Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tayyarhann , lordert Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
26.616
Cevap
822
Favori
1.515.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bu paketi müşteri temsilcisi ile bile alamadım , diğer hattım için uğraşmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturasızdayım, faturasız paketlr artık cok pahalı, uygulamadan 10gb 1000 dkya 250 tl diyor, uygun mu?

• Arkadaşlar Turkcell’den dokunmatik ekran gibi çıkan bir menü oluyor ayda 16 TL karşılığında şunu ister misiniz evet hayır diyor yanlışlıkla sol taraftaki evet elimizde ise kabul etmiş sayılacağız. Bunu iptal etmenin yolu nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Faturasizda iken son yüklediğin paketin 300 TL altında olması gerekiyor. Mesela ben 410 TL ye paket yüklemiştim. Faturaliya geçerken Bol star 40 gb 425 TL olan paketi alabiliyordum.

Son 90 gün içerisinde Hazır Kart’ta Roaming ve Uluslararası paketleri hariç 300TL’den yüksek tutarlı 28 günlük Ses, SMS, internet ​içeren paket almamış olan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 4 Nisan 2025; 11:5:21 >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Bu detayı müşteri hizmetleri veremedi, ben de 370 TL bir yükleme yapmıştım ondan olmamış o zaman. Teşekkürler.

• Türkcell’de son 1 ay kala operatör değişikliği yapılabiliyor mu , ek ücret cayma bedeli ödemeden

• efefor kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar Turkcell abonesiydim, bugün itibariyla Türktelekom’a taşıdım numaramı. Sanırım 1-2 hafta içinde ayrılınca cayma bedeli çıkmıyormuş, ben şimdi bir Turkcell bayisine gidip bu hatlara kaydolabiliyor muyum bir ceza ödemeden?

• Shellot kullanıcısına yanıt
    Hocam TürkTelekom faturalıya mı taşıdınız hattınızı ?

• 53Lazkopat53 5 kullanıcısına yanıt
    Evet, taşımayı gerçekleştiren şubedeki arkadaş 1 hafta içinde cayabilirsiniz gibi bir laf etmişti ama emin olmak istedim.

• Tayyarhann kullanıcısına yanıt
    Evet son ay cayma bedeli çıkmaz

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Bende de dün çıktı ilk defa.

Öncesinde 15 gb lik paket ilk 3 ay 310 tl sonraki 9 ay 400 tl şeklinde çıkıyordu.

Not: Bende alamayacağım sanırım diğer arkadaş paylaşmış 300 tl altı yükleme şartı varmış. Öyle küçük bedelli paketi var mıydı ki ben 390 lık yüklemişim. Şu anda ödeme değişikliği nedeniyle satın al kısmı çıkmadığı için alıp alamayacağımı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxcy -- 4 Nisan 2025; 16:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxcy kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile sadece faturalıdan faturasıza geçerken müşteri hizmetleri tarafından tanımlanan “ Kesintisiz İletişim 1gb-220 TL veya 6gb-300 TL” paketleri” mevcuttu.

Ben de istemem demiştim, sonra daha az GB ve yüksek ücretli bir paket almak zorunda kalarak üzerine bol stardan da olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 4 Nisan 2025; 16:49:42 >
  • Arkadaşlar faturasızdan faturalı ya geçiyorum bugün. Platinum Bol Star Fırsat 500 TL teklif çıktı. Bilginize.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.