Şimdi Ara

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
24
Favori
16.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afotsis

ben bugun oynuyorum puan 40 çıkıyor örneğin. ertesi gün girdiğimde oyun puanı 40 görünüyor. sonra atıyorum 19 puan kazanıyorum.
    hooop oyun puanı 19 görünüyor bu sefer. 59 olması gerekmez mi ? kümüle ne kazandım göremiyorum.

puanlar 2-5 ocak arası yüklenecek..
  • İyi de sarı kutu oyun sayfasında da şöyle diyor: "Şanslı kutuların size hediye ettiği puanları 31 Ocak tarihine kadar harcamayı unutmayın."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

İyi de sarı kutu oyun sayfasında da şöyle diyor: "Şanslı kutuların size hediye ettiği puanları 31 Ocak tarihine kadar harcamayı unutmayın."

8. Kampanya kapsamında kazanılan oyun puanları, kampanya sonunda Turkcell Sarı Kutu üyelerinin Sarı Kutu puan hesaplarına 2-5 Ocak 2015 tarihleri arasında eklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, 31.01.2015 tarihine kadar kullanılabilir olacaktır.
  • "kaptım htc yi..."

arkadaşlar mevcut puanların bir çoğu yıl sonu siliniyor,illa bir şey almak zorundasınız bu oyun puanları yüklenmeden.yani adamlar önce kepçeyle alıyor sonra çay kaşığıyla geri veriyor.hemen yüklense neyse,yapmıyorlar milletin işine yarayacak şeyi.

burada durum şudur ki.Şansınıza silinmeyen puanınız varsa üzerine buradan eklediğiniz 3-5 puanla ya mağaza indirim çeki alınır ya abuk sabuk diğer şeyler.
    tablet,telefon indirimi,yılbaşı bileti 31 aralık son zaten.
  • Kargo takibini nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrikcim

Kargo takibini nasıl yapabiliriz?

Yapamazsın çat kapı gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

global kargo takip yaz googleye sonra oradan ilgili internet sayfasına girip sipariş nonu yaz
  • Alınacak pep birşey göremedim ben açtığım kutulardan hep 15-20 puan geliyor
  • Dün akşam saatlerinde verdiğim sipariş sitede halen '' siparişiniz alındı '' olarak görünüyor. çokmu yavaş bunlar anlamadım
  • ya arkadaşlar allah rızası için yardım edin puan bitiş sürelerini göremiyorum yok hiçbiryerde ya

• Gecmiş işlemlerinde var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

global kargo takip yaz googleye sonra oradan ilgili internet sayfasına girip sipariş nonu yaz

değişen birşey olmadı :)

Teslim alan
    Durum Dağıtım Aşamasında
    Tarih 25.12.2014
    Saat

farklı birşey yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ya arkadaşlar allah rızası için yardım edin puan bitiş sürelerini göremiyorum yok hiçbiryerde ya

Dostum görmüyorsan tarihi geçecek herhangi bir puanın olmayacak demektir , ya puanın az vardır hepsi 2014 te kazandığın puanlardır yada 2013 ten kazandığın puanları harcamışsın demektir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

quote:

ya arkadaşlar allah rızası için yardım edin puan bitiş sürelerini göremiyorum yok hiçbiryerde ya

Dostum görmüyorsan tarihi geçecek herhangi bir puanın olmayacak demektir , ya puanın az vardır hepsi 2014 te kazandığın puanlardır yada 2013 ten kazandığın puanları harcamışsın demektir ...

3k puan var. hiç harcamadım.

• quote:

quote:

quote:

bende de gözükmüyor bu yıl başladım ama tarih falan yok kullansam mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: askeriücret

quote:

quote:

quote:

bende de gözükmüyor bu yıl başladım ama tarih falan yok kullansam mı acaba?

Bu yıl başladıysan puanların 2015 sonuna kadar geçerli olur hemen harcama bence

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Dün akşam saatlerinde verdiğim sipariş sitede halen '' siparişiniz alındı '' olarak görünüyor. çokmu yavaş bunlar anlamadım

Arkadaşlar bu turkcell'e siparişimi hangi telefon numarasından ulaşabilirim. halen '' siparişiniz alındı'' yazısı var.
  • 5700 puan varmış, beklerim 2015 in sonuna kadar, ondada unutur giderim kesin .
  • Bir hesaba 500 çıktı, inanamadım, az daha devam diyorum el alışkanlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

çok pis küfür edicem ama artık

3 gündür oynuyorum. en yüksek aldığım puan 19. diğer iki gün 1er puan aldım. şaka gibi yazıyla bir puan.

son hakkıma kadar gidiyorum 3 günde de. sadece ilk gün 85 puan kaçırdım. meslea bugün çıkan puanlar şöyle. 8 puan çıktı devem dedim diğer kutu 3 puanmı. sonra 1 puan çıktı devam dedim diğer kutu 6 puanmış. son kutudan 1 çıktı diğer kutuda 23 puan varmış.

bence resmen düzmece. 1 puan nedir be. dalga geçiyorlar resmen.

valllaha bende konuya isyan etmeye girmiştim ama beterin beteri vamrış bende 10 12 puan alıyorum :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.