Şimdi Ara

TURKCELL ŞANSLI KUTULAR (Sarı Kutu içerir) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
24
Favori
16.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep en sonuna gidiyorum. Nedense en sonunda büyük puan veriyor. Bir de her gün bir önceki günden biraz daha yüksek puan veriyor. Yani şans işi değil, sanki ayarlanmış puanlar. Toplam kaç olacak bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Hep en sonuna gidiyorum. Nedense en sonunda büyük puan veriyor. Bir de her gün bir önceki günden biraz daha yüksek puan veriyor. Yani şans işi değil, sanki ayarlanmış puanlar. Toplam kaç olacak bakalım.

Karıştırmışsınız, en son verdiği puan değil, toplam puanınız.

En sona kalırsanız size kaybettiğiniz puanı gösterir, kazandığınız puanı göstermez, direk kutunuza ekler ve toplamını gösterir.

Kısaca anlatırsak,

ilk seçimde çıkan puan, tamam derseniz alırsınız devam derseniz kaçırdığınız puan gösterir

İkinci seçim, tamam derseniz alırsınız devam derseniz kaçırdığınız puan gösterir

Üçüncü seçim , kaçırdığınız puanı gösterir, seçim yok, tamam dediğinizde (kazandığınızla beraber) toplam puan gösterilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Hep en sonuna gidiyorum. Nedense en sonunda büyük puan veriyor. Bir de her gün bir önceki günden biraz daha yüksek puan veriyor. Yani şans işi değil, sanki ayarlanmış puanlar. Toplam kaç olacak bakalım.

En sona kalırsanız size kaybettiğiniz puanı gösterir, kazandığınız puanı göstermez, direk kutunuza ekler ve toplamını gösterir.

Kısaca anlatırsak,

ilk seçimde çıkan puan, tamam derseniz alırsınız devam derseniz kaçırdığınız puan gösterir

İkinci seçim, tamam derseniz alırsınız devam derseniz kaçırdığınız puan gösterir

Üçüncü seçim , kaçırdığınız puanı gösterir, seçim yok, tamam dediğinizde (kazandığınızla beraber) toplam puan gösterilir

kardeşim ufkumu genişlettin ben de arkadaşın dediği gibi sanıyordum. zaten bir iş vardır bunun içinde demiştim :)

• quote:

quote:

Kısaca anlatırsak,

Ben şundan bahsetmek istedim. Mesela 2 gün önce 153 puan kazandım. Dün son hakkımda 21 puan diğer kutudaydı. Bana 167 puan verdi. Yani 153 puandan büyük verdi. Bugün de son hakkımda 185 puan çıktı.

1., 2. hakkımda hep 10-20 puan çıkıyor. Tamam desem nerdeyse bir şey toplanmayacak. Sona gidince hep büyük çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nihattr kullanıcısına yanıt
    Son verdiği puanla sol tarafta yazan puana bakın aynıdır
  • quote:

Son verdiği puanla sol tarafta yazan puana bakın aynıdır

Şimdi anladım, ama öyleyse toplam puanım 188 falan şu an şaka gibi ya. :D Sağol hocam. Bu gece son kez olacağı için tekrar bakayım merak ettim.

Sadece son verdiği puan solda gösteriliyor diye düşünüyordum. Sanki son kutuda, kutunuzdan 1xx puan çıktı gibi yazdığını hatırlıyorum. Toplamı diye düşünmemiştim.
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ifadelerda hata var sanırım, ama bende deneme yoluyla farkettim, oyuna başlamadan puanınızı not edin, oyun tamamlanınca soldaki puanınıza ve en son çıkan puana bakın aynı
  • şanslı kutu puanları yatmış abiler.bana çok az gibi geldi.kutulardan daha çok puan çıkmıştı halbuki. türkcell gene kündeye getirdi bizi

linkten puanlarınızı ve son kullanım bilgilerini görebilirsiniz.

https://www.turkcell.com.tr/hesabim/kulup-ve-programlarim/sari-kutu/gecmis-islemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Ocak 2015; 15:07:20 >
  • Bu şanslı kutu olayı olmadı , gıdım gıdım verdiler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 10 gun boyunca 7 bın puan kazandım sadece en son gun kazandıgım 1000 puan gelmıs...
  • türkcellden kar yapmanın en güzel yolu türkceli kapattırmaktır arkadaşlar
  • benim tam yatmış
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle... "OH BEE"

• -380 süresi dolan

+424 kazanılan

türkcell puanlarını al başına çal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

bende 10 gun boyunca 7 bın puan kazandım sadece en son gun kazandıgım 1000 puan gelmıs...

sizin en son gordugunuz hep toplam puandı kazandığınızı en son da gosterıyor du bizde o kadar kazandık sandık hep
  • Hergün hergün 20 şer 30 ar puan verecek derken toplam veriyormuş. 173 puan 1 ay içinde ne işe yarayacak saçmalığa bak
  • Selam arkadaşlar sarı kutudan 25tl bp yakıt hediyesini aldım bunu nasıl kullanabilirim...

• batur59 B kullanıcısına yanıt
    Bp sanırım toplamda 300 liralık benzin alınca o 25 lirayı düşecek.

• Ben de ilk günlerde hep 130-140 puan topluyorum sandım ama daha sonra anladım olayı. 479 puan topladım kampanya boyunca. Beni asıl düşündüren konu ise normalde kazanılan puanlar 2 yıl içerisinde kullanılması gerekiyor. 720*10=7200 puan yapar. 11000 puan olan ürün nasıl alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Ben de ilk günlerde hep 130-140 puan topluyorum sandım ama daha sonra anladım olayı. 479 puan topladım kampanya boyunca. Beni asıl düşündüren konu ise normalde kazanılan puanlar 2 yıl içerisinde kullanılması gerekiyor. 720*10=7200 puan yapar. 11000 puan olan ürün nasıl alınıyor?

Selam,

Ben de arayıp sordum bu soruyu turkcell'e. Kemküm cevaplar verdiler bilemediler. En sonunda yetkili biri arayıp kesin cevap verdi. Sarı kutuya üye olmadan önce geçmiş yılların puanları hesabınızda birikiyormuş. Sonra birden üye olunca bu biriken puanlar hesaba topluca geliyormuş. Tabiki bunu üye olduktan sonra anlıyorsunuz. Yani kandırmacalı turkcell oyunlarından biri. Kazanılan puanı neden silerler onu da anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.