Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: livazzxd , livazzxd , My mazlum Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
26.602
Cevap
819
Favori
1.515.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar sürede geçiş yapabiliriz
    Sizin aldığınız faturasız hattı nasıl alıyoruz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 22 Mart 2025; 21:32:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Bayiye git o tarifeyi söyle gecirirler. 3 ay kalma şartı var diyor ama yalan.2 gün sonra numara vodafone a taşınıyor

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt
    Evet ücretsiz. Dakika SMS internet bittiği anda duruyor hangisi biterse önce yani mesela internet bitti ama SMS ve dakika hakkınız var onları kullanabiliyorsunuz ama interneti kullanamıyorsunuz.

• Bugün kontratımın son günü, Vodafone uygulamasından faturasız bi paket alsam aynı sim kartıyla hattım aktif olur mu hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Yok dostum olmaz yeni hat veriyorlar

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturalıdan vodafone faturasıza geçersin. Aynı sim kart olur. Müşteri hizmetlerini ara direk faturasıza geç

• Pardon farklı operatöre geçsem diye anladım yeni hatta gerek yok arkadaşın dediği gibi 😄

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptım hat taşımakla uğraşmak istemedim faturasıza geçtim 1 ay idare edeceğim bakalım

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt
    Tesekur ederim buna geçiyorum o zaman

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu tarifeye geçmek istiyorum netten başvuru ekranına giriyorum ama hata veriyor siz nasıl yaptınız acaba? TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• hed-pe kullanıcısına yanıt
    Ben henüz geçmedim hocam. 1 aylık süre var ödeme tipi değişikliği için. Faturasıza yeni geçtim. 3-4 gün sonra sürem doluyor. O zaman geçeceğim. Online işlemler uygulamasından deneyin. Orda görünmesi lazım. Faturalıya geçiş teklifleri içerisinde.

• hed-pe kullanıcısına yanıt
    mega dolu 40gb paketi alsanız a.. 510tl... sizde aktif değil mi?

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    Esnaf 30 a başvuru yaptım artık.

• Taahhüt yenileyelim dedik fiyatlar uçuyor kaçıyor. Zorla kıçımızı kaldırıp vodafone'a gitmemizi istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih4187 -- 24 Mart 2025; 0:18:38 >
  • Dostlar Türkcell kullanıyorum 30+30 sosyal medya 2bin dk vergiyle beraber 580 tl Di. Taahüt bitiyor hangi paketten devam edeyim nasıl yapayım fikir verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Hocam git gel yaparak 26 yaş altındaysan veya bir yakinini tanımlayarak bu pakete geç bence çok uygun.

Paketten 21.03.2025 itibari ile yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen hat sahibi yaşı 26 dan küçük ya da hat kullanıcı yaşı 7 ile 26 yaş (7 dahil) arasında olan ses hattı müşterileri ve GNÇ Avantaj 60GB Yıllık Abonelik Kampanyası'nın bitimi ile gelen müşteriler yararlanabilir.​

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 24 Mart 2025; 11:4:50 >

Selamlar, hocam örneğin Türk Telekoma geçiş başvurusu yapıp oradan sim kart alıp hat açıldığında tekrar bir kaç gün içerisinde turkcell e geçiş için başvuru mu yapacağız bunun bir bekleme gün sınırı varmı? Turkcell sim kartımız değişecek mi aynısını mı kullanacağız birde bu paket yıllık 430x12 tek seferde mi ödeniyor? 26 yaş altı kardeşimin tc si ile halledebilir miyiz orada olması mı gerekir? Şimdiden çok teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben yeğenimin kimliğiyle bu tarifeye geçeyim diyorum. Türk telekomdayım, bu tarifeye internetten başvurduktan sonra mı yeğenimin tc kimliğini tanımlayacağım ve nasıl tanımlayacağım? süreci bi anlatır mısınız

• 61 gün kaldı taahhüt sonuna, hangi tarihte operatör değişikliği daha uygun oluyor, son 30 gün müydü?

• 
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.