Şimdi Ara

Turkcell PDA - Qtek S200(Imate Jamin)-550€+KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Extra'da çalışan bir arkadaşımdan duydum. Turkcell , Qtek ile anlaşmış. S200 modelini , Turkcell logosu ile satacakmış. Fiyat konusu net değil iki ayrı fiyat söylenmiş. Daha önce söylenen fiyat ile dün söylenen fiyat arasında neredeyse %50 fark var dedi. Eğer dün söylenen fiyattan satılırsa çok satar dedi ama fiyat vermedi.
    Alet I-mate Jam-in ile aynı.
    Cihazı biraz inceledim , fena değil ama Casper M600 daha güzel.
    Siz ne dersiniz?
    http://www.gsmarena.com/qtek_s200-1417.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin_errr -- 2 Eylül 2006; 12:09:31 >

• biz demeyelim bak alan kullanan ne demiş;

"I just got mine today and i have to say i am very disappointed. the audio quality is horrible when talking, the os crashes easily, the camera doesnt have flash, the speaker is one of the worst i have seen in a phone, with it the hands free is a nighm..."

yani diyoki;

bugun bitane aldım ve buyuk hayalkırıklığına uğradım.Konuşurkenki ses kalitesi berbat, işletim sistemi kolayca çöküyo,cameranın flaşı yok, hoporlorler şimdiye kadar bi telefonda gördüğüm en kötü hoporler, hansfree'si bi kabus....

aman aman evlerden uzak
  • üst msjda yazılanların hepsi feyk.. sözünü ettiğiniz alet dünyanın en kral akıllı telefonlarından bir tanesidir..

ahh keşke türkiyeye gelse, hele hele dediğin doğru olsada turkcell markası altında tanıtımı yapılarak pazara büyük bir giriş yapsa.. nokya tekelini yıkabilecek klit telefonlardan bir tanesi i-mate jamin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

üst msjda yazılanların hepsi feyk.. sözünü ettiğiniz alet dünyanın en kral akıllı telefonlarından bir tanesidir..

ahh keşke türkiyeye gelse, hele hele dediğin doğru olsada turkcell markası altında tanıtımı yapılarak pazara büyük bir giriş yapsa.. nokya tekelini yıkabilecek klit telefonlardan bir tanesi i-mate jamin..

Gelmiş arkadaşlar. Cebit'te tanıtılacakmış hatta..
    Telefonlar da cebit esnasında ya da cebitten hemen sonra piyasada..
    Ve fiyat olarak 850-900 YTL civarında rakamlar söyleniyormuş.
  • Fiyatı belli oldu arkadaşlar.. 550 €+KDV
  • Bu cihaz hakkinda yapilan olumsuz yorumlarin hepsine katilmak mumkun degil.Fakat WM tabanli bu tur PPC ler stabil degiller.Yani bu tur cihazlari cazip hale getiren gsm ozellikli olmasi sonucta GSM kismi pekte kullanisli degil.

• I-mate hakkında olumsuz yapanlar bence aleti hiç görmemiş veya incelememiş olanlardır.I-mate 'lere sadece basit telefon gözüyle bakmak baştan yanlış olur.
    Artıları ve eksileri olan fakat genelde işadamlarına yönelik bir cihaz.800-900 ytl civarı olursa bence çok satar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

Bu cihaz hakkinda yapilan olumsuz yorumlarin hepsine katilmak mumkun degil.Fakat WM tabanli bu tur PPC ler stabil degiller.Yani bu tur cihazlari cazip hale getiren gsm ozellikli olmasi sonucta GSM kismi pekte kullanisli degil.

yaw bende bu cihazın bilmem kaç senesinde çıkan ilk modeli var.. bi kere bile çökmedi..

telefonumda işletim sistemi var, istediğim kadar oyun program yükleyebilim felsefesiyle hareket edilirse elbette yavaşlar, takılır yada çöker.. herşeyi dozunda bırakmak lazım.
  •  Turkcell PDA - Qtek S200(Imate Jamin)-550€+KDV

bu ne yaw, reklam panosu gibi, keşke turkcell logosunu arka kısma koysalarmış.. 800 civarına indiğinde kendime bi tane alacam..
  • Bence sevimli 1alet, sşyah olusu falan, vaktiyle bende de hp vardi, o zamanlar daha tel fonksiyonlari pek yoktu

bu gercekten sirin duruoo

gene de cok pahali

uff bunlar bu fiyatta n93 neler olcak uufff uff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 2 Eylül 2006; 15:17:54 >
  • Benim anlatmak istedigimle senin yazdiklarin arasinda bir bag varmi sence.Sende bilmem kac senesinde cikan ilk modeli olabilir.Ben bu bahsedilen cihazi kullandim kisa bir sure ve bahsettigim olumsuz kulanissiz tarafi gsm ozelligi.Hersey touchscreen ile bitmiyor halolmuyor en iyimser acidan pratik degil bence.Yukarida bahsettgim gibi uzun sure ppc mi P990i mi diye cok dusundum.Sonunda P990i aldim.Cunku gsm ve standby da benim icin cok onemli.

Ayrica bir p990 ile ppc leride kiyas yapmis olarak algilama bu yazdiklarimi.Neyin ne oldugunu en az senin kadar iyi biliyorum cunku.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

Bu cihaz hakkinda yapilan olumsuz yorumlarin hepsine katilmak mumkun degil.Fakat WM tabanli bu tur PPC ler stabil degiller.Yani bu tur cihazlari cazip hale getiren gsm ozellikli olmasi sonucta GSM kismi pekte kullanisli degil.

yaw bende bu cihazın bilmem kaç senesinde çıkan ilk modeli var.. bi kere bile çökmedi..

telefonumda işletim sistemi var, istediğim kadar oyun program yükleyebilim felsefesiyle hareket edilirse elbette yavaşlar, takılır yada çöker.. herşeyi dozunda bırakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Eylül 2006; 16:00:53 >

• BU TELEFONUN GSM ÖZELLİĞİNİN SANA NE GİBİ BİR SORUN YARATTIĞINI ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM, AMA ?!? AKLIMA BİŞE GELMİYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Eylül 2006; 21:18:45 >
  • arkadaşım "ahh keşke bi türkiyeye gelse diyosun" sonrada "üsttekilerin hepsi feyk" diyosun,o zaman türkiyeye gelmeyen tel'in kral olduğunu nerden biliosun??
    öyle eline bile almadan nette yazan özelliklerini okuyarak karar veremezsin bi telefon için, nerden biliosun en kralı olduğunu, kullanan bi arkadaşın mı var yada sen 3 aydır kullanıyosunda ordan mı anladın? özelliklerini okuyarak karar veriyosun en kral tel olduğuna, ben napıyorum önce google da aratıyorum sonra çıkan ingilizce forum sitelerinden birinde yorumları okuyorum ve burda sana çeviriyorum sen napıon "hepsi feyk" hiç bi halt yapmadan sadece boş yorumlar yapıosun, eline bi redhouse alda ing. forumalrı oku

quote:

üst msjda yazılanların hepsi feyk.. sözünü ettiğiniz alet dünyanın en kral akıllı telefonlarından bir tanesidir..

• çok para ya 300-400 daha verip n93 alınır
  • bu telin cıkması ii oldu simdi turkcell bizim tel die turkiyede olmayan hizmetleri yaygınlastırır mesala gps bunda kullanıla bilir oldugu icin turkcel gps i yaygınlastırır bende s60 telime bluetoth lu bi gps anteni alırım map leride buluruk ''oh be'' avea lıyımda
  • n93 ile bunu kıyaslamasak mı ginede bu internet ve iletişim pda özellği ile n93 den farklı bircihaz
    kamera dersen 2MP diyor 2 yi bırak 1,3 ler bile iyi sayılır. videonun özelliğinianlayamadım eğer 3gp haricinde mpeg4 352*288 kayıt yapıyorsa şahane(d600 gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: odysseus83

arkadaşım "ahh keşke bi türkiyeye gelse diyosun" sonrada "üsttekilerin hepsi feyk" diyosun,o zaman türkiyeye gelmeyen tel'in kral olduğunu nerden biliosun??
    öyle eline bile almadan nette yazan özelliklerini okuyarak karar veremezsin bi telefon için, nerden biliosun en kralı olduğunu, kullanan bi arkadaşın mı var yada sen 3 aydır kullanıyosunda ordan mı anladın? özelliklerini okuyarak karar veriyosun en kral tel olduğuna, ben napıyorum önce google da aratıyorum sonra çıkan ingilizce forum sitelerinden birinde yorumları okuyorum ve burda sana çeviriyorum sen napıon "hepsi feyk" hiç bi halt yapmadan sadece boş yorumlar yapıosun, eline bi redhouse alda ing. forumalrı oku

quote:

tamda dediğin üzere ben bu aleti elime almış biriyim.. uzun uzun kullanmış değilim ama sonuçda bu serinin bir başka modeline sahibim... bunuda benim kullandığım telefonuda üreten htc dünyanın en iyi pda telefon(wm ile çalışan) üreten firması.. hatta bu konuda tekel, açık ara lider.. gidipde bu telefonu bu kadar rezil gösteren bir msj yazmana benim tepkim. bu aletteki vidyo kalitesini ahbir görseniz, ses kaltesini, malzeme kalitesini.. o zmaan herşeyin kağıt üzerindeki bilgiden ibaret olmadığı anlaşılacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.