|
Bildirim
|
Hocam bırakalım burada ki troller boş boş konuşsun insanları yanıltsın mı?
Yahu arada bir fark yok diyorlar, şehirlerarası yolda bile gördük durumu. İnsanda biraz utanma olur, sonra pahalı mahalı diye böğürürler. Tabi pahalı olacak, TT ve Vodafone'un patlak olduğu birçok yerden geçtim. Onlar sürünürken Turkcell tokatlıyordu. Hızıyla dalga geçilen Vodafone bile TT'u tokat manyağı yaptı. Boş boş konuşmadım bak yukarıda tek tek yaptığım testler var. Turkcell'in de kötü olduğu yer yok mu? Gırla.. Bunları zaten yazıyorum. Hiçbir operatör heryerde iyi olsmaz ama hiçbiride Turkcell kadar geniş kapsamaya sahip değil. Konu sahibine demek istediğim buydu şahsen.. Burda bir üye var, TT ile ülkenin birçok yerini gezdim sorun yaşamadım diyor. Yalana bak. Bolu'dan öteye 10mbps hızverdiği yer yok gibi birşey. İşte bu tip kötüyü iyi gibi gösterenlerden kurtulmak lazım. Asıl bunlsr operatör fanı, çalışanlarının yapacağı yorumlar.. Yau öyle tip adamlar var ki, TT ile 100mbps altı hız aldığını görmedik. La hiç mi 10-20 olmaz, bu nasıl iştir? Eğri oturup doğru konuşmayı, hakedene hakkını vermeyi öğrenmeli. Bölüme bilinçli üyeler lazım. Bak şu operatörün şuyu var buyu var diyebilecek adamlar lazım. Böyle böyle kalite artar. Ucuzu olanı 1.5 yaşındaki oğlumda akıl edebilir ama aradaki farkın ne olduğunu bilmez. Bizler üyeler olarak operatörlerden bahsederken "hepsi aynı" diyen cahilce yorumlar yapmamalıyız. Yarın birgün bende Turkcell'e kızıp bırakıp başka birsey kullanabilirim ama kalkıpta Turkcell çöp möp pişmanlık demem. Veriler ortada. Eğer öyle dersem milleti kendime "la ne cahil adam", "troll" diye güldürürüm. Ama tabi sanal ortam, kimin kime güldüğü ettiği önemli değil, trolle babam trolle. Turkcell 10 senedir çekmiyor diyen adam sürpriz nokta kampanyasında gb sömürür, hız testi konusunda 450mbps hız paylaşıyor. La bu nasıl çekmiyo? Madem çekmiyor niye sömürüyon? Bu adam trollemiyorda napıyor? Eğer sitem edeceksen, posta koyacaksan önce bu tiplere bi koymalısın hocam. Bu tip kasıtlı yaygarayı koparan adamlardan tek tek kurtulmalı bölüm. |
Turkcell'e çöp muamelesi yapan da ne bileyim.. 3. senem Turkcell ile ve gayette memnunum, kuruşuna kadar hakediyor.
Şehirler arası yollarda ki şu testler Turkcell'in farkını görmende yardımcı olur. Ne yazık ki senin orda ya istasyona uzaksın ya da kapasite yetmiyor. https://forum.donanimhaber.com/tum-operatorler-4-5g-hiz-testi-ana-konu-5g-ye-dogru-adim-adim--115719373-710 532'yi arayıp cayma bedelim ne kadar diye soruver, en net onlar söyler. |
hocam şehrin göbeğinde de bir zahmet çeksin yani istasyonun nerde olduğu benim sorunum değil ki, kaldı ki gün içerisinde en çok bulunduğum 3 bölge var bu 3 bölgede de sorunlu, 4.5g berbat, sonuç olarak müşteriyim ve hiç memnun kalmadım, hiçbir artısını görmedim.
|
Olurmu öyle şeyler kaliteli sonuçta
|
Telekom trol arkadaşı da gelmiş.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Eylül 2020; 15:22:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Eylül 2020; 23:17:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|