Şimdi Ara

Turkcell sarı kutu kapatılıyor (30.05.2018 son gün) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wRei

Spotify Premium kullanıyorum aynı zamanda ama internet olmadığı zamanlarda fizy hayat kurtarıyor, dinlediğim çoğu şarkıyı da buluyorum Heavy Metal ve Anadolu Rock dinleyicisiyim.

Spotify da çevrimdışı dinleme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum, ama ç.dışı dinleme için şarkıları indirmesi lazım, Wifi bulursam indiriyorum ancak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'de Platinum 18GB kullanıyorum, Vodafone'da da RED 15GB abonesiyim.

Turkcell hattı genel olarak data olarak kullanıyorum, normal görüşmelerimi Vodafone hattım üzerinden yapıyorum.

İşin komiği ne biliyor musun?

Ortaköy'de oturuyorum. Geçen hafta bir gün öğlen 11:30 civarı elektrikler kesildi. Elektrik idaresi'nin numarasını 186'yı Vodafone hattımdan aradığımda Anadolu Yakası'nın Elektrik işlerine bakan şirkete bağlandı, çünkü Vodafoone hattım Çamlıca tepesi'ndeki baz istasyonundan sinyal alıyor ama doğru konum belirleyemiyor.

Avrupa yakası'ndaki elektrik idaresine bağlanabilmek için Turkcell hattımdan aramak zorunda kaldım. Turkcell hattım da Çamlıca Tepesi'nden sinyal alıyor ama doğru konum belirliyor.

8 senedir Ortaköy'de oturuyorum. Vodafone'da doğru konum belirleyememe olayı 8 senedir var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Turkcell'de Platinum 18GB kullanıyorum, Vodafone'da da RED 15GB abonesiyim.

Turkcell hattı genel olarak data olarak kullanıyorum, normal görüşmelerimi Vodafone hattım üzerinden yapıyorum.

İşin komiği ne biliyor musun?

Ortaköy'de oturuyorum. Geçen hafta bir gün öğlen 11:30 civarı elektrikler kesildi. Elektrik idaresi'nin numarasını 186'yı Vodafone hattımdan aradığımda Anadolu Yakası'nın Elektrik işlerine bakan şirkete bağlandı, çünkü Vodafoone hattım Çamlıca tepesi'ndeki baz istasyonundan sinyal alıyor ama doğru konum belirleyemiyor.

Avrupa yakası'ndaki elektrik idaresine bağlanabilmek için Turkcell hattımdan aramak zorunda kaldım. Turkcell hattım da Çamlıca Tepesi'nden sinyal alıyor ama doğru konum belirliyor.

8 senedir Ortaköy'de oturuyorum. Vodafone'da doğru konum belirleyememe olayı 8 senedir var.

Turkcell'in görüşmelerde ki ses kalitesini bırakıp, aramaları vodafone'dan yapman nasıl birşey anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana SMS gelmedi.

Ama umurumda da değil SARI KUTU 5 para etmez bir servisti.
  • wRei kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Yaani, bip gibi servislerin hediye dataları her ay olarak mı. Ben bir kere alabildim her ay olarak vermesi için ne yapmamız gerekiyor. Faturalı Lifecell Fırsat 5 gb tarifesindeyim.

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam benim pakette var

• quote:

Amma fizymiş arkadaş adamlar Tv+ veriyor film izliyorum 4lira ek verdim sınırsız fizyden müzik dinliyorum, lifebox vermiş senkronizasyon yapıyorum bedavaya Bip vermiş dilediğim gibi görüntülü görüşüyorum birde 14GB internet vermiş dolu dolu kullanıyorum iki haftadır üst üste 10GB salla kazan kazandım bu hafta da 3GB kazandım kullan kullan bitmiyor ve Turk Telekom un çekmediği yerde LTE kullanıyorum. Kalite ucuz olmaz arkadaşlar.
    Bipten görüntülü konuşma mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Evet gayette iyi oluyor.

• wRei kullanıcısına yanıt
    Yahu bipte bırak görüntülü konuşmayı bakışılamıyor bile.İstersen konusu bile var,herkes sinir harbi yaşadığı konuşmaları yazmış...

• recebim59 kullanıcısına yanıt
    Ben gayette görüşüyorum, dediğim gibi dağ başındayız ve her imkan bizim için önemli ailemizle ve sevdiklerimizle ancak bu şekilde görüşüyoruz, böyle bir imkan elimizdeyken bakışması pek aramıyoruz sevdiklerimizin yüzünü görüp orda iki kelam sohbet ettiğimizde dünyalar bizim oluyor çok fazla detayına inmiyoruz ve emin olun bir gün olsun problem yaşamadım. 5GB kota vermiş Bip için saatlerce görüntülü görüşüyoruz 100MB civarında ancak gidiyor. Daha iyi bir imkan veren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 7 Nisan 2018; 0:29:5 >
  • quote:

Ben gayette görüşüyorum, dediğim gibi dağ başındayız ve her imkan bizim için önemli ailemizle ve sevdiklerimizle ancak bu şekilde görüşüyoruz, böyle bir imkan elimizdeyken bakışması pek aramıyoruz sevdiklerimizin yüzünü görüp orda iki kelam sohbet ettiğimizde dünyalar bizim oluyor çok fazla detayına inmiyoruz ve emin olun bir gün olsun problem yaşamadım. 5GB kota vermiş Bip için saatlerce görüntülü görüşüyoruz 100MB civarında ancak gidiyor. Daha iyi bir imkan veren var mı?
    Lütfen yanlış anlamayın,sadece bip görüntülü görüşmeden memnun olan birisine rastlamanın şaşkınlığı benimkisi,memnunsanız sorun yok.İyi geceler diliyorum size.

• Anlayamaman gayet normal,

2 sebebi var;

1- Turkcell abonesi olan akraba ve arkadaşlarımın ödemeLi aramasını engellemiş oluyorum.
    (Diyeceksin ki "online işlme merkezinden yapacağın işlemLe şebeke üzerinden ebgelleyebilirsin")

2- Farklı ülkelerdeki Vodafone aboneleri ile yurtdışı arama gibi değil de aynı ülkedeki aynı şebeke abonesiymiş gibi ucuzA konuşuyuorum. Yani ekstradan yurtdışı arama
    ücreti ödeMiYorum. Kız kardeşim Almanya'daki Vodafone şebekesini kullanıyor. İkimizde Vodafone abonesi olduğumuz için sanki ikimizde Türkiye'deki Vodafone'a
    aboneymiş gibi yurtdışı arama ücreti ödeme ucuza konuşuyoruz.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    300 puana ihtiyacım var puan konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar PM atarsa sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş.Kesin mi bu kapama işlemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Vay arkadaş.Kesin mi bu kapama işlemi ?
    puan son kullanma tarihinde 20.05.2018 yazıyor. bi kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Vay arkadaş.Kesin mi bu kapama işlemi ?
    Kesin

• kapanmaya yakın kampanya olur mu sarı kutuda onu merak ediyorum, yıl başı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: el colgado

kapanmaya yakın kampanya olur mu sarı kutuda onu merak ediyorum, yıl başı gibi.
    ben de merak ediyorum, güzel bir şey yapabilirler belki. olmadı internet alıcaz ne yapalım 16000 puanım var :)) internet de dakika da sms te ihtiyacım yok ama mecbur alacağız ne yapalım.
  • 2 gün önce MH ile görüştüm. Sarı Kutu yakında kapanıyor gençler. Puanlarınızı keyifle harcayın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.