Şimdi Ara

Turkcell Platinum Black Dev 500GB --> YILLIK 500GB - 20.000DK - 5000SMS HER AY 199 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Platinum Black Dev 500GB --> YILLIK 500GB - 20.000DK - 5000SMS HER AY 199 TL!

16.07.2020 tarihi itibarıyla Hepsi Bir Arada Tarifesi altında Platinum Black Dev 500GB Paketi tüm Turkcell bireysel faturalı müşterileri için sunulmuştur.

Paket, yıllık süreli bir tarifedir.

Paket kullanım süresi bir yıl olup yurt içi her yöne 20.000 dakika, Turkcell’lilerle sınırsız görüşme, 5.000 SMS, 500GB, Dergilik Maksi servisi ve Dergilik’te geçerli 15 GB içermektedir.

Yıllık paket ücreti KDV, ÖİV dahil toplam 2.388 TL’dir. Toplam ücret 12 ay boyunca aylık 199TL taksitler halinde faturalandırılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Temmuz 2020; 14:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnterneti bari sınırsız yap be Turkcell hala 5000 SMS diyor
    Benim arkadaş dk sınırsızmı bilmiyorum ama sınırsız İnternet 169 papel ödüyor Vodafoneda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 17 Temmuz 2020; 4:54:19 >
  • Turkcell Platinum Black Dev 500GB --> YILLIK 500GB - 20.000DK - 5000SMS HER AY 199 TL!

Bundan bahsediyorsun sanırım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Olabilir aylık 169 TL verdiğini söyledi. İnternette gayet hızlıymış. Kendisi çok memnun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 17 Temmuz 2020; 4:54:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeyi forumda birçok kişi kullanıyoruz. 150 lira gibi fiyat teklifi alan görmedik. Kimisi 169, kimisi 259, kimisi 359 ödüyor. Özel olarak teklif edildiği için 169 taban fiyat.

Yanlış bilgilendirme olmaması için (x adama 150 lira veriyorsunuz, banada aynı fiyata verin muhabbetleri) en azından fiyat kısmını silsen iyi olur.

• Sınırsız mobil internetin önü açıldı

• 150 gb 20.000 dk ya 89 tl çıktı uygulamada ama incele deyince halattiniza uygun değil diyor. Elim gitti valla ama yarim kaldı hevesim.
    Edit: Yilda toplam kullanım 150 gb imis şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 17 Temmuz 2020; 7:9:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 GB buyuk gorunse de tek avantaji aylik kullanim dalgalanmalarina izin vermesi. Ama aya boldugunde 12 civari gb icin fiyat cok da avantajli degil sanki . Bir de buna onay verdigin an cikis da mumkun degil sanirim. Taahhutlulerde kullandigin kadar cezasi verip bir miktar zararla cikabiliyorsun ama bunda onayi verdigin anda toplam senelik tutari kabullenmis oluyorsun gibi anladim

• vodafonun interneti çok yavaş çalışıyor tavsiye etmem 11 yıllık vodafonlu olarak dün turkcell e geçiş yaptım
  • Bu kadar internet nasil biter, evde ve isyerinde zaten modem uzerinden baglaniyorsun.

• Ay olarak bölersek 41GB, 1600DK ve 415SMS ediyor. Ayrıca black tarifesi olduğu için her ay Platinum uygulamasından da haftalık 5GB alınır.

Şuan 199 liraya Black Maksi var sanırım oda toplam 40GB ediyor.

Bilginiz olsun.

• Bu kadar internet bitmez eger evde bir fiber ya da vdsl yerine de kullanilmaz ise . Ayda 40 civari cep icin yeterli. Benim yukaridaki yorumum 150 GB lik (senelik) secenek icindi . Bunun fiyati aylik 200 lira . Oldukca yuksek bir rakam

Senelik 150 GB lik olan fiyat olarak katlanilabilir ama aylik 12-13 GB de bir bolum kullanici icin yeterli degil

• Geçtim pakete. Çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Geçtim pakete. Çok teşekkürler.
    200 lira aylik normal kullanici icin biraz fazla degil mi ? Bu kadar avantajli bulmanda interneti baska yerde de (evde sabit internet gibisinden) kullanma amaci etkin mi ?

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Bu yaz tatili boyunca koydeyim.

Hatta başka illere de cikicam.

Çekme konusunda hiçbir sıkıntım yok.

Mobil Operatörler bölümünü zaten Jazzalyn ile çok aktif bir şekilde kullanıyoruz.

199 TL için değer. Platinium kalitesi.

• Ben 80 liraya 15 GB lik platinum dayim ama 1 hafta sonra suresi bitiyor, sanirim 90 a yukselmis . Ya onunla devam eder ya da turbo 18/20 den birine gecerim gibi

• Aylık 500gb sandım elim ayağım titredi
    Ev internetini az daha iptal ettiriyordum.

• başlığa parantez içinde yıllık yazdığınız için fiyat yıllık gibi anlaşılıyor. teşekkürler fırsat için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

başlığa parantez içinde yıllık yazdığınız için fiyat yıllık gibi anlaşılıyor. teşekkürler fırsat için.
    aynen bir an bende dedim noluyor?
  • Çok fazla kullanım yapan iş adamları felan çok iyi paket bomba olmuş.Ama vodafonumda 169'a herşey sınırsız,nerdeyse hergün gelmeye başlayan yemeksepeti kodlarıda cabası.Love Vodafone

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.