöre geçmiş bu borcu ödemeniz gerekiyor... Senelik TKÜ 258 TL.

hocam alt yas siniri varmi 6 yasindaki oglumu referans gosterbiliyormuyum :D

• 
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.