Şimdi Ara

Turkcell PDA - Qtek S200(Imate Jamin)-550€+KDV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
27.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses iyi güzel geliyorda peki cızırtı olabiliyormu yani bazen çok yüksek seste karşı taraf konuştumu bazen cızırtı olur yada benim m500 de oluyordu bunda da oluyor mu
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla KVK i-mate distribütörlüğünden çıkarıldı yeni distribütör gelecek hafta açıklanacakmış. Qtek ise HTC firmasının kendi markası idi ve bu marka artık satılmayacak diye yurtdışı forumlarda yazılar dolaşıyor. yani qtek alırsanız bir süre sonra elinizde patlama ihtimali var. yeni i-mate distribütörü açıklanınca buradan size yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadak

arkadaşlar bildiğim kadarıyla KVK i-mate distribütörlüğünden çıkarıldı yeni distribütör gelecek hafta açıklanacakmış. Qtek ise HTC firmasının kendi markası idi ve bu marka artık satılmayacak diye yurtdışı forumlarda yazılar dolaşıyor. yani qtek alırsanız bir süre sonra elinizde patlama ihtimali var. yeni i-mate distribütörü açıklanınca buradan size yazarım

çok iyi olur valla sadak arkadaşım, ilgilendiğin için çok sağol
  • M600+'da wireless aktif iken kamerayı çalıştırdığınızda görüntü acaip bozuluyor.Ya çizgiler dışında birşey görünmüyor, ya da renklerde bozulma oluyor (mesela insanların cilt rengini mavi yapabiliyor). Siz M600+ ya da S200'de benzer bir sorunla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ses iyi güzel geliyorda peki cızırtı olabiliyormu yani bazen çok yüksek seste karşı taraf konuştumu bazen cızırtı olur yada benim m500 de oluyordu bunda da oluyor mu

En ust seviyeye alip yine denedim ama karsilasmadim o tur bir sorunla..

TGIF: Simdi okuyunca denedim ama problem goremedim gayet normal wireless aktif ve bagli iken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadak

arkadaşlar bildiğim kadarıyla KVK i-mate distribütörlüğünden çıkarıldı yeni distribütör gelecek hafta açıklanacakmış. Qtek ise HTC firmasının kendi markası idi ve bu marka artık satılmayacak diye yurtdışı forumlarda yazılar dolaşıyor. yani qtek alırsanız bir süre sonra elinizde patlama ihtimali var. yeni i-mate distribütörü açıklanınca buradan size yazarım

bilgi için sağol. kimsenin elinde patlamaz ama sorun yaşayacakları kesin
  • ya arkadaşlar bırakın bu işleri aşkına gidip dogubanktan aldınız bu urunleri herkes ağladı buralarda jamınım bu oldu neom bozuldu garantı ne olacak adam almadı telefonu elımde kaldı daha ne istiyorsunuz 30 milyon abonesı olan bı fırma tarafından türkce olarak 2 yıl garantılı satılıyor hala ürüne bı kusur buluyonuz ya helal olsun size turkcell adı altında bı urunün ne sorunu olabılırkı adamlar getırıyosa cebıttede boru gıbı reklamını yapıyosa servısıde ayarlıdır garantısıde bunları tartışmak bile komık gıdın dogubanktan alın o zaman sonra buraya acarsınız topıc nasıl turkce yapıcaz rom gıttı falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunduns

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ses iyi güzel geliyorda peki cızırtı olabiliyormu yani bazen çok yüksek seste karşı taraf konuştumu bazen cızırtı olur yada benim m500 de oluyordu bunda da oluyor mu

En ust seviyeye alip yine denedim ama karsilasmadim o tur bir sorunla..

TGIF: Simdi okuyunca denedim ama problem goremedim gayet normal wireless aktif ve bagli iken.

birde ekranı sorun ya. ekranda hafif el titremesinde ekranda yatay olarak hafif bi çizgilenme oluyormu ?
  • Pardon, hangisini denedin M600+ / S200?
  • Selam arkadaşlar,
    Turkcell S200 alan arkadaşların wireless sorunları vardı. Gprs wireless ın önüne geçiyordu. Kvk bu sorunu düzeltebildimi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: idefix

Selam arkadaşlar,
    Turkcell S200 alan arkadaşların wireless sorunları vardı. Gprs wireless ın önüne geçiyordu. Kvk bu sorunu düzeltebildimi acaba ?

Selam arkadaşım,
    Ben Cebitten aldım S200ü. Uzun süre hatsız kullandığım için problem yoktu. Arada faturalı hattımla deneme yaptım ama tam anlayamadım. 1 hafta önce kontörlü hat aldım sırf görebilmek adına. Fakat şunu gördüm ; Wireless açıkken ve sinyal alırken her işlemi wireless üzerinden yapıyor. Ama bağlantı koptuğu zaman hata vermiyor, direk GPRS kullanmaya başlıyor.
    Yani siz wireless olmayan bi ortamda explorer'ı ya da Messenger gibi bir programı çalıştırmak isterseniz GPRS den bağlanıyor. Bu da bir sorun mu bilmiyorum. Ben KVK ya bildirdim bunu. Araştırıyorlar ve HTC firmasıyla görüşüp Rom update olabileceğini söylediler. Ben Cebitten bu yana kullanıyorum ve gayet memnunum.

• arkadaslar gozunuz aydın olsun casper firması bu modeli orjinal adıyla satısına basladı wireless problemsiz ve istediginiz operatoru kullanabilirsiniz turkcelle bagımlı olmanıza gerek yok yani:)))fiyatı:699$+kdv kredi kartına pesin fiyatına taksitli:)))
  • obaa güzel haber
  • Arkadaşlar ben bu makineyi 2 gün önce aldım.

3 gün sabah akşam araştırdım.

Araştırmalarım sonucu listemde 4 telefon kaldı. Sırasına göre:
    O2 Atom Exec
    JAMIN
    ETEN 600M+
    Casper M600

Çünkü Atom Türkiye' de yasal olarak satılmıyor ve kaçak olarak alırsanız da kayıt ettirmeniz gerekiyor. Bir sürü işlem. Ayrıca 2000$ fiyat çekti Rusya' dan bana bu cihazı satmak isteyen arkadaş. (Vergiler, kayıt işlemleri dahilmiş)

Jamin (Qtek S200)
    Yurtiçi ve yurtdışı tüm bulabildiğim kaynakları kullandım ve Türkiye' de yasal olarak ve alabileceğim en güzel avuçiçi bilgisayar+telefonun bu olduğunu gördüm.

Eten M600+ ve Casper M600, Jamin ile yarışamaz. Her açıdan değerlendirmek lâzım. Fiyat olarak da Jamin' i çok uygun fiyata aldım ben.

KVK' nın sitesine baktım, 1.287 lira diyorlardı. Internetten bu cihazı en uygun fiyata ve güvenilir olarak kimin sattığını araştırdım ve ESTORE' un en uygun fiyata sattığını gördüm. Estore' de Qtek S200 her şey dahil 1.172 lira. Hem de 2 gün içerisinde elime geçti makine. Bu arada ben makineyi havale yaparak aldım. O yüzden %9 indirim yaptılar ki bu da 95 lira falan tuttu. O yüzden KVK' dan neredeyse 100 lira daha ucuz aldım.

Cihazın hoşlanmadığım yanları (ki almadan önce biliyordum) sadece Türkcell hat ile çalışması ve radyosunun olmamasıydı. Fakat Telsim' in kalitesiz hizmetinden bıktığım için zaten Türkcell' e geçmeyi düşünüyordum. O yüzden iyi oldu bu geçiş.

Otobüste falan sanal klavyesini kullanmak biraz zor oluyor. Malûm yollar deniz gibi olunca :)
    Bu arada mp3 açmış son ses dinliyordum. Arkamdan birisi "biraz kısar mısınız lütfen?" dedi. Manyak ses çıkarıyor (Kulaklıkla tabii).

• Sabırsızlıkla bekliyorum casper ın getirdiği s200 ü. Ben bir kaç casper bayiine sordum qtek s200 için ancak şu an elimizde yok, stokta varsa getiririz hemen dediler. Stok durumunu öğrendinizmi diye tekrar aramadım. Siz elinde s200 olan casper bayisi gördünüzmü bu aralar (Istanbul) ?
  • ben weblebi.com dan sipariş ettim öğrendiğim kadarıyla türkiye ye logosoft geitiriyormuş bu ürünü ama bir bandrol sorunu olduğu için pda ları hala dağıtamıyorlar bayilerine. Pazartesi salı halledileceğini söylüyorlar. Casper ın getirdiğini bugün öğrendim olmazsa bende ordan alıcam üzerinde turcell logosu olan ve sadece turcell le çalışan bir qtek s 200 pek işimi gelmiyor açıkçası :) Ülkemiz bu konuda hala çok geri dışarda harika pda telefonlar var halbuki dilerim bu ürün diğer ithalatçılarada örnek olur da değişik modeller ucuz fiyattan girmeye başlar ülkemize birde biraz kıllanıyorum bazı söylentiler var qtek s200 lerle ilgili stok ta kalan ürünlerimi kakalıyorlar yoksa türkiye deki bayilere neyse her ne olursa olsun alet güzel gözüküyor 4 gb da bellek taktın mı değmeyin keyfime :)
  • Sadece meraktan soruyorum. TI OMAP işlemciye rağmen JAMIN neden tüm pocket pc lerden üstün?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ben Wifi üzerinde internet e bağlanmakta sorun yaşıyorum.
    Evimde US Robotic Kablosuz Modem var.
    WPA-PSK, MAC filtre ve TCPIP güvenliği kullanıyorum.
    S200 de TCPIP ayarlarını nereden gireceğimi ve MAC adresini nasıl bulacağımı bilen varmı?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • fiyatı çok iyi ya..

1210 YTL Bonusa 10 taksit

Şimdi geri kaldı ETen M600 mü Qtek S200 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 30 Eylül 2006; 1:54:37 >
  • s200 de
    - 64MB RAM, 128MB ROM
    - Texas Instruments OMAP850 200 MHz işlemci

m600+ da
    - 64mb RAM 256MB ROM
    - Texas Instruments 400 MHz işlemci

Tek fark bu ve m600+ daha önde. Ben bu yüzden m600+ seçtim diğer tüm özellikleri denk olunca m600+ daha iyi diyebiliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

fiyatı çok iyi ya..

1210 YTL Bonusa 10 taksit

Şimdi geri kaldı ETen M600 mü Qtek S200 mü?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.