TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1320. sayfa)

219 oy
Öne Çıkar

59. Sırada
bugün en iyi #15
Giriş
-
Hocam TT'den geleceksen direk altta attığım paketlere geç hiç uğraşma, Faturasızdan faturalıya geçişte şu an daha uygun tarife yok.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/esnaf-avantaj-20-gbwww.turkcell.com.tr
-
-
Turkcell de şu an bu kampanya varmı, eski kampanya mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 40 GB olanı ile yeniledim dün akşam. 15+5 paketini 250TL ye kullanıyordum. son 35 gün kala verdiği tekliflerde 20 GB paketini 400 TL civarına veriyordu ama o kayboldu sonradan. Mecbur 510 TL ye geçiş yaptım.
-
Esnaflara mı özel bu sadece. Herkese mi
-
Ben esnaf değilim ama bayiden esnaf tarifesine geçirdiler 20 gb 330 tl olan
Yıllık platinum 24000 dakika 240 gb internet 100 sms e Her ay 420 lira ödüyoru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hababamgümgümgüm -- 18 Mart 2025; 20:5:44 > -
Ben esnafım 30 GB olana geçtim ama esnaflıkla alakası yok herkes geçiş yapabiliyor.
Arkadaşlar, kontratın bitmesine 20 gun kaldı, avantajlı teklifler için faturasiza geçmek mantıklı mı, bu aşamada?
Bence mantıklı ben operatör değiştirdim.tekrar turkcele geldim yaklaşık 300 tl kârım oldu.
platinum bo fırsat 60 gb a geçebilir miyim?
turkcell den faturasız telekoma geçmiştim 2 ay önce.
düzgün bir tarife göremedim şimdiye kadar.
bu hoşuma gitti ama bu da telekomdan geçişe uygun değil gibi.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Hangi tarifeye ne kadara geçtiniz, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Esnaf 20 gb tarifesi 330 tl. Esnaf değilim ama 20 gb olan en uygun bu tarife olduğu için buna geçirdi bayideki kişi.
Faturasıza geçtikten sonra hemen faturalıya geçilir mi gün şartı falan var mı
Faturasızdan faturalıya 1 ay şartı var diye biliyorum.
Hocam şebeke içi teklifler bunlar. Belki faturasıza gelirseniz geçebilirsiniz. Emin değilim yine de. Belirli bir şartı yok herkese açık gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X