Bildirim
turkcell ramazan ayı icerisinde kanpanya yaparmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bayramı kapsayacak bir kampanya yapılacağını hiç sanmıyorum . bunun dışında bişeyler yapılabilir. -
Yapacaksa duyurmuş olurdu. -
yapcağını zannetmem.çünkü ramazan, kandil, bayram v.b zamanlarda görüşme ve mesajlaşma maksimum seviyede artar.bu yüzden operatörlerin üçü de kampanya yaparak karını düşürmek istemez... -
quote:
Orjinalden alıntı: tuGGy
yapcağını zannetmem.çünkü ramazan, kandil, bayram v.b zamanlarda görüşme ve mesajlaşma maksimum seviyede artar.bu yüzden operatörlerin üçü de kampanya yaparak karını düşürmek istemez...
Ben bu söze inanmıyorum. Kampanya yapmak belki daha az kar oranı veriri ama sürümden kazanırsın.
Kendimi baz alıyorum arkadaşlarımı baz alıyorum..
Turkcell hatları çoğu genç kullanıyordu ama yanında birde avea koymaya başlamışlardı. SMS kampanyası ile birlikte sms atmayan gençlik artık sms atar hale geldi. Kimse bedava 5000 yada 500 sms vermedi. 39 kontör istedi avea bizde verdik.Yani para kazandılar ve kazanmaya devam ediyorlar..
Bundan 1 sene önce türkcell hattımnı günde 10 dkdan fazla takmazdım şimdi günde en az 22 saat açık tutuyorum..
Hiç sms atmazdım artık sms atıyorum ve bunu karşılığı 30 kontör veriyorum
Aveadan yada Vodafone'dan konuşurdum şimdi turkcell ile saatlerce konuşuyorum ama buna para ödüyorum. Az ödüyorum ama ödüyorum..
Turkcell son 4-5 aydır her gün kampanya yapıyor neredeyse hangimizin yüklediği kontör düştü söylermisiniz?
Vodafone şimdi hafta sonu bedava deyince bir çok kişi hafta içi 30 kontör harcamaya başladı. Kampanyaların hepsinde kontör gidiyor ve bu kar getiriyor..
Ramazanda Turkcell yine bişeyler yapacaktır.Operatör olarak Turkcell gündemi en iyi takip eden şirket..
Diğerlerinden avea artık yapmaz..yaptıkları yeter
Vodafone kapalı kutu belli olmaz
-
sana katılıyorum bence turkcell ramazan ayında birseyler yapar -
Büyük ihtimalle yapar birseyler.. -
arkadaslar bekleyip hep beraber görelim -
ve iste yaptı -
quote:
Orjinalden alıntı: yeumyang
ve iste yaptı
hazır kartlar için konuşma kampanyaları isteriz -
katılıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0536 hangi hat
- 0850 numara engelleme turkcell
- turkcell kara listeden nasıl çıkılır
- turkcell neden çok internet yiyor
- telsiz kullanım ücreti ödenmezse ne olur
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell internet gönderme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X