Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lionheart , Kuzen® Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
26.602
Cevap
819
Favori
1.515.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #36
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben hali hazirda turkcelliyim 6 yasindaki oglumu gosterdiginiz sekilde kullanici olarak tanimladim ama tarifelerde cikmiyor gnc paketler numara tasimadan olmuyor galiba degil mi bu islem

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

3 ay kalmak zorunlu mu bende tasimaya basvurdum hemen geri turkcelle donebilirmiyim.

bu arada bana cikan 25gb 750 dk 175 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valerio -- 1 Nisan 2025; 11:52:31 >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım ve müşteri hizmetleri ile uğraşmadan GNC oldu, Turkcell uygulamasında da sarı renkler hakim oldu oradan da teyit etmiş olduk, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    Evet Vodafone'a geçtikten hemen sonra tekrar Turkcell'e taşınıyor ama hat yeni alınan bir hat olmaması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    Hocam 7-25 yaş arasi olması lazım. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. GNÇ üyesi olduğunuza dair mesaj falan geldi mi.

Edit: hazır kartlı iseniz faturalıya geçmeniz gerekiyor bu paketleri almak için. Zaten faturaliysaniz git gel yapabilirsiniz veya faturasıza geçerek 30 gün sonrasında tekrar faturalıya geçerek bu paketleri alabilirsiniz. 30 gün sonra paketler halen aktif olursa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 1 Nisan 2025; 16:30:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vodafone'dan turkcelle geçiş yaptım numaramı değiştirmedim,turkcell hattım kullanıma açıldı ve uygulamaya giriş yaptım

başka birinin isim soy ismi çıkıyor,benle hiç alakası yok ve tanımıyorum,ama numara benim numaram 13 senelik numaram,turkcelli arıyorum öyle bir şey söz konusu olamaz falan diyip başından savdılar,ben böyle saçma bir olay görmedim ilk defa turkcell kullanıyorum ve ilk defa uygulamayı yükledim,ama dediğim gibi giriş yapar yapmaz başka birisinin profili karşıma geldi,neden böyle olur?

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

ben hattımı ilk defa turkcelle taşıdım, tarifem gnç avantaj 20 gb,ama 26 yaşın üstündeyim ve turkcell uygulamasına girdiğim zaman 26 yaşından küçük birisinin profili önüme çıktı,acaba turkcell bayısınde bu kampanyadan yararlanmam için ordaki satış temsilcisi bilerek mi yaptı bunu

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hocam, çevremde bazı arkadaşlarda da bu şekilde bayi tarafından 26 yaş altı kullanici tanımlamak için TC girildi. GNÇ koşullarını karşılıyorsa sorun değil. İşlem yapmak için zaten hat sahibinin bilgilerini soruyor Turkcell.

• Turkcellden vodafone gecicez 20 gun var taahutun bitmesine turkcell son fatura gun bazli mi cikiyor yoksa tam mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkn3757 F kullanıcısına yanıt
    Gün bazlı çıkar.

• Kullandığım hat babam adına kayıtlı kendi üzerime almak istiyorum taahhüt 1 hafta sonra bitecek nakil sonrası indirimli tarife alabilir miyim ya da numara taşıma yapabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O bahsettiğin tarifenin şartlarını biliyomusun? 26 yaş üzeriysen nasıl alabildiğini sanıyosun? Kvkk kapsamında öyle böyle değil işlenen suç. Başka birinin tcsini sana tanımlayıp tarife tanımlamışlar.

• Telekomdan turkcelle geçmeyi düşünüyorumda en mantıklısı online geçiş mi yoksa bayiye gidip simi alıp çıkmak mı? Ne dersiniz?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Bayiiden almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Turkcell Bolstar 15gb + 1000dk paketini geçtiğimiz sene nisan ayında 240tl+tkü ücret karşılığı tanımlamıştım. Şimdi aynı paketi 530tl den devam edebileceğimi söylüyorlar bu fiyat çok yüksek. Taahhütüm 9 nisanda bitiyor. Şu an için taahhüt cayma bedelim 0 TL çıkmakta.

Yine Turkcell faturalı tarife olacak şekilde farklı operatöre gidip tekrar turkcelle gelerek yaralanabileceğim 10-15gb paketli ücreti 250tl civarlarında olan geçebileceğim tarife varmı? Konuyla ilgili vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler gayet uygun bence şu anda

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• magicmouse M kullanıcısına yanıt

hocam git gel yaparak bu tarifelere gecebilirim değilmi

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

bayiye gidip sorunu düzelttim teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

ben hattımı ilk defa turkcelle taşıdım, tarifem gnç avantaj 20 gb,ama 26 yaşın üstündeyim ve turkcell uygulamasına girdiğim zaman 26 yaşından küçük birisinin profili önüme çıktı,acaba turkcell bayısınde bu kampanyadan yararlanmam için ordaki satış temsilcisi bilerek mi yaptı bunu

sorunu hallettim tarifeyi üzerime aldım teşekkürler cevap için

Kaç yaşındasın ki üzerine alabildin?

• 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.