Şimdi Ara

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
24
Favori
16.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5bin küsür puanım var alınacak en mantıklı şey ne sizce
  • habire 1 puan çıkmaya başladı dalga geçiyolar milletle.
  • yine 200 küsürü kaçırdım 50 küsür bana kaldı
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Şükret ben 1 ile 15 arası gidip geliyorum
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    merak etme bende dün öyle oldum

ama ben inatla hep aynı taraftakini seçiyorum ,nasıl olsa bir gün kötü talihime bir son vereceğim :)
  • 9 bine yakın puanımı sırf yıl sonunda 6 bin küsürü silinecek dedikleri için harcadım (50 TL indirim kodu, milli piyango bileti, çalarken dinlet) zaten tablet, cep telefonu gibi yüksek puanlı olanları almak neredeyse imkansız, geri kalan saçmasapan sms/internet paketlerini saymıyorum bile. Üstelik adamlar utanmadan aylık 20 TL ve üzerin yüklemeyince verecekleri 300 puanı da vermiyorlar. Hediye çeki ve milli piyango bileti gibi şeyler için tek hakkınız var, mağazadaki bazı ürünlerin fiyatları değişti ve stoklara girdi, eğer mağazadan ürün alacaksanız son güne kadar bekleyin derim (ürün 4 günde kapınızda oluyor). Son sözüm Turkcell'e yaptığın saçmasapan tarife ve ücretlendirmelerden sonra mevcut puanımla da elle tutulur hiçbirşey aldırmadığın için teşekkür ederim. 11 senelik hattımı Vodafone'a taşıyorum seneye ve ilerleyen dönemlerde görüşmemek üzere

• olacağı yok ama insan bekliyor işte

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir)
  • seçtiğim kutudan 1 puan çıktı, diğerini gösterdi, onda da 1 puan var
  • 10.954 puanım var. Hep diğer kutuda nedense yüksek puan vardı (75) açtığım kutularda 15, 19 gibi şeyler çıktı. 11.000 yapamayacağız galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

10.954 puanım var. Hep diğer kutuda nedense yüksek puan vardı (75) açtığım kutularda 15, 19 gibi şeyler çıktı. 11.000 yapamayacağız galiba.

10954 puanın hepsi 2014 yılından mı eğer öyleyse 11000 yapabilirsin fakat 1 ocakta 2013 yılından kalan puanların varsa silinecek ve bu hergün kutulardan gelen puanlarda 2/5 ocakta yüklenecek bu noktaya dikkat et ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşalı

quote:

10.954 puanım var. Hep diğer kutuda nedense yüksek puan vardı (75) açtığım kutularda 15, 19 gibi şeyler çıktı. 11.000 yapamayacağız galiba.

10954 puanın hepsi 2014 yılından mı eğer öyleyse 11000 yapabilirsin fakat 1 ocakta 2013 yılından kalan puanların varsa silinecek ve bu hergün kutulardan gelen puanlarda 2/5 ocakta yüklenecek bu noktaya dikkat et ...

7 bin civarı silinecekmiş öyle yazıyordu. Şu tableti almam lazım :)
  • quote:

quote:

quote:

dün sitesinde gözüme puan borçlanma diye bişey çarpmıştı onu araştırın isterseniz :)

• 9.700 Puanım var ancak hiç bir işe yaramıyor , avans puan cep telefonu ya da tablette yok , puan satın alma şansı yok , bu tarihten sonra gerekli puanı kazanma şansım da yok , 6-7 bin puanım silinip gidecek.

aslında hediyeye mesela % 10 puan eksik kalan kişilerde avans ya da puan satın alma opsiyonu koymalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

quote:

quote:

quote:

dün sitesinde gözüme puan borçlanma diye bişey çarpmıştı onu araştırın isterseniz :)

Teşekkürler bi' bakayım.

• Şimdi gördüm 75e anında 25 indirim yapıyor birde bu 50 tl alsak 75 tl indirim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

seçtiğim kutudan 1 puan çıktı, diğerini gösterdi, onda da 1 puan var

Hocam aynısı bana da oldu çok güldüm.

Kampanya başladığı günden itibaren sürekli son kutuya kadar gidiyorum. Kutulardaki puanlar çok düşük gerçekten, şurada 10 gün daha oynayacağız, Turkcell'in puanları yükseltmesi lazım. Ancak oyun puanı kısmında son kazanılan puanı gösteriyor, keşke kumbara gibi gün gün kazandığımız puanları da görebilseydik.

• bu ne la. hep 1 puan. ağam bizle billur geçiyor
  • 3000 puanım var milli piyango bileti alayım dedim ""bilyoner denen siteye girdim tc no telefon numarası istiyor şimdi telefon numarasını vereceğim zırt pırt mesaj gelecek siteden.
  • ben bugun oynuyorum puan 40 çıkıyor örneğin. ertesi gün girdiğimde oyun puanı 40 görünüyor. sonra atıyorum 19 puan kazanıyorum.
    hooop oyun puanı 19 görünüyor bu sefer. 59 olması gerekmez mi ? kümüle ne kazandım göremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.