Şimdi Ara

Turkcell PDA - Qtek S200(Imate Jamin)-550€+KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
27.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Extra'da çalışan bir arkadaşımdan duydum. Turkcell , Qtek ile anlaşmış. S200 modelini , Turkcell logosu ile satacakmış. Alet I-mate Jam-in ile aynı.
    Cihazı biraz inceledim , fena değil ama Casper M600 daha güzel.
    Siz ne dersiniz?
    http://www.gsmarena.com/qtek_s200-1417.php

• 550€ verdikten sonra az daha koyar Trcellsizini alırız bence
  • Yuh be KVK da bile daha ucuz nerdeyse, bunada kampanya diyorlarsa eğer, ya milleti enayi sanıyorlar ya da öyle düşünecek kadar enayiler. O parayı verecek olsam, dışardan gelme faturalı kayıtlı Jamin alır tüm şebekelerde kullanırım.

--- BU YORUM TAMAMEN YANLIŞ ALGILAMA SONUCU YAZILMIŞTIR DİKKATE ALMAYINIZ ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 4 Eylül 2006; 10:52:27 >
  • qtek s200
    imate jamin ile aynı cihazdır,

fiyat cok makul,

turkcell logosu rahatsız ediyo o2 logosumu rahatsız etmiyor,

garantili satacaklarsa piyasayı silip supururler....

piyasada jaminden daha kullanışlı cihaz yoktur,

jamini kvk getirse 2000ytl olur.

bu arada m600 cok uyduruk bir cihaz jamin ise gercekten cok guzel bir cihazdır.

ünceki baslıkları biraz incelerseniz gorursunuz,
    bir kere m600 jaminden daha buyuk,

insallah dediğin olurda millet türkiyedede adam gibi pda kullanmaya başlar.

550euro=1000ytl bu ozelliklerde bir telefon icin hemde garantili olarak bedava...
  • Onur çok haklısın, dalgınlığıma geldi sanırım, ben cihazı 128 Ram li Jam olarak algıladım. Kendi beğendiğim ve önerdiğim cihazı bile unuttuk iyimi, acil tatile ihtiyacım var sanırım . Her neyse Onur'un dediklerine sonuna kadar katılıyorum, M600 ve Qtek S200 karşılaştırılamaz, üstelik S200 Jamin den bir gömlek daha iyidir diyebilirim, aynı cihaz olarak bilinirler ana aralarında bazı ince mimari farklılıklar var, bu farklılıklar S200 ü daha stabil ve kullanılır kılıyor. Şahsen ben Jamimi satıp taksitle bu cihazı almak isterim. Umarım bu kampanya doğru çıkar, çünkü Vodafone muhakkak buna karşılık vermek üzere benzer bir kampanya başlatır ve artık biz de bu tür cihazlar için hakettiğimiz makul fiyat seviyelerine kavuşuruz. Hadi bakalım hayırlısı olsun...
  • @Onur arkadaşım,
    Ben de bir PDA almak üzereyim. ETEN M600+ almayı düşünmüştüm.
    Teknosa satıyormuş. Fakat bu i-mate Jamin in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Ama Qtek S200 adıyla geçiyor burda, bir de Turkcell satacakmış galibe ...
    Acaba biraz yardımcı olabilir misin PDA seçimimde ?
    Şimdiden teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: onur777

qtek s200
    imate jamin ile aynı cihazdır,

fiyat cok makul,

turkcell logosu rahatsız ediyo o2 logosumu rahatsız etmiyor,

garantili satacaklarsa piyasayı silip supururler....

piyasada jaminden daha kullanışlı cihaz yoktur,

jamini kvk getirse 2000ytl olur.

bu arada m600 cok uyduruk bir cihaz jamin ise gercekten cok guzel bir cihazdır.

ünceki baslıkları biraz incelerseniz gorursunuz,
    bir kere m600 jaminden daha buyuk,

insallah dediğin olurda millet türkiyedede adam gibi pda kullanmaya başlar.

550euro=1000ytl bu ozelliklerde bir telefon icin hemde garantili olarak bedava...

• yaw ben bulgaristandan alıcam bu modeli faturalı da trde çalıştırabilir miyim acaba hatlarda? kayıt olayı yapılabilyor mu hala faturasıyla getirsem?
  • + s200 ile s100 arasinda hafıza farkı dışında bir fark var mı? bildiğiniz?
  • s200 === imate jamin == dopod 818pro==o2 xda neo (htc-prophet)
    128 ram
    64rom
    texas instruments cift cekirdekli 200mhz işlemci
    wireless(wi-fi)
    bluetooth
    win mbile 5.0

s110 === imate jam black edition==o2 xda miniII (htc-magician)

128mb ram
    64mb rom
    intel 416mhz işlemci
    bluetooth
    win mobile 2003se

s100===imate jam===o2 xda mini (htc-magician)

64mb ram
    64mb rom
    intel 416mhz işlemci
    bluetooth
    win mobile 2003se
    ----------------------------------

eger wirelessla işin yoksa imate jam black edition(s110) guzel bir cihaz.
    fakat piyasada bulmak biraz zor,
    bulamazsan imate jam(o2 xda mini) alabileceğin en iyi wirelesssız pda telefonlar.

saygılarımla

onur
  • S200 ile ilgili bir noktaya değinmek istiyorum, daha önce yine bu forumda çok ateşli tartışmalar yaşanmıştı bu konuyla ilgili, işlemcisinin 200mhz olması S100 veya S110 dan daha yavaş olduğunu düşündermesin sizlere , TI işlemciler çift çekirdekli olduğu için performansları Intel 416 mhz lik işlemcilerden aşağı kalmaz. Ayrıca işlemcinin farklı mimari yapısı, daha verimli batarya kullanımı sağlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

S200 ile ilgili bir noktaya değinmek istiyorum, daha önce yine bu forumda çok ateşli tartışmalar yaşanmıştı bu konuyla ilgili, işlemcisinin 200mhz olması S100 veya S110 dan daha yavaş olduğunu düşündermesin sizlere , TI işlemciler çift çekirdekli olduğu için performansları Intel 416 mhz lik işlemcilerden aşağı kalmaz. Ayrıca işlemcinin farklı mimari yapısı, daha verimli batarya kullanımı sağlıyor.

Arkadaşım TI işlemciler çift çekirdeklidirler, diye bir şey yok. TI çoğunlukla tek çekirdekli olmak üzere çift çekirdekli işlemciler de üretir.

Ayrıca s200 ün 200 MHz işlemcisi, Intel'in 400 MHz inden daha yavaştır. Zamanından yine bu sitede biz referans program ve dosyaları dağıtıp testini yapmıştık...
  • arkdaşlar, ben nisan ayında benq p50 aldım ama alet beni sinir etti diye 3 hafta içinde başkasına verdim. ondan sonra w810i ve k800i aldım ama özellikleri benim ihtiyaçlarıma cevap vermiyor. son birkaç aydır Pda'ları takip etmiyorum. Şuan için tavsiye edebileceğiniz en iyi cihazlar hangileri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

S200 ile ilgili bir noktaya değinmek istiyorum, daha önce yine bu forumda çok ateşli tartışmalar yaşanmıştı bu konuyla ilgili, işlemcisinin 200mhz olması S100 veya S110 dan daha yavaş olduğunu düşündermesin sizlere , TI işlemciler çift çekirdekli olduğu için performansları Intel 416 mhz lik işlemcilerden aşağı kalmaz. Ayrıca işlemcinin farklı mimari yapısı, daha verimli batarya kullanımı sağlıyor.

Arkadaşım TI işlemciler çift çekirdeklidirler, diye bir şey yok. TI çoğunlukla tek çekirdekli olmak üzere çift çekirdekli işlemciler de üretir.

Ayrıca s200 ün 200 MHz işlemcisi, Intel'in 400 MHz inden daha yavaştır. Zamanından yine bu sitede biz referans program ve dosyaları dağıtıp testini yapmıştık...

Benim yazımın içerisinde bir yerde tüm " TI işlemciler çift çekirdeklidir " diye bi ibare varmı ? Yok ! Bu sayfadaki konumuz S200 ve ondan bahsediyoruz, bu cihazın işlemcisi çift çekirdeklimi ? Evet, benden daha bilgili de olabilirsin daha tecrübeli de, ama bu tecrübe ve bilgini yanlışımızı arayıpta bulmak yerine , zamanında bizimle paylaşırsan daha faydalı ve sağlıklı olur sanırım. Burada yapmaya çalıştığımız şey zamanında arayıpta bulamadığımız bilgi paylaşımını elimizden geldiğince sağlamak, o bahsettiğin testleri az çok hatırlıyorum, sadece buradakileri değil yabancı kaynakları da incelemiştim o zaman ve buradan ve dışardaki tartışmalardan hatırladığım Intel 416mhz ve TI 200mhz lik işlemcilerin performansları arasında pratik olarak çok büyük farklılıklar olmadığı yönünde idi. Sonuç olarak az da olsa bildiklerimi bilmeyen arkadaşlara sunmaya çalışıyorum, birşeyler ispat etmeye değil !

• obaaaaa...

bizim samsung i750 çikmazsa alternatifimiz hazır demekki...sağolun paylaştığınız içinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

arkdaşlar, ben nisan ayında benq p50 aldım ama alet beni sinir etti diye 3 hafta içinde başkasına verdim. ondan sonra w810i ve k800i aldım ama özellikleri benim ihtiyaçlarıma cevap vermiyor. son birkaç aydır Pda'ları takip etmiyorum. Şuan için tavsiye edebileceğiniz en iyi cihazlar hangileri?

Dostum Benq P50 niye sinir etti seni?
    Bunları paylaşın da bilelim.. Bikaç gün içinde Benq P50 veya Casper M600den birisini alacağım da.
  • selamlar,

bugun cebit'te turkcell standinda qtek s200'u turkcell PDA diye tanitiyolardi,gorevli eleman bana kdv dahil 1230 ytl'ye satilacagini soyledi.bugunku kur'la yaklasik $720+kdv.
    Ne cektiysek su kdv'den cektik be.

yine de belki diger operatorlere ornek olur da baska PDA secenekleri ortaya cikar,pek umudum yok ama ihtimal iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musavas -- 5 Eylül 2006; 17:59:55 >
  • quote:

Benim yazımın içerisinde bir yerde tüm " TI işlemciler çift çekirdeklidir " diye bi ibare varmı ?

quote:

Yukarıdaki yazından ben onu anladım. Ortamı germeye gerek yok yanlış ya da eksik yazmış olabilirsin, ben sadece bir yanlışı düzeltmek istedim ve bunu da sert bil dille yapmadığımı düşünüyorum.

quote:

buradan ve dışardaki tartışmalardan hatırladığım Intel 416mhz ve TI 200mhz lik işlemcilerin performansları arasında pratik olarak çok büyük farklılıklar olmadığı yönünde idi.

İşte buna ben de katılıyorum. Bu işlemciler pratikte rutin kullanımda 400 MHz lik işlemcilerden geri kalmıyorlar, ancak birkaç programı aynı anda çalıştırdığınızda ya da skype gibi kası programlarda çuvallayabiliyorlar. Zaten saat frekanslarının düşük tutulmasının nedeni de pil sarfiyatını minimuma indirmek, yani minimum pil sarfiyatında maksimum performans diyebilir...

• İmate jamin in Wifi si G mi B mi?

Aratma yaptım ama biyerde bi arkadaş b demiş biri g demiş....KVK sitesindede b denmiş ama kullanıcılara sormak istedim...
  • Oleyy! Bu güzel bi haber işte. Turkcell umarım diğer htc ürünlerini de getirir de seçme şansımız artar ama başlangıç için bu da güzel sonunda kayıt zulmüne uğramadan bi pda telefon sahibi olabileceğiz fiyatı bence makul. Diğer operatörlere örnek olmalı bu adım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.