Şimdi Ara

Turkcell PDA - Qtek S200(Imate Jamin)-550€+KDV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
27.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taskinacar isteklerimizi karşılayan cihaz tam anlamıyla işte bu :

Turkiyeye iki hafta içinde geliyor.....

http://forum.donanimhaber.com/m_10462532/mpage_1/key_//tm.htm#10614555
  • valla harika görünüyor aradım fiyatta cok uygunmuş valla ben hiçbir negatif yönünü bulamadım birtek yeni ürün olduğundan kullanıcı yorumu yok. dediğin gibi insallah iki haftaya kalmaz gelir alet. sen nerden öğrendin kesinmi geliş tarihi aralık başı mı? tavsiyen için cok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: racerant

taskinacar isteklerimizi karşılayan cihaz tam anlamıyla işte bu :

Turkiyeye iki hafta içinde geliyor.....

http://forum.donanimhaber.com/m_10462532/mpage_1/key_//tm.htm#10614555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinacar -- 25 Kasım 2006; 4:46:09 >

• En az 4-5 tane alışveriş sitsinde ürün yolda iki hafta içinde gelecek diyor. Ayrıca HP Türkiye de aynı şeyi söyledi.
    Umarım Asus konusuna dönmez.
  • aslına bakarsan atom xda yı iceleyicede skypede sorular olduğu yazıyor. ses kalitesi düsükmüs falan filan..tabi diğer modellere öre üstünlüğü cok orası kesin.artı hp desteğide var.neysem bekleyip görücez.arastırmada sen bende cok daha ilerdesin.
    asus p525 de güzelmiş ben gecenlerde teknoloji tv de aralık 1 itibariyle satışa sunulacağını duydum asustan bir bayan yetkili ağzından.( gerçi kesin fiyat olarak yüksek olucak ama..)
  • Merhaba
    epey zamandır s200 takip ediyorum
    ve almak için can atıyorum
    daha çok e-kitap için kullanıcam makineyi
    özellikle .CHM uzantılı dosyaları çalıştıran var mı
  • alttaki mesaji baskasina da gondermistim ama burda da faydali olabilir:

jamin kullanirken aldigim zaman aradaki farki verip atom almadigim icin cok pisman olmustum

oncelikle ben jamin/atom telefon icin degil, o boyutlarda pda alternatifleri olmadigi icin kullaniyorum

- atomun ekranlarindan bir cizz sesi surekli cikiyor, sessiz biyerde telefonla konusurken duyabiliyorsunuz, bildigim tek problemi bu
    - jamin modelinin islemcisi atoma gore cok yavas, Omapclock ile hizini 252 e cikarmadan skype kullanmak mumkun degil, ciktiktan sonra wifi uzerinden skype kullanilabiliyor. Gene cpu hizlandirmadan video performansi iyi degil, genel olarak hizli bir cep bilgisayari izlenimi vermiyor.
    - atom hoparlorleri altta oldugu icin kulakliksiz (bluetooth da olmuyor, kablolu kulaklik) skype ile konusmak verimsiz, jaminde ters cevirip sesi kisip konusabiliyorsunuz, cunku sesi dis hoparlorden veriyor
    - atom video performansi cok iyi, genel olarak daha hizli bir pocket pc kullandiginizi hissediyorsunuz
    - jamin kasasi daha saglam, ekran koruyucu oldugu icin anahtarimi bile ayni cebime koyuyordum, boyasi falan cizilmiyordu, atom plastik oldugu icin dikkat etmek zorunda kaliyorum
    - beyaz atom kullaniyorum ama siyah olanlarda parmak izi olabiliyormus (cok leke gosteriyormus) sikayet edenler oluyor bilgine
    - atom da fm radyo var, kulakliksiz calismiyor, hic kullanmadigim icin yorum yapamiyorum
    - ikisininde EDGE hizlari nerdeyse ayni, wifi ikisinde de sorun yasamadim detayli test yapmadim
    - jamin wifi hizi g oldugu icin "sozde" hizli ama pocket pc o kadar hizli olmadigi icin hic fark olmuyor
    - jamin biraz ince ayar gerektiriyor ama atom bu ince ayarlarin nerdeyse tamami yapilmis geliyor (mesela file cache vs.)
    - jamin in alttaki tuslari daha kullanisli, kalem kullanmadan tum islemler yapilabiliyor, atom da daha az tus var.
    - atom da handsfree acmak icin yesil arama tusuna basili tutmak gerekiyor, jamin de ekranda secenek olarak cikiyor,
    - jamin en son qtek rom u cok iyiydi, extrom programlari yuklenince yavasliyor, o sorun atom da yok (ekstralar o2 connect ile yuklenebiliyor)
    - jaminde programlari sd yukleyince hepten yavasliyor (ultra II kart), atom da kingston mini sd yukledim o kadar yavas calismiyorlar
    - her iki cihaz icin xda-developers.com forumlarinda cok derin bilgi mevcut
    - bu saydiklarim disinda programlar/isletim sistemi arasinda zaten fark yok

ben her iki modelide emaillere hizli bakmak, cepte tasiyabilmek, yapilacaklari task a, notlari notes a yazip outlook ile senkronize edebilmek icin kullandim, bence telefon olarak kullanimlari cok iyi degil, numara cevirmek, mesaj atmak telefon gibi degil

her iki cihaz icin de ekran koruyucu almak sart, ebay den alinca 2 haftada eve gumruge takilmadan geliyor, exim olanlar kaliteli kolay kolay cizilmiyorlar, bi taktigim cihazda bir daha hic degistirmedim, parmak/tirnak ile kullaniyorum yururken vs

buyuk dosya (film mp3) vs atmak icin (sd kartina (atom un mini sd)) bir kart okuyucu sart, bilgisayar uzerinden cok yavas aktariyor

sanirim jamin in pili daha uzun dayaniyor ama emin degilim, atom yeni oldugu icin pil performansi artabilir, her gun aksam senkronizasyon icin takip biraktigim icin her gun sarj olmus oluyor, jamin in kapama tusuna basili tutup tamamen kapatabiliyorsunuz ama atom da sanirim yok

kendi gorusum: her ikiside ne telefon icin ne mobil bilgisayar olarak "cok" iyi degil, ama herseyin bulundugu cihazlar olarak cok iyiler

• nofearl peki kulaklıkta mp3 ses kalitesi nasıl. mp3 player olarak yeterlimi?
  • kulakliklari cok kotu (bence) her ikisininde
    gittigidiyor da 2.5 - 3.5 cevirici var
    meselahttp://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3067306 vardi 1.5ytle
    bununla beraber atom da philips (kulak icine giren) kulaklikla denedim, cok fena degil ama ipod gibi degil mesela
    jamin de bu ceviricim olmadigi icin deneyemistim, su an kiz arkadasimda oldugu icin deneyemiyorum, cok fark olcagini sanmiyorum

Pardon, az once equalizer oldugunu hatirlayip onla Bass profilini sectim, simdi biraz daha iyi ve tok caliyor, genede ipod kadar iyi degil
  • Sadece turkcell sim kartla çalışması, tek kelime ile fiyasko bence. Böyle bir sınırlama olmamalıydı.
  • Arkadaşlar!Qtek S200 ile ilgili çözemediğim birkaç konu var.Bile veya çözen arkadaşlar varsa ve yazarlarsa çok memnun olurum.
    1)MMS ayarlarını yaptığım halde(ftp://213.194.123.227/Qtek/S200/) gönderemiyorum.Acaba neden?
    2)Akbank ve Garanti Bankasının internet bankacılığı işlemlerini yapamıyorum.

Herkese saygılar!
  • arkadaşlar gozüm gibi baktığım ve yazılan sorunları neredeyse hiç yaşamadığım canım qtek s200 (turkcell) aletim kılıfında değil iken düşmek sureti ile ekranım kırılmıştır. yardımcı olabilecek arkadaşlardan her türlü yardımlaşmaya açığım mağdur durumdayım ........

• Bende alalı 4 gün oldu Q tek s200 ü hala bişey yükleyemedim ingilizce olarak kullanıyorum internet olarak bi problem yaşamadım ben hafıza kartı olarak Sandisk Extremee III 2 gb kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 16 Aralık 2006; 21:52:07 >
  • meraba
    Benimde bluetooth problemim var. Bluetooth ile symbian s60 cihazlara dosya atamıyorum. Bluetoothdan dosya transferi hizmeti genelde olmuyor olursade ekliyorum ama atacak yeri bulamıyorum. Bundan önce hp ipaq3115 vardı onunla çok diğer cihazlara rahatlıkla atıyordum wm2005 geçişte sıkıntıları oldu ama hepsine değiyor. S200üm benim
  • Turkcell PDA ekranın dokunmatik özelliği gitti yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim , progrwm yükledim rset atıı bida ekran dokunmatiği çalışmadı tuşşlarla idare ediyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Conidep

Turkcell PDA ekranın dokunmatik özelliği gitti yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim , progrwm yükledim rset atıı bida ekran dokunmatiği çalışmadı tuşşlarla idare ediyoruz :)

ne programı?
  • hard reset atmanı öneririm.
  • turkcell tarafından dağıtılan qtek s200 pda'da wi-fi sorunu bal gibi de vardır. en azından bende öyle. 3 tane wireless ağı da görmesine rağmen ne denediysem olmadı ve her zaman internet bağlantısı için GPRS bağlantısı açtı ekstra olarak. ve bu bağlantı wireless bağlantıyı ezdi. bunun için herhangi bir uyarı da vermedi. işin kötüsü bunu değiştirebilecek bir ayar da görmedim. bunun cihazla ilgili bir sorun olduğunu iddia etmek de komik. bu turkcell tarafından özellikle uygulanmış bir şark kurnazlığı gibi geliyor bana. eğer öyleyse gerçekten ağzım açık izlemekle yetiniyorum durumu. hatta pes diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micromegas

turkcell tarafından dağıtılan qtek s200 pda'da wi-fi sorunu bal gibi de vardır. en azından bende öyle. 3 tane wireless ağı da görmesine rağmen ne denediysem olmadı ve her zaman internet bağlantısı için GPRS bağlantısı açtı ekstra olarak. ve bu bağlantı wireless bağlantıyı ezdi. bunun için herhangi bir uyarı da vermedi. işin kötüsü bunu değiştirebilecek bir ayar da görmedim. bunun cihazla ilgili bir sorun olduğunu iddia etmek de komik. bu turkcell tarafından özellikle uygulanmış bir şark kurnazlığı gibi geliyor bana. eğer öyleyse gerçekten ağzım açık izlemekle yetiniyorum durumu. hatta pes diyorum.

Micromegas Bende aynı dertten muzdaripim ama çözümü bulamıyorum acayip kontör gidiyor Eger Bi çözüm bulursan

Bi yazıver sevaptır.

• evet KVK da resmi olarak bu sorunu kabul etti. az önce gelen telefonla bunun yazılımsal bir sorun olduğu ve aleti teknik servise yollamam halinde bir uygulamanın yüklenip sorunun giderileceği iletildi.

şimdiiii bunun aletle ilgili bir sorun olduğuna hiç mi hiç inanasım yok. yani fabrika çıkışında bu sorunun olduğunu düşünmüyorum. mutlaka ki turkcell tarafından sonradan yapılan bir değişiklik. yani ne diyeceğimi bilemiyorum. cellocan ayıp ettin cellocan diyebiliyorum sadece.
  • Arkadaşım sorun tamamen yazılımsal forumda güncel yazılım mevxut istersen kurabilirsin yok ben anşamam diyorsan servise götürcen 2 dk da hallederler.

quote:

Orjinalden alıntı: thecellchuk

quote:

Orjinalden alıntı: micromegas

turkcell tarafından dağıtılan qtek s200 pda'da wi-fi sorunu bal gibi de vardır. en azından bende öyle. 3 tane wireless ağı da görmesine rağmen ne denediysem olmadı ve her zaman internet bağlantısı için GPRS bağlantısı açtı ekstra olarak. ve bu bağlantı wireless bağlantıyı ezdi. bunun için herhangi bir uyarı da vermedi. işin kötüsü bunu değiştirebilecek bir ayar da görmedim. bunun cihazla ilgili bir sorun olduğunu iddia etmek de komik. bu turkcell tarafından özellikle uygulanmış bir şark kurnazlığı gibi geliyor bana. eğer öyleyse gerçekten ağzım açık izlemekle yetiniyorum durumu. hatta pes diyorum.

Micromegas Bende aynı dertten muzdaripim ama çözümü bulamıyorum acayip kontör gidiyor Eger Bi çözüm bulursan

Bi yazıver sevaptır.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.