Sizin cihazda bir sorun var aynısı bende nevcut ve hiç öyle bir sorunu yok, cihazınıza günce yazılımı yükleyin birde forumda mevcut
quote:
Orjinalden alıntı: micromegas
evet KVK da resmi olarak bu sorunu kabul etti. az önce gelen telefonla bunun yazılımsal bir sorun olduğu ve aleti teknik servise yollamam halinde bir uygulamanın yüklenip sorunun giderileceği iletildi.
şimdiiii bunun aletle ilgili bir sorun olduğuna hiç mi hiç inanasım yok. yani fabrika çıkışında bu sorunun olduğunu düşünmüyorum. mutlaka ki turkcell tarafından sonradan yapılan bir değişiklik. yani ne diyeceğimi bilemiyorum. cellocan ayıp ettin cellocan diyebiliyorum sadece.
bahsettiğiniz yazılımın yerini söyleyebilirseniz sevinirim.
bahsettiğiniz yazılımın yerini söyleyebilirseniz sevinirim.
Peki bu yeni Romun versiyon bilgilerini verebilir misin. Yani açılış ekranında yazan bilgileri. Biz de kontrol edelim bizdeki Romu
rom güncellemesi yapacaklara bunu yapmaları halinde cihazlarının garantisinin kalmayacağını da söylemekte fayda var. en iyisi servisine yollayıp onların yapmalarını beklemek.
ben TurkcellPDA aldım ancak Wi-Fi bağlantısı bir türlü tutmadı. yani nerde denediysem 10 saniye sonra kopuyor ve bağlantıyı görmüyordu. modmeim dibine girdim banamısın demedi. KVK yı aradım ve cihazı göndermemi söylediler. tarihlerle durum: -16.01.2007 cihaz benden çıktı -17.01.2007 KVK Bireysel varış. -18.01.2007 KVK kurumsal üst seviye varış. -12.03.2007 geri dönüş elime varış :) sonuç cihaz değişti+++
bana kalırsa KVK cihazı alırken birdaha düşünün. istanbul garanti dedikleri şey daha avantajlı olsa gerek ki daha çabuk geridönüşüm olur.
teşekür ederim
metehan kardeşim bende de s200 var wi-fi hatası var ağ bulamıyor ilk aldığımda 1 hafta kullandım daha sonra ağı bulamıyor . kvk ya gittim turkcell merkeziyle görüşüp ayarlarımı yapmamı istediler ne alakaysa yaptım ama hala wi-fi ile bağlanamıyorum teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme