Şimdi Ara

Turkcell Platinium Avantajları nelerdir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcellin dört dörtlük paketleri mevcut tahhudum bitecek yakın zamanda ve 10 gb platinium olan paketli olanı tercih etmek istiyorum ama kafama takılan bir nokta var
    Size göre turkcell platiniumun günlük hayatta bize en cok nasıl yardımcı olabiliyor yada avantajlar sağlayabiliyor?
    mesela aynı dk sms gb sahibi olan 2 kişi olsa ve biri platiniumlu olsa bu o kişiye nasıl şeyler sağlayabilir?
    Kullanan arkadaşlar bu konuda deneyimlerini ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 31 Ağustos 2016; 11:52:27 >

• Yararli konu olmuş bide bu turkcell tv+ veriyor ama nat. Discv. Açık degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili platinıum web sayfasında sunlarda sunlarda faydalanırsınız bilgileri var ama burada önemli olan aboneler platinıum uyesi ise bunun bi sebebi olmalı cunku bi yarar sağlamalı ve bu yarar nedir? platinium uyeleri en cok nelerden faydalanır kullananlar bunları bizlerle paylaşırsa güzl olur.
  • Evet bunu ben de merak ediyorum. Platinum sayfasında yazıyor ama teoriden çok pratik lazım bana da. Mesela TV+ da Discovery'nin olmasını isterdim. Bunun gibi ara sıra da olsa kullandığınız özellikler var mı? Mesela Lounge hizmeti var mı?

• Fizy, tv, akıllı depo gibi hizmetler var bunlar için 10 gb dan ayrı olarak 5 er gb daha paket tanımlanıyor. Restaurant, mağaza, sinema, özel müşteri hizmetleri vs gibi hizmetler sunuluyor. Belli havalimanlarında indirimler veya ücretsiz servisler verilebiliyor. Bir cihaz aldığınızda gelip kurulum yapılabiliyor. Haftalık veya aylık takip etmek gerek indirimler kampanyalar vs.

• En cok kullanilan sinema olayi olabilir bir alana bir bedava

• Akasya avm de felan vale ye bedavadan arabani birakabiliyor eurocap mi ne var arac kiralama %50 indirim sagliyor pazartesi sali persembe pazar gunleri sinemada bi alana bi bideva.platinium oldugun icin musteri hizmetlerin de bekleme yok direk baglaniyorsunuz.deniztaxi indirimi var kullanirmisin bilmem..ben 79 liraya 10gb tarifeyi kullaniyorum heryerde lte var gayet mutluyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Akasya avm de felan vale ye bedavadan arabani birakabiliyor eurocap mi ne var arac kiralama %50 indirim sagliyor pazartesi sali persembe pazar gunleri sinemada bi alana bi bideva.platinium oldugun icin musteri hizmetlerin de bekleme yok direk baglaniyorsunuz.deniztaxi indirimi var kullanirmisin bilmem..ben 79 liraya 10gb tarifeyi kullaniyorum heryerde lte var gayet mutluyum

Bende ayni tarifeyi dusunuyorum bakalim mutlaka faydalacagimiz guzellikler olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Akasya avm de felan vale ye bedavadan arabani birakabiliyor eurocap mi ne var arac kiralama %50 indirim sagliyor pazartesi sali persembe pazar gunleri sinemada bi alana bi bideva.platinium oldugun icin musteri hizmetlerin de bekleme yok direk baglaniyorsunuz.deniztaxi indirimi var kullanirmisin bilmem..ben 79 liraya 10gb tarifeyi kullaniyorum heryerde lte var gayet mutluyum

Ben de aynı paketi düşünüyorum, ayın 25'inde geçeceğim inşallah. Bir de Turkcell TV + varmış, kullanıyor musunuz bilmiyorum, bugün okuduğuma göre İngiltere Premier Lig'in internet yayın hakkını Turkcell TV + almış. Sanırım biz bundan da faydalanabileceğiz?

Kaynak geldi:http://shiftdelete.net/turkcell-tv-premier-lig-yayini-yapacak-75058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 4 Eylül 2016; 17:06:38 >

• Kicker kullanıcısına yanıt
    Platinum üyesi olan biri olarak ben hava alanına giderken HAVAş otobüslerini ücreTSiZ kullandım.

Ayrıca ciNEMAXimum bir bilet alana 2. bilet bedava kampanyasından yararlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Platinum üyesi olan biri olarak ben hava alanına giderken HAVAş otobüslerini ücreTSiZ kullandım.

Ayrıca ciNEMAXimum bir bilet alana 2. bilet bedava kampanyasından yararlandım.

Mesela havas otobuslerininucretsiz kullanmak icin
    Prosedur nedir? Ben platiniumluyum demekle olmuyordur sanirsam cep no filan verdiginizde kontrol edip onayliyirlar yoksa baska bir yolu mi var?

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Şifre alman gerekiyor, gelen şifreyi biletciye söylüyorsun, telefon numaraları birlikte..

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Premier Lig'in mevcut paketine dahil olduğunu sanmıyorum. Başlangıçta belgesel kanallarının hepsi açıktı sonra ilave para istediler...
  • düşünsenize premier lig platinumlulara ücretsiz deseler mükenmel olur ....
  • mesela ayın 20sinde yurt dısına cıkıcam belirli günlerde yurt dısı cıkıs pulu ücretsiz miş.

15tl civarıydı havalimanında 3yıl önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

mesela ayın 20sinde yurt dısına cıkıcam belirli günlerde yurt dısı cıkıs pulu ücretsiz miş.

Prosedürü nedir bundan yararlanmanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

mesela ayın 20sinde yurt dısına cıkıcam belirli günlerde yurt dısı cıkıs pulu ücretsiz miş.

Prosedürü nedir bundan yararlanmanın?

Yurt dışı çıkış harç pulu hediyesi, geçerli olduğu dönemde, turkcell.com.tr'de belirtilen tarihler arasında ve belirtilen havaalanlarındaki Turkcell İletişim Merkezlerinden dağıtılır.
    2016 Harç Pulu Ayrıcalığının Geçerli Olduğu Dönemler: 18-21 Mayıs, 2-7 Temmuz, 27-30 Ağustos, 10-15 Eylül, 27-28 Ekim
    1 Platinum müşteri en fazla 1 yurt dışı çıkış harç pulu alabilir.
    Atatürk Havalimanı'nda Turkcell İletişim Merkezi Dış Hatlar geliş terminalinde bulunmaktadır.
    Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Turkcell İletişim Merkezi İç ve Dış Hatlar terminalleri arasında bulunmaktadır.

platinium müşterisi olmalısın ve belirtilen tarihlerde belirtilen havalimanlarında ki timlerden alabilirsiniz.

• Ben 25i itibariyle gectim platinum 10 gb'a. Ancak sadece Turkcell Dergilik icin 5 gb ayrica tanimlanmis, onun disinda ne Turkcell TV+, ne Fizy ne de Bip icin ekstra paket tanimlanmamis. Hepsinin uygulamasini indirip giris de yaptim sifremle ama bir gelisme olmadi. Bakalim sabah da olmazsa arayacagim.

• Turkcell Dergilik için de 5 GB daha eklendi bana. Böylece;

Turkcell TV+
    Fizy
    Akıllı Depo
    BiP
    Dergilik

her biri için 5er GB tanımlandı. Sarı Kutudan da 6 aylık Ayda 1GB aldım.
  • Sabah duzelmis, dediginiz gibi
    Turkcell TV+
    Akıllı Depo
    BiP
    Dergilik
    Icin 5'er gb tanimlanmis. Ancak Fizy icin gelmemis. Uygulamayi(Fizy) acip paketlerime baktim o da tanimlanmis megersem (Platinum Fizy Muzik Uyeligi olarak geciyor) zaten tarife aciklamasinda da sinirsiz muzik diyor, ekstra 5 gb demiyor. Yani sinirsiz muzik hic kotadan gitmiyor.

Bu arada Turkcell TV+'da premier lig suan ucretsiz gorunuyor, bir de mac saatinde denemek lazim acik olacak mi diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 25 Eylül 2016; 15:20:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.