Bildirim
Turkcell Platinumlulara Fizy'nin ücretli olması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Aynı şekilde genç Turkcell lilerede paket dahilindeydi, bize de ücretli olmuş. Hem 5 tl zam yap hem de fizy yi ücretli yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı sanatçılar ve şarkılarda kalktı. Sordum içerik sağlayıcı ile sözleşme yapcaz yeni yılda diye cevap verdiler. Bu Fizy değişlikliği bundan ötürü galiba içerik sağlayıcıları bunlara kitledi bunlar da bize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların yaptığı şerefsizlik, adilik değil de nedir ?
Adamlar bedava verdiği hizmeti şimdi ücretli yapmışlar.
Turkcell MH aradım .
Evet eğer kullanmak istiyorsanız +4 TL ödemeniz gerekli dedi .
Siz insanları salak mı zannediyorsunuz dedim ?
Hem reklam yapıyorsunuz , lifebox, Fizy, dergilik diye dedim hem de verdiğiniz hakkı ücretli yapıyorsunuz dedim .
Adam utanmadan diyor ki bu kampanya değildi,sadece size bedava verilen bir haktı diyor.
O zaman niye reklam yapıyorsunuz dedim ses yok !
Ulan 2 ay sonra taahhüt bitiyor artık bittin gözümde Turkcell.
quote:
Orijinalden alıntı: masal_olduk
Aynı şekilde genç Turkcell lilerede paket dahilindeydi, bize de ücretli olmuş. Hem 5 tl zam yap hem de fizy yi ücretli yap.
Ucretli oldugunu nasil anliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: ffrisby
Bunların yaptığı şerefsizlik, adilik değil de nedir ?
Adamlar bedava verdiği hizmeti şimdi ücretli yapmışlar.
Turkcell MH aradım .
Evet eğer kullanmak istiyorsanız +4 TL ödemeniz gerekli dedi .
Siz insanları salak mı zannediyorsunuz dedim ?
Hem reklam yapıyorsunuz , lifebox, Fizy, dergilik diye dedim hem de verdiğiniz hakkı ücretli yapıyorsunuz dedim .
Adam utanmadan diyor ki bu kampanya değildi,sadece size bedava verilen bir haktı diyor.
O zaman niye reklam yapıyorsunuz dedim ses yok !
Ulan 2 ay sonra taahhüt bitiyor artık bittin gözümde Turkcell.
Yani hediye verildi size diyor.
Ozaman paket kapsamina hediye olarak yazacaklar. Ben belki bunun icin platinum aldim
uygulamaya girdim. 4tl ye fizy premiuma geç diye yazı çıktı. bazı şarkıların 30 snlik versiyonunu dinliyorsunuz dedi. bazı şarkılar ne demekki. fizye para vereceğime %50 iadeyle beraber spotify alırım daha iyi.madem tarife veriyor spotifyı iptalmi etsem diye düşünürken turkcellden yeni yıl süprizi -
Uygulamaya girince uyarı çıkıyor 4 tl istiyor, hem de bazı şarkıları 30 saniye dinletiyor.
Turkcell platinum kullanan 4 tl daha verir, 4 tl koymaz size
Turkcell platinum Kullanan Adam 3-5 bakmaz...Hatırlayın Iphone X ilk Platinum üyelere satışa çıktı :) Sizde para ,Gemi vagonu gibi Takılmayın böyle şeylere .Üzmeyin biz Hazırkartlıları
Ben 59tl'lik 7+7gb paketi kullanıyorum Önce 39tl ile başladık bitmeye yakın 49a ordan da bikaç ay sonra 59a geçtim (Evde internet yok) Gnç star üyesiyim Fizy olmasa bu kadar paraya Vodafone yada turk Telekoma geçerdim Çok daha karlı olurdu 10 senelik turkcellliyim Ben inat ettim operatörü hiç değiştirmedim Onlarda illa değişmem için inat etmişler sanırım Fizy de tüm yabancı şarkılar ücretli olmuş Ek para istiyorlar Bunu bana 1 ay önce gnç star'a geçerken neden söylemediler Şimdi başka operatöre geçsem Ne kadar borç çıkarılır?
internetten yemiyor diye kullanıyorduk zaten fizyi gnc paketin anlamı kalmadı 1hafta bekleyelim geri adım atmazlarsa freezone spotify ucretsiz paketler var turkcele verecegim parayi spotifye veririm
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/freezone-yeni-hat-kampanyasi.php#faturasiz
Platinum olmanın avantajı ne ki o zaman tamamen saçmalık, vodafone red müşterisine farklı platformları hediye ederken turkcell in kendi hizmetine ücret istemesi kötü bir reklam olmuş
fizy paraliya tesvik eden turktrlekomdur muud muzik cikart 30 saniye caliyor primum dinlemek istersen 4.99 tl vermek zorundasin turkcelde bunu gordu durur mu
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomlusinan
Ben 59tl'lik 7+7gb paketi kullanıyorum Önce 39tl ile başladık bitmeye yakın 49a ordan da bikaç ay sonra 59a geçtim (Evde internet yok) Gnç star üyesiyim Fizy olmasa bu kadar paraya Vodafone yada turk Telekoma geçerdim Çok daha karlı olurdu 10 senelik turkcellliyim Ben inat ettim operatörü hiç değiştirmedim Onlarda illa değişmem için inat etmişler sanırım Fizy de tüm yabancı şarkılar ücretli olmuş Ek para istiyorlar Bunu bana 1 ay önce gnç star'a geçerken neden söylemediler Şimdi başka operatöre geçsem Ne kadar borç çıkarılır?
Fazla borc cikarmazlar.
Telif anlasmalari geregi 4tl olmus. Yani kisaca anlasamamislar. Muzik piyasasi malesef boyle. Ucretsizken sanirim sirlete baya bir yuk binmis. 30milyon kullanicisi var. Spotify bile cok az karla aylik 13tye veriyor. Apple muzik 10tl aylik. Yeni yilda da devlet vergi getiriyor bunlara. Kdv otv. Simdi daha pahali olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: malimalix
internetten yemiyor diye kullanıyorduk zaten fizyi gnc paketin anlamı kalmadı 1hafta bekleyelim geri adım atmazlarsa freezone spotify ucretsiz paketler var turkcele verecegim parayi spotifye veririm
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/freezone-yeni-hat-kampanyasi.php#faturasiz
Geri adim atmayacaklar. Sirketce aldiklari karar bu. Isterse platinum paketini iptal etsinler diyorlar
-
Turkcell bu isi kaldiramaz. Spotify ve apple muzik gerisinde sarki olarak.
Ayri konu acarsak destek olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: Onurmsq
Turkcell bu isi kaldiramaz. Spotify ve apple muzik gerisinde sarki olarak.
Ayri konu acarsak destek olurum.
2 gun sonra kirarlar. Apk cydia gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Turkcell platinum kullanan 4 tl daha verir, 4 tl koymaz size
|
Benzer içerikler
- turkcell kullanıcı tanımlama
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- 0850 numara engelleme turkcell
- paybyme dolandırıcılığı
- hazır kart nedir
- turkcell internet gönderme
- turkcell abone sayısı
- özel numara bulma
- vodafone mobil imza
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X