Şimdi Ara

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
24
Favori
16.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volkanuysal

quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Ben de ilk günlerde hep 130-140 puan topluyorum sandım ama daha sonra anladım olayı. 479 puan topladım kampanya boyunca. Beni asıl düşündüren konu ise normalde kazanılan puanlar 2 yıl içerisinde kullanılması gerekiyor. 720*10=7200 puan yapar. 11000 puan olan ürün nasıl alınıyor?

Selam,

Ben de arayıp sordum bu soruyu turkcell'e. Kemküm cevaplar verdiler bilemediler. En sonunda yetkili biri arayıp kesin cevap verdi. Sarı kutuya üye olmadan önce geçmiş yılların puanları hesabınızda birikiyormuş. Sonra birden üye olunca bu biriken puanlar hesaba topluca geliyormuş. Tabiki bunu üye olduktan sonra anlıyorsunuz. Yani kandırmacalı turkcell oyunlarından biri. Kazanılan puanı neden silerler onu da anlamış değilim.

Evet hatırlıyorum. Kampanyaya ilk katıldığımda 4997 puanım vardı ve her güne 1 puan veriyordu, daha sonra sistem günlük 10 puan vermeye başladı ancak bu olanlar uzun süre önceydi.

Şu anda kampanyaya yeni katılan kişi sayısı çok azdır, bu nedenle en pahalı hediyenin 7000 puan olması gerektiğini düşünüyorum. İsterlerse 15000 puana araba versinler, sistem o puanı toplamamıza izin vermedikten sonra neye yarar.

• Birde yeni üyeliği yılın ilk gününde başlatmak gerekir ki geçerlilik süresi dolu dolu 2 yıl sürsün ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Ben de 14 yıllık 2 hat var ve ikisi ile de tablet alabildim. Diyeceğim o ki geçmiş yılları hesaplayarak puan yükleniyor. Bu yüzden puanlarım yanmasın diye bir Lenovo bir de Casper tablet aldım ama kullanmayacağım. Sadece puanlar yanmasın diye almak zorunda kaldım.
  • ben bu şanslı kutu oyunlarından en az 1.000 puan kazandım ancak hesabımı şimdi kontrol ettim , şanslı kutu kazanım 152 diyo.
    bu ne saçmalık böyle ?
  • abi bunu gördüm baktım hazır kart a hiç mi bişe vermezler dandik hepsi
  • arkadaşlar 6 bin puanı olan var mı ? birşey alacağımda 5300 puan dayım 3 ay beklemek zorundayım . ben topladıktan sonra aldığım hediye çekini iade ederim .
  • 3500 puan olan 50tl çek şuan 6000 puan, bu nasıl bir anlayış anlamak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 31 Ocak 2015; 13:12:24 >
  • Hediye çeki almayı hiç tavsiye etmiyorum daha doğrusu turkcell'de stokta olan bişey bulup beğenip almaya karar vermediyseniz tavsiye etmiyorum.Ben hediye çeki aldım 100,150 ürünün %99'u stokta yoktu çok yakına turkcell'de diyordu yani çek var ama alınacak mal yok alenen titancılık yaptılar.500'lik telefon dışarda zaten 400tl 50tl çeki ne yapacaksın?Kısacası ben çeki kullanamadım puanlar yandı bedavaya , dikkat edin.
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Avans puan alabiliyorsunuz fakat ayrintisini ben de bilmiyorum. Yardim bolumunde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

3500 puan olan 50tl çek şuan 6000 puan, bu nasıl bir anlayış anlamak çok zor.

aynen puan biriksin çek alırım diyordum ama yükseltmişler puanını...
  • Bende en temizini yaptım Turkcelli bıraktım puanıda hediyeside onların olsun zaten CEO ları Süreyya Cilivde istifa etmiş Vodafone a devam 19 ₺ ya 1000dk 1000 sms 1 gb net hemde heryöne kafam rahat tavsiye ederim ....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.