Bildirim
Turkcell sarı kutu kapatılıyor (30.05.2018 son gün)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdi sarı kutu puanı satanlar düsünsun
turkcell sureklı sınırlama getırmeye basladı hayırlısı. -
Şaşırmadım fizy platinum video müzik ile her şarkıyı net üzerinden dinleyebilirken sadece 30 sn dinleyebiliyorum yabancıları artık. Turkcell de zokunu çıkardı artık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önce Fizy'i demo ya çevirdiler hemde taahhütüm varken 30sn şarkı nedir.Taahhüt bitincede tarifeye zam yapıp taahhüt istediler bende türk telekoma geçtim yarı fiyata 2kat internetim var.Sanada tavsiye ederim Turkcell e gore daha kalitesiz ama iş görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lifecell +'ya geçmeyi düşünyorum tt'den. Bu Fizy uygulamasına 5gb internet hediye felan diyor. Şimdi üstüne paramı ödeyeceğim ben fizy'den müzik dinlemek için? 30 sn olayı nedir? Hiç fizy kullanmadım daha önce
Bazı şarkılar sınırlı maalesef. Bazılarını tam dinleyebiliyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Amma fizymiş arkadaş adamlar Tv+ veriyor film izliyorum 4lira ek verdim sınırsız fizyden müzik dinliyorum, lifebox vermiş senkronizasyon yapıyorum bedavaya Bip vermiş dilediğim gibi görüntülü görüşüyorum birde 14GB internet vermiş dolu dolu kullanıyorum iki haftadır üst üste 10GB salla kazan kazandım bu hafta da 3GB kazandım kullan kullan bitmiyor ve Turk Telekom un çekmediği yerde LTE kullanıyorum. Kalite ucuz olmaz arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 3 Nisan 2018; 3:31:17 >
Yıl sonuna kadar maalesef taahhütütm var. Aniden fizy i yok ettiler. Yazma o zaman bu kadar mı zor yazmamak fizy i pakeylere? Böyle dandik bi firma görmedim hayatımda. Sırf tv+ aboneliğim yüzünden duruyorum.
İyi güzel şimdi bir de ben anlatayım. Tv+ ı ek olarak ev aboneliğimde bir extra bir giriş paketi var. Lifebox ta 50 gb var lakin son kullanıcı sözleşmesinde turkcell in veri işleme izni de var. Evimin ön tarafında imt-a çeker iken arka tarafında gprs 2 diş çekiyor ve turkcell e bunu yaklaşık 20 defa iletmeme, mobil baz istasyon verdikleri halde elektrik ve net bağlantılarını kendi dairemden karşılayacağımı söylememe rağmen dönüş olmaması, platinum ayrıcalıklarını sadece sözde görmemiz (arabayla gelip destek vermeleri falan hikaye yani boşta adam yok diyerek kestirip atıyorlar) ve şu son fizy (hesapta platinum paketlere dahil olan fizy) ve sarı kutu nun kapanması ne kadar "kaliteli" olduğunun göstergesi. Imt-a ihalesinin kapsama alanı olarak vodafone aldı. Turkcell ise hızıyla övünüyor sanki her cihaz aynı hızı alıyor gibi hiç cihaz modeminin alakası yokmuş gibi.
Ha bi sevdiğim yanı var tim üzerinden (özellikle teleses) cihaz alındığında cihazı time bıraktığımda sağolsunlar çok ilgileniyorlar ve cihaz asla kusurlu bir durumda dönmüyor. Bu konuda çok başarılılar, ama operatör olarak köprüyü geçene kadar arıya dayı diyen firmayı, kullanıcı kotasını alana kadar her tarifeye zamazingolarını ekleyen firmayı savunmamı beklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 3 Nisan 2018; 7:55:26 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk
İyi güzel şimdi bir de ben anlatayım. Tv+ ı ek olarak ev aboneliğimde bir extra bir giriş paketi var. Lifebox ta 50 gb var lakin son kullanıcı sözleşmesinde turkcell in veri işleme izni de var. Evimin ön tarafında imt-a çeker iken arka tarafında gprs 2 diş çekiyor ve turkcell e bunu yaklaşık 20 defa iletmeme, mobil baz istasyon verdikleri halde elektrik ve net bağlantılarını kendi dairemden karşılayacağımı söylememe rağmen dönüş olmaması, platinum ayrıcalıklarını sadece sözde görmemiz (arabayla gelip destek vermeleri falan hikaye yani boşta adam yok diyerek kestirip atıyorlar) ve şu son fizy (hesapta platinum paketlere dahil olan fizy) ve sarı kutu nun kapanması ne kadar "kaliteli" olduğunun göstergesi. Imt-a ihalesinin kapsama alanı olarak vodafone aldı. Turkcell ise hızıyla övünüyor sanki her cihaz aynı hızı alıyor gibi hiç cihaz modeminin alakası yokmuş gibi.
Ha bi sevdiğim yanı var tim üzerinden (özellikle teleses) cihaz alındığında cihazı time bıraktığımda sağolsunlar çok ilgileniyorlar ve cihaz asla kusurlu bir durumda dönmüyor. Bu konuda çok başarılılar, ama operatör olarak köprüyü geçene kadar arıya dayı diyen firmayı, kullanıcı kotasını alana kadar her tarifeye zamazingolarını ekleyen firmayı savunmamı beklemeyin.
Turkcell'i çekim gücü/ses kalitesinden dolayı kullanıyorum. Platinum kullanıyorum bende ama ekstradan spotify premium aldım. Çünki fizy sıkıntılı, doğru dürüst arşivi yok.
Formula 1 için full tv+ paketide aldım tadından yenmiyor.
Sarı kutu gitmiş kimin umrunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üst mesajdaki dolandırıcılık sms i banada geldi ama sarı kutu alakalı bir sms gelmedi hiç bakalım kokusu çıkar yakında -
Ben bu fizy meselesini anlamadım. Az önce Türkcelli aradım lifecell hakkında bilgi almak için. Fizy nedir ne değildir diye sordum , özellikle belirtmeme rağmen ücretsiz olduğunu vurguladı demo filanda değil tamamen sınırsız diyor. Türkcell mi yalan söylüyor yoksa paketten pakete değişiklikmi oluyor fizy'de? 4 lirayı fizy verceğime spotify alırım. Beni bir aydınlatın arkadaşlar lifecell faturalı 34 tl olan pakete geçmeyi düşünüyorum.
-
Yani türkcell müşteri hizmetleri hikaye anlatıyor telefonda
Bilgilendirme yapılmamıştır bir hafta öncesine kadar videomüzik paketlerin premium dan farkı ses kalitesi ve çevrim dışı olmasıydı. Şimdi yabancı şarkıların çoğuna 30 sn sınırı var. Spotify şu şartlarda daha mantıklı.
Sorunlarınız gerçekten iç acıtır cinsten, malesef yer yer Turkcell dahi çekim sıkıntısı yaşayabiliyor. Umarım sorunlarınız çözülür ama bulunduğunuz bölge de çekim sorunu yaşamayan bir operatör tercih etmeniz mantıklı olacaktır. Yıllardır Turk Telekom kullanıyordum, avea'dan bu yana fakat ciddi anlamda çekim sorunu yaşadığım için ucuz paketleri dahi cezbedici olamadı bu durumda ani bir öfke ile Turkcell'e geçiş yaptım 1 yıl kadar çok kötü bir tarife kullanmak durumunda kaldım değişiklikte yapamadım taahhüt vardı. 750Dk 1000sms 1GB Bip ve 4GB İnternete 29TL para veriyordum. Benim için önemli olan internet ve ilk hafta bitiyordu. Operatör değiştirmeyi düşündüm görev sebebi ile dağ başındayız ve Vodafone, Turk Telekom gram çekmiyor bir şey açmak için sorumluluk bölgemizde dört dönen arkadaşlar var, ben LTE kullanıyorum. Kağıt üzerinde çok daha avantajlılar ama gel gelelim kullanamıyorlar, Şu an 1000Dk, 1000Sms, 14GB İnternet, 5GB Bip (görüntülü görüşme dahil), Lifebox 25GB(%10 ancak doldu), Dergilik(Penguen Okumak Paha Biçilemez), TV+ ayda 5 Film rahat izliyorum ve bulunduğum yerde ilaç gibi, Salla Kazan ile Bu ay iki hafta üst üste 20GB aylık kazandım. Kim 1GB ister ile zor durumda internet kazanıyorum, Yani ile arama yapmak kotadan yemiyor ekstra olarak Yani kullandığım için 1 GB hediye veriyor her ay, Bip ile mesajlaştığım için sürekli aylık 1 Gb ordan geliyor, Bipte grup kurduğum zaman her ay 1GB veriyor, Fizy sınırsız 30sn yok dolu dolu kotadan yemeden müzik dinliyorum ve bu internet konusunda gerçekten insanı kurtarıyor, bunun yanı sıra fizy ile müzik dinlediğim için ayda 1GB internet hediye ediyor. Anlayacağın LTE çekim gücü ile her şeyi dolu dolu kullanarak 53TL fatura ödüyorum ama hizmet alıyorum, umarım sizin de sorunlarınız en kısa zaman da çözülür fakat ben memnunum, gönül isterdi ki daha ucuz olsaydı fakat kötünün iyisi ne yazık ki kapitalist bir ortamdayız telefonu kafamın üstünde taşıyıp iki video izleyecem diye eziyet çekmektense dolu dolu her şeyi kullanır 53TL veririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Spotify varken fizy ne ya
Spotify Premium kullanıyorum aynı zamanda ama internet olmadığı zamanlarda fizy hayat kurtarıyor, dinlediğim çoğu şarkıyı da buluyorum Heavy Metal ve Anadolu Rock dinleyicisiyim.
Son bir kaç aydır "Turkcell'e geçsem mi?" diye diüşünüyorum.
Kararsızım çünkü Vodafone'da hem spotify hem de karnaval ve power fm'in ücretsiz olduğu Müzik PASS kullanıyorum.
Vodafone'da her sey dahil 15 gb yetebiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarski
Son bir kaç aydır "Turkcell'e geçsem mi?" diye diüşünüyorum.
Kararsızım çünkü Vodafone'da hem spotify hem de karnaval ve power fm'in ücretsiz olduğu Müzik PASS kullanıyorum.
Vodafone'da her sey dahil 15 gb yetebiliyor.
Turkcell in bölgende ki çekim gücü sorunsuzsa bence geçmelisin. Bahsettiklerin zaten netten fazla yemez ki yeni platinum tarifeleri çıktı sanırım.
2 operatörüde kullanıyorum, vodafone hattım red20 herbişey bedava ama çekmiyo bee sonradan aldığım Turkcell'i hem çekim gücü hem de ses kalitesinden dolayı ağırlıklı olarak kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell eş kart
- telefonuma sms gelmiyor
- turkcell e sim
- tercih edilen ağ türü xiaomi 2024
- turkcell kullanıcı tanımlama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- iphone servis yok hatası
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X