Şimdi Ara

Turkcell pişmanlıkmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekomu savunduğumu nereden ve nasıl çıkardığını anlamadım, açıklar mısın lütfen..

Anlatmaya çalıştığım şey bütün operatörler için şehirlerarası yolda internet önemli değil, 2G bile olsa telefon görüşmesi yapabilmek önemli,

İstediğin ve sevdiğin film ve müzikleri telefonun hafızasına indirebilirsin.

Ayrıca OTG kablolar sayesinde usb flash disk'ler telefonlara bağlanabiliyor.

Ali Express'ten "Y OTG" kablosu alırsın ve sorunu çözersin.

Ayrıca ben fazladan otel parası vermemek için gece yolduğu yaparım ve gece yolculuğu yaparken uyumayı tercih ederim.

Otobüs yolculuğunda sen istersen kitap okuyabilirsin..
  • Internetin olmadığı yerde SMS gönderiyorum.

SMS göndermek için 2G yeterli.

Telefonlarda hala SMS özelliği var.

SMS özelliği olmayan telefon henüz üretilmedi.

Teknolojiyi yakından takip ediyorsun SMS özelliği olmayan telefon üretilmediğini farkedersin.

Ayrıca operatörlerin 3'lü paketlerinde 500 SMS, 1000 SMS ve 2000 SMS olayı var.
  • Sen hem ınstagram bağımlısı hemde teknoloji manyağı olmuşsun.

Yoksa instagram yazmazdın.

"1990'dan kalma yöntem" diyerek beğenmediğin yöntem hala kullanılıyor,

Teknoloji manyaklığı yapmak yerine telefonu kenara bırakıp biraz etrafı seyret, insanlarda yüz yüze daha fazla sohbet et, öiftçilik yap, doğayı kokla..

Korona virüs döneminde temel gıda ihtiyaçların için hala tarıma ihtiyacın var..
  • Bana laf mı çakmaya çalışıyorsun?

benim yazdığımı anlamadığın belli oluyor.

Şehirler arası yollarda internet şart değil telefon görüşmesi için 2G yeterli

Bana laf çakarken Şehirler arası yolculuğun sonunda 4,5G çeken yere varacağını unutmuşsun.

Yolculuk esnasında ister kitap okursun ister telefon hafızasına indirdiğin müzikleri dinleyip filmleri seyredersin..
  • Sende fanboyluk yaparken SMS'i beğenmediğini ortaya çıkarmışsın.

Yazdığından fanboyluk yaptığını inkar edemezsin.
  • Evden çalşıyorsan o zaman evinin çatısında çanak anten kurup direk uydudan internet alabilirsin. Elon Musk'ın interneti gelene kadar elimizdeki uydu interneti bu..

İnternette araştırırsan uydudan internet hizmeti veren şirketler var.

Mesela Uzay Net ve Go2Sat.

Evden çalışıyorsan böyle seçeneklerin var. Hareket halindeyken bilgisayar kullanamayacağın için mesela araba kullanan şoförsen interneti kullanamazsın.
  • O otobüstekiler telefonla oynamaktan başka yapacak işi olmayan sıradan insanlar.

Telefon konuşmak içindir, oyuncak gibi oyun oynmak için değil.

Otobüste oyun oynamak istiyorsan PSP, PS Vita veya Nintendo DS al..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Lütfen cevapları da sil yoksa birileri şikayet edip forumdan uzaklaştırma alacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarımın silinecek bir tarafı yok,

Kimseye küfür etmiyorum veya kimseyi aşağılamıyorum.

Yazdığım mesajlar insanların yanlış düşüncelerinde hatalı oldukları anlatmaya çalışmak ama bana verilen cevaplar benim yapmaya çalıştığım gibi değil..
    Küfür etmesen dahi bir kitle var ve küfür felan hiçbir şey teşkil etmediği halde siliniyor veya uzaklaştırma alınıyor. Daha dün 4 günlük banımın süresi bitti.

Gene de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 26 Eylül 2020; 15:56:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Neye göre Turkcell eski Turkcell değil acaba? Ihalede aldığı bandların parasını ödeyemedide diğerlerine mi devir oldu? İstasyonların kirasını mı ödeyemedi?

Hâlâ açıkara en fazla istasyona sahip, hâlâ en iyi frekanslara sahip, 2019 son çeyrekte diğerlerinden 4-5 kat fazla yatırım yapmış, açıkara hâlâ en fazla aboneye sahip bla bla bla..

Turkcell'in gerçekten eskisi gibi olmadığını veya Turkcell'in çekim durumunun artık diğerleriyle aynı olduğunu ispatlayabilecek verilerin var mı? Yoksa sende diğer troller gibi sallıyormusun?

Eğer bunu ispat edebilirsen sana söz cayma bedelimi ödeyip Turkcell'i bırakacağım ve senin dediğini kullanacağım. Engin bilgilerinle beni aydınlattığın ve paramın boşa gitmesine engel olduğun içinde ayrıca minnettar olacağım.

Göz var nizam var yau, sallayarak kendinizi bu kadar düşürmeyin. Senin şu yaptığın 2+2 aslında eskiden 4'tü ama artık 5 demek oluyor ve bunu birine söylersen sana gülerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Eylül 2020; 15:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yazdığım mesajlar çözüm üretmeye yönelik mesajlar.

İnternetin çekmediği yerde 2G'de telefon görüşmesi yapmak ve sms göndermek yeterli olur.

Şehirler arası yolculuğun sonunda nasılsa 4,5G çeken bir yerlere varacaksın..

Ayrıca havalimanında uçak beklerkende kitap okuyabilirsin.

İnsanlar telefonlarla oyuncak gibi oynadıkları için kitap okumayı unuttular.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.