Şimdi Ara

Turkcell pişmanlıkmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir haftadır köydeyim. Buraya gelmen icap etti. 50gb paket aldım tüm işlerimi buradan hallediyorum. Para kazaniyirum. Iyi ki Turkcell var dedim. Turkcell olmasa işi mi yapamam şu an. Turkcell 4.5G ve 3G çekiyor diğerlerinde sinyal. Ne Vodafonenun 2g görünümlü 4.5Gsi ne de Telekom 900mhz 3G 😝 Tartışılacak konu değil bu artık. Turkcell tartışmasız bu ülkede en iyi hizmet veren bir kaç firmadan birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Tadını çıkar hocam

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam öyle yapıyoruz. Dün açtım maçımı izledim. Bugun Netflix'te dizimi izliyorum. Karşımda yemyeşil dağ manzarası. Tertemiz hava. Bahçeden organik domates fasulye mısır. Kafa dinliyorum. 42 GB kaldı. Haftalık 5 GB sallakazani da bekletiyorum. Ayrıca bizdeki 2 GB biz eden günlük 5GB gollerceptede 1 GB beklemede 👍

• Bu ne iş böyle anlamadım hayırdır yasak falan mı geldi Turkcell'in sunduğu hizmet eleştirilemiyor mu artık?
    Adam yaşadığı deneyimi paylaşmış kendince. Çekim problemlerinin lokal olduğunu o da biliyor elbette ama buradaki kadrolu tayfa "çekmiyorsa bile çekmediğini demeyeceksin" noktasına getirmiş neredeyse muhabbeti. Acıyorum bunların hallerine.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Harbiden de tadını çıkarıyormuşsun hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.