Şimdi Ara

Turkcell Rahat TUZAĞI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lifecell hoşgeldin tarifesi için bir Turkcell bayi buldum, yarım saat oyaladılar iki üç tane cingen kız, illa faturalı uygun var ona geçin diye, yok ben bu tarifeye geçmek istiyorum diye ısrar edince de elimizde sim kart kalmamış maalesef geçiş yapamıyoruz deyip bıraktılar

Başka bir bayi de o tarife sıkıntılı hediye gelmez bilmem ne diye ısrar etti hadi bir deneyelim dedim çok Rahat bir olaya giriş yaptım.

Bir Turkcell e geçeyim de bir ay sonra değiştiririm nasıl olsa dedim, tabi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz dediler!

Şimdi mesaj attım, HATTINIZ BU TARİFEYE UYGUN DEĞİL diye mesaj geldi

Aradım mh yine genç kız sesi, TEK AYAK ÜSTÜNDE BİN YALAN ATTI ÜSTELİK 30 SANİYEDE yok efendim en uygun tarife rahat olanlarmış da aynısı faturalı olsa 45-50 teleden başlarmış da hazır kartın hiçbir avantajı yokmuş da

Lifecell hoşgeldin 5 Gb istiyorum onda ek 3 Gb ile birlikte 34 liraya 8 Gb var dedim, yoktur falan dedi sonra kontrol ediyorum evet varmış ama dedi...

-Ama 30 gün olmadan çıkış yapamazsınız, hazır karta geçemezsiniz.
    +parasını ödüyorum niye geçemiyorum? Saçma değil mi?
    -sistem böyle

-30 gün dolunca geçerseniz de 12 aylık verginiz tek seferde faturanıza yansır

+bu nasıl bir saçmalık yaw dedim resmen tuzak kurmuşsunuz siz millete

Üstelik geçiş süresi 4 günmüş hazır karta. Başka operatöre geçsem 3 günde geçiyorum.

Gider operatör değiştiririm dedim gerek yok sizin saçma sapan uygulamalarınıza.

Konuşurken gelen aramaları bildir seçeneğini açayım dedim ona bile ücret istiyorlar aylık 3.90. İlk defa gördüm bunun ücretli olduğunu

Hepsi birbirinden beter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayilere acayip baskı yapmışlar. Ben de dün sabah gittim. Hattımı taşımak istiyorum faturasıza dedim. Faturasıza geçiş yok dedi.

Faturasıza geçiş yok.

Nasıl yok? Hattımı Turkcell'e taşımak istiyorum.

Sadece rahat hatta geçiş yapabilirsiniz.

Kıza kızıcam da onu da müdür tembihlemiştir.

Bak güzel kardeşim adını, bayi numaranı alıp seni şikayet etmek durumunda bırakma beni dedim.

Hazır karta geçiş yaptı.

Bu kadar basit. Taksi, dolmuş, Eshot, otobüs, uçak, Telekom, Turkcell fark etmez. Hepsinde işe yarıyor bu. Kardeşim plakanı alıp şikayet mi edeyim odaya? Tüm sorunları çözer. Tabi döver ya da aşağılar gibi söylerseniz pıçağı takabilir biri.
  • Konuşurken gelen aramaları bildir ücretli mi gerçekten?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Konuşurken gelen aramaları bildir ücretli mi gerçekten?
    Bende ücretsiz, belki tarifemden dolayı ücretsizdir diyeceğim ama eşimin kullandığı hat GNÇ tarifesinde, onda da herhangi bir ücret yansımıyor.

Rahat hatlara özel bir durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Şubat 2020; 5:46:38 >
  • Bayilere acayip baskı yapmışlar. Ben de dün sabah gittim. Hattımı taşımak istiyorum faturasıza dedim. Faturasıza geçiş yok dedi.

Faturasıza geçiş yok.

Bak güzel kardeşim adını, bayi numaranı alıp seni şikayet etmek durumunda bırakma beni dedim.

Hazır karta geçiş yaptı.

Bu kadar basit. Taksi, dolmuş, Eshot, otobüs, uçak, Telekom, Turkcell fark etmez. Hepsinde işe yarıyor bu. Kardeşim plakanı alıp şikayet mi edeyim odaya? Tüm sorunları çözer. Tabi döver ya da aşağılar gibi söylerseniz pıçağı takabilir biri.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Aynen. İlk taşımada 1 ay ücretsiz ikinci ay tak 1.75 kesildi ki detaylardan gördüm.

Daha sonra 3.9 olacak yazmışlar.

• Şunu belirtmek isterim ki vergi olayi değişmiş.

Artık kullandığınız operatör den toplu kesilen vergiler daha sonra taşıdığınız operatör de borç olarak görünüp tahsil ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Bayilere acayip baskı yapmışlar. Ben de dün sabah gittim. Hattımı taşımak istiyorum faturasıza dedim. Faturasıza geçiş yok dedi.

Faturasıza geçiş yok.

Hazır karta geçiş yaptı.

25 şubatta bende geçiş yapmak isticem. AVM lerde yer alan sağlam bi bayide yapıcam nasipse. Eğer bu şekilde yokuş yaparlarsa acımam şikayet ederim.

Genel müdürlüğe şikayet işe yarar sanırım değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serbest piyasa ve kapitalizm dünyasına hoş geldiniz
  • Bimcelle gec

• bilmiyor hiç biri bilmiyor valla, geçen annemin hattını rahata taşıyacaktım hangisi olsun faturalı rahat mı faturasız rahat mı diyor, hönk yani

• Bende geçiş yaparken bak geri çıkmayacaksın değil mi çıkacaksan söyle demişti. Faturasızda hiç bayi kârı yok elindeki sim kartı verip uğraşmak istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bende geçiş yaparken bak geri çıkmayacaksın değil mi çıkacaksan söyle demişti. Faturasızda hiç bayi kârı yok elindeki sim kartı verip uğraşmak istemiyorlar.
    Direk genel müdürlüğü ararım valla :)
  • Arkadaşlar ayın 25 inde faturalı tarifem bitiyor ve faturasız a geçeceğim bayiler bize sormadan rahat faturasız a mi geçiriyor yoksa soruyor mu şumu olsun bumu olsun diye.

• selami023 kullanıcısına yanıt
    faturalı rahat faturasız rahat diye bir şey yok. faturasız ya da kontörlü diye belirtmen şart, rahata geçirirlerse faturasızla aynı şey değil.
  • hepsi aynı istisnasız. Hangi sehir hangi yer fark etmez hepsi aynı.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler bilgi için.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Oradan bile para yani valla ne diyeyim.

• Rahat battı dedikleri bu olsa gerek
  • 1. Çağrı Bekletme ücretsizdir. *43# ile açar #43# ile kapatırsınız.
    2. Bahsettiğiniz ücretli servis "Turkcell Kim Arıyor" servisidir. BU servisin 3,99 ücreti vardır. Size meşgul iken arayanların bilgisi sms olarak geliyor.
    3. Turkcell rahat tarifesinde hiç bir ücretli servise isteseniz dahi üye olamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.