Şimdi Ara

Turkcell Rahat deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 07:47'de Turkcell'e taşımış olduğum hattım açıldı ve şunlar geldi;
    Turkcell Rahat deneyimim
    Turkcell Rahat deneyimim
    Turkcell Rahat deneyimim
    Turkcell Rahat deneyimim
    Tabi bazılarını ben yaptım, 1 ay boyunca GNÇ çatlattan 5 GB gelecekmiş,1 ay bittikten sonra ise 3 saatlik 1 GB, Haftalık 1 GB falan gelecekmiş işte şuan Fatura 43₺ olarak gözüküyor. Hız sınırı kalkmış gibi, ama biraz gene yavaşlama var bilmiyorum neden var belki zamanla azalır biter işte. Türk Telekom'a göre evet çok hızlı interneti var, konuşurken ses'te kesilme gibi bir şey yok sorunsuz bir şekilde ilerliyor kullanımım keşke şu hediyeler ilk ay haricinde hep olsa Sorusu olan sorabilir yazabilir...

Edit: Hız testinden aldığım sonuç...

Turkcell Rahat deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 24 Kasım 2019; 14:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahat Plus 1GB kullanıyorum, 3 gün sonra Rahat Fırsat 5GB geçiş yapicam 32 TL ye.

Eğer ki hızınız düşükse 3G ye alın. Daha iyi performans veriyor bazı yerlerde. Yoğunluk kaynakli.

Şu an hizim;

3G
    Turkcell Rahat deneyimim

4.5G
    Turkcell Rahat deneyimim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkürler hocam, deneyeceğim

• 9 mbit hızlıysa vay halimize

• Turkcell Rahat deneyimim

Bugün Rahat Fırsat 5GB geçiş yaptım, internet hızım bu.

• Biraz olsun artmış hocam, ama hala hız kısıtı var olmalı. Bende dünden beri kullandım, kullanıyorum hala ama ancak çevremdeki faturalı/hazır kart Turkcell kullananlara baktım, sanki ben başka operatör kullanıyor muşum gibi geldi hızdan dolayı. Rahat Fırsat 7 GB paketini kullanıyorum değişen bişiy yok hocam hepsi aynı olmalı. Önümüzdeki ay Rahat Fırsat 10 GB paketini alacağım bakalım değişen bişiy olucak mı...

• Belki de bedava paketlerde hız kisiti yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sürü hediye geldi hocam mesela; GNÇ çatlattan aylık 5 GB geldi vs ama fark yok ama bakalım

• Hocam lg g4 cihazında test yaptım 75 mbit çıktı. Paket otomatik ödeme 1 gb dı. Daha sonra ertesi gün 6s plus da denedim. Bu sefer rahat 3 gb paketinden harcıyordu. 10-15 dolaylarında geldi. Ya rahat paketlerinde hız kısıtı var ya da iphone lara özel kısıtı var çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oz4a -- 25 Kasım 2019; 22:8:6 >
  • oz4a O kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam haklısınız hız kısıtı var Android/İos fark etmiyor hepsinde de var dilerim bu hız kısıtı olayına el atarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.