Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: soztutar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.609
Cevap
820
Favori
1.515.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numara taşıma İLE Faturasız Süper Star tarifelerine geliş sonrası, TT’de olduğu gibi bir süre sonra faturalıya geçme talebinde Turkcell’de de özel tarifeler veriyorlar mı bilen var mı?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fbsamet F kullanıcısına yanıt

Hocam TT'den geleceksen direk altta attığım paketlere geç hiç uğraşma, Faturasızdan faturalıya geçişte şu an daha uygun tarife yok.

• fbsamet F kullanıcısına yanıt

Turkcell bu paketi çıkardığı iyi olmuş temmuzda telekom prime 40 gb sınırsız sosyal medya paketli hatti buna taşırım,turkcell büyük festival 60 gb olani da telekom faturasiz merhaba 25 gb pakete tasirim sonucta 3 ay 3 aydir.Aşağidaki paketleri alanlara iyi teklif gelmezse temmuz ağustos gibi baya bi numara taşıyan olabilir.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Turkcell de şu an bu kampanya varmı, eski kampanya mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iskader kullanıcısına yanıt

Şuan yok

• StByErdeM kullanıcısına yanıt

Bende 40 GB olanı ile yeniledim dün akşam. 15+5 paketini 250TL ye kullanıyordum. son 35 gün kala verdiği tekliflerde 20 GB paketini 400 TL civarına veriyordu ama o kayboldu sonradan. Mecbur 510 TL ye geçiş yaptım.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Esnaflara mı özel bu sadece. Herkese mi

• Faturasıza geçmiştim. İki tane güzel tarife düştü yeni.

10 günüm kaldı, ödeme yöntemi degisikligi yapamiyorum şimdilik.

Diğer tarifelerde güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 18 Mart 2025; 17:55:0 >

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Ben esnaf değilim ama bayiden esnaf tarifesine geçirdiler 20 gb 330 tl olan

• Yıllık platinum 24000 dakika 240 gb internet 100 sms e Her ay 420 lira ödüyoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hababamgümgümgüm -- 18 Mart 2025; 20:5:44 >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Ben esnafım 30 GB olana geçtim ama esnaflıkla alakası yok herkes geçiş yapabiliyor.

• Arkadaşlar, kontratın bitmesine 20 gun kaldı, avantajlı teklifler için faturasiza geçmek mantıklı mı, bu aşamada?

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Bence mantıklı ben operatör değiştirdim.tekrar turkcele geldim yaklaşık 300 tl kârım oldu.

platinum bo fırsat 60 gb a geçebilir miyim?

turkcell den faturasız telekoma geçmiştim 2 ay önce.

düzgün bir tarife göremedim şimdiye kadar.

bu hoşuma gitti ama bu da telekomdan geçişe uygun değil gibi.

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Hangi tarifeye ne kadara geçtiniz, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Esnaf 20 gb tarifesi 330 tl. Esnaf değilim ama 20 gb olan en uygun bu tarife olduğu için buna geçirdi bayideki kişi.

Faturasıza geçtikten sonra hemen faturalıya geçilir mi gün şartı falan var mı

• kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Faturasızdan faturalıya 1 ay şartı var diye biliyorum.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Hocam şebeke içi teklifler bunlar. Belki faturasıza gelirseniz geçebilirsiniz. Emin değilim yine de. Belirli bir şartı yok herkese açık gibi.

• esnaf avantaj tarifeleri 11 gün sonra sona eriyor

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.