Şimdi Ara

TURKCELL PLATINUM OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

platinum olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi yurtdışı 100 tl inidirm kodu lazım 3 arkadaş gideceğiz yurtdışına 3 kod

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

• srcn35 kullanıcısına yanıt
    Neden yurtdışı? Şimdi yurtdışına çıkmanın zamanı mı? (iş için değilse) cemaat öğrencisi misiniz? Paranız yokta bu şekilde mi kaçmaya çalışıyorsunuz? Kafamda deli sorular.. =)

Düzeltme: eski mesajlarına baktım sorularımın cevabını aldım.. sorular için özür dilerim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 26 Temmuz 2016; 14:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Neden yurtdışı? Şimdi yurtdışına çıkmanın zamanı mı? (iş için değilse) cemaat öğrencisi misiniz? Paranız yokta bu şekilde mi kaçmaya çalışıyorsunuz? Kafamda deli sorular.. =)

Düzeltme: eski mesajlarına baktım sorularımın cevabını aldım.. sorular için özür dilerim =)

ne işimiz olur paralel le izmirliyiz biz
  • Hocam bu forumda bedava iş yapan adam çok az bulursun..

10 ar lira veriyorum derse 3 değil 30 kişi çıkar :)
  • Degerli Platinum musterimiz, Bavul.com'da gecerli yurtdisi ucak biletlerinde 100TL indirim sifreniz: 8****. Iyi yolculuklar dileriz.

Pm gönderiyorum. Gönderdim.

*Platinum müşterileri BAVUL yazıp 2200'e göndererek kampanyadan yararlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 28 Temmuz 2016; 16:22:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Degerli Platinum musterimiz, Bavul.com'da gecerli yurtdisi ucak biletlerinde 100TL indirim sifreniz: 8****. Iyi yolculuklar dileriz.

çok teşekkür ederim fakat pm atamıyorum size telefon numaranızıda yazar mısınız?
  • quote:

Degerli Platinum musterimiz, Bavul.com'da gecerli yurtdisi ucak biletlerinde 100TL indirim sifreniz: 8****. Iyi yolculuklar dileriz.

ağustos için imkanınız varsa ben de alabili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Platinum Star 50 GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar
    Turkcell platium şifresi lazım konser için indirim sağlıyor harbiyr açıkhava konserlerinde.

20 tl verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam varsa bende alabilirmiyim lütfen?
  • İlgilenen varsa elimde 1 adet kod mevcut PM atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özH@N -- 5 Eylül 2016; 16:35:31 >
  • quote:

Banada lazım dostum yardımcı olur musun
  • PM atacak arkadasa şifre verebilirim.
  • Bende yardımcı olurum...
  • pm atana yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.