Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: soztutar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.609
Cevap
820
Favori
1.515.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yav düzelttik iste ne bu hesap mı soruyosun birader

• Merhaba, Hali hazırda kardeşim üzerinden gnç (26 gb lık paket 460 tl ödüyorum güncelde ) üyesiyim, taşıma yapmadan uygun bir tarife söz konusu değil sanırım. ( 30 gb için670 tl öneriyor )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell faturalıdayım senelerdir. Bu sene uygun bi tarife sunmadı bende Telekoma git gel yapayım dedim. Avmlerdeki Turk telekom bayileri faturasıza geçiş yapabilmeleri için 330 Tl den başlayan paketlerden birini almamız gerektiğini söylüyor. Çok suistimal ediliyormuş. 10 kişiden 9 u git gel yapmak için faturasıza taşıyormuş bilmem ne. Onlarda haklılar ama bizde haklıyız. Operatörler mevcut müşteriye uygun tarifeler sunsalar bunlara gerek kalmayacak. Hele bir tanesi 90 gün boyunca geçiş yapamazsınız bilginiz olsun, cezası var 1800 tl dedi =) yaptığımız yasal değilmiş bide, o derece bıkmışlar taşıma işinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLL-MaN

Turkcell faturalıdayım senelerdir. Bu sene uygun bi tarife sunmadı bende Telekoma git gel yapayım dedim. Avmlerdeki Turk telekom bayileri faturasıza geçiş yapabilmeleri için 330 Tl den başlayan paketlerden birini almamız gerektiğini söylüyor. Çok suistimal ediliyormuş. 10 kişiden 9 u git gel yapmak için faturasıza taşıyormuş bilmem ne. Onlarda haklılar ama bizde haklıyız. Operatörler mevcut müşteriye uygun tarifeler sunsalar bunlara gerek kalmayacak. Hele bir tanesi 90 gün boyunca geçiş yapamazsınız bilginiz olsun, cezası var 1800 tl dedi =) yaptığımız yasal değilmiş bide, o derece bıkmışlar taşıma işinden.
    Artık mobil uygulama üzerinden operatörlerin internet siteleri üzerinden de operatör taşıma işlemi yapılabiliyor neden bayiiden yapıyorsunuz ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bugün red40 için başvuru yaptım Vodafone a. Turkcell uygun paket vermedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Kuryeyle geliyor vs. bir de ölücü olunca 110 TL kurye ücretini vermek istemedim. TT Ofisten yaptım geçişi zar zor. =)

• CeLL-MaN kullanıcısına yanıt

git gel için en mantıklı seçenek bimcell...

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Ne hesap sorcam a bende hattımı taşicam :)

Ne nasıl oluyor soruyorum işte. Doğrusu neyse bende onu yapim diye.

Yoksa banane aenin profilinde ne yazdığından :)

Çocuğun tcsini girince onun bilgiler mi çıkacak illaki. Yoksa kendi bilgilerimi göstermenin bi yolu var mı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 2 Nisan 2025; 13:51:4 >
  • turkcell 1 haftalik 20 gb civarı ek paket internet lazim.vodafone da türktelekomda olsam bulmuştum şimdiye kadar.

• Arkadaslar son 6 gün bu mantıklımı ?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    Hocam gelişme varmı neler yaptınız

• Benim üzerime olan hattı internet üzerinden çocuğumun üzerine taşıyabiliyor miyim?

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım, 30 gün dolmadan kesinlikle işlem yapılamıyor, daha önce de yazmıştım 5 Nisan’ı bekliyorum.

• Selamlar, Türkcell'den Türkcell'e SMS atmak istediğinizde mesaj gitmiş gibi görünse de alıcıya ulaşmıyor. Birkaç gündür böyle, Android (Samsung Mesajlar ile), farkeden oldu mu?

Ayrıca ulaşsa bile iletildi raporu gelmiyor ayarı açık olduğu halde. Çoğunda hiç ulaşmıyor. Benzer sorun yaşayan arkadaş var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Nisan 2025; 20:8:46 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    turkcell’deyken zaman zaman boyle sorun yasiyordum. telefon iphone 11’di. demek ki turkcell’de sorun hala devam ediyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    17 yıl öncesinden bulduğum bir DH başlığında nasıl anlatıldıysa birebir aynısı devam ediyor hocam. Cihaz farketmiyor. S23 veya S25 ile denedik aynı. Mesajı gönderiyorsunuz ama yerine ulaşmıyor, gönderildi/iletildi zannediyorsunuz.

Eski Samsung A serisi ile bile denedik, onda da SMS ya çift gidiyor ya da gidiyor (ulaşıyor) ama iletildi raporu gelmiyor göndericiye vs. Yanımda iPhone olsa onla da denerdim valla. Türlü türlü mağaradan kalma sorunları mevcutta var halâ.

Edit: Size dertlendikten sonra düzeldi hocam şimdi kendi kendine. Ne mübarek adammışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Nisan 2025; 20:38:53 >
  • BenFero kullanıcısına yanıt
    Evet

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• efefor kullanıcısına yanıt

Ben gnçli değilim işte

• 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.