Şimdi Ara

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
24
Favori
16.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal1414

bu defa 1 puana razı olduk (yanlış seçim yani)

Diğerinde ne vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bn şimdi denedim 175 puan oyun puanı kazandım ama normal puanım aynı duruyor yükselme olmadı ?? bu puanları nasıl aktarabilirim
  • Ocak ayında yansıyacak

• sıcak fırsatlar yine siteyi çökertti :D:D açılmıyorwww.turkcell.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Ocak ayında yansıyacak

dostum bide şöyle yazıyordu direk puanlara eklenebilme olayı vardı site açılınca göstercem :D
  • gidin yatın uyuyun, uykusuz kaldığınıza bile değmeyecek kadar saçma sapan bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bu defa 1 puana razı olduk (yanlış seçim yani)

Diğerinde ne vardı

200 küsür
  • bugün kaç çıktı?

• çok saçma çookkk.. 2 puan geliyor diper kutudan 4. sonra 6 puan çıkıyor. 6 kutudan en yüksek çıkan 22 puan. benim aldığım 3 puan. bu ne be böyle
  • Güzelmiş.Haber veren arkadaşa teşekkür
  • kaç çıktı? güzelmiş dediğine göre yüksek çıkmıştır.
  • ilk kutularda 1-3 puan arası çıktı bugün. son kutuya kadar gittim mecburen. 16kazandım. diger kutudanda 3 çıktı. yani 5kutuda 1-3 puan arası vardı 1kutuda 16puan. çok düşürmüşler. dün 60ı reddedip 13kazanınca üzülmüştüm. turkcell yine saçmaladı bi kerede düzgün birşey yapsalar şaşıcam.
  • Hattımızda bulunan puanlar yıl sonu itibariyle silinecek mi arkadaşlar?
  • dün 21 çıkmıştı. bugün 29 çıktı. oyun puanı 29 yazıyor. her gün kazandıklarımızı toplamıyor da en yüksek puanı mı sayılıyor nedir?

• Doğru düzgün bi kampanya yapamadılar gitti. 8bin küsür puan var ama hiçbir işe yaramıyor.
  • Son güne kadar bekleyeceğim.

• 1 çıktı üçüncüde diğer kutuda 91 varmış kabul de etmedik gitti benim anlamadığım 50 liralık çeki neden alamıyoruz yazın almıştım kullandım hala hediye çekiniz var diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

1 çıktı üçüncüde diğer kutuda 91 varmış kabul de etmedik gitti benim anlamadığım 50 liralık çeki neden alamıyoruz yazın almıştım kullandım hala hediye çekiniz var diyor.

Kardeş turkcell dallak geçiyo bizle. hediye çeki yılda 1 kez alınıyomuş. yıl sonuna 4500 puan silinecek sarı kutudan 2 günde 30+2 puan kazandım. Üstüne birde senin niki gördüm dallak folloşu etti
  • Bilgilendirme için teşekkürler :)
  • Eufloria kullanıcısına yanıt
    50 liralık çek 1 kişi tarafından 1 kere alınabiliyor sanırım. yada yılda 1 kerede olabilir.

açıklamalarda bundan hiçbir şekilde söz edilmemesi garip tabi. insan yazar oraya 1 kişi 1 kere kullanabilir diye ama yok. 1den fazla alınamıyorda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.