Şimdi Ara

Turkcell sarı kutu kapatılıyor (30.05.2018 son gün) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde fazladan puan olan varsa atabilir mi 4 gün kaldı boşa gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sari Kutu kapanirken puanlari yariya indirdik! 3 ay boyunca aylik 500 MB 4500 yerine 2250 puan ve 1 ay gecerli aylik 1 GB 3000 yerine 1500 puan! Son gun 30 Mayis! Detayli bilgihttp://trcll.im/sarikutu Kampanya ve hizmetlerimiz hakkinda bilgi almak istemiyorsaniz 05327572783u arayarak ya da turkcell.com.tr den izninizi iptal edebilirsiniz. B002

İyiki harcamamışım. :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı paketi 3 kere alabilir miyiz deneyen var mı

• Merhaba

Elinde Sarı kutu puanı olupda kullanma imkanı olmayan arkadaslar transfer yapmak isterlerse memnun olurum.Az bir eksiğim var tarafıma pm atmaları yeterli

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eran -- 27 Mayıs 2018; 11:40:41 >
  • Eldeki puanları kullanmak için sonlara doğru güzel bir kampanya yaparlar diye umuyordum ama Turkcell bize sağlam kazık attı. Puanlarla alınabilecek uyduruk şeylerden başka bir şey bırakmamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Sorunlarınız gerçekten iç acıtır cinsten, malesef yer yer Turkcell dahi çekim sıkıntısı yaşayabiliyor. Umarım sorunlarınız çözülür ama bulunduğunuz bölge de çekim sorunu yaşamayan bir operatör tercih etmeniz mantıklı olacaktır. Yıllardır Turk Telekom kullanıyordum, avea'dan bu yana fakat ciddi anlamda çekim sorunu yaşadığım için ucuz paketleri dahi cezbedici olamadı bu durumda ani bir öfke ile Turkcell'e geçiş yaptım 1 yıl kadar çok kötü bir tarife kullanmak durumunda kaldım değişiklikte yapamadım taahhüt vardı. 750Dk 1000sms 1GB Bip ve 4GB İnternete 29TL para veriyordum. Benim için önemli olan internet ve ilk hafta bitiyordu. Operatör değiştirmeyi düşündüm görev sebebi ile dağ başındayız ve Vodafone, Turk Telekom gram çekmiyor bir şey açmak için sorumluluk bölgemizde dört dönen arkadaşlar var, ben LTE kullanıyorum. Kağıt üzerinde çok daha avantajlılar ama gel gelelim kullanamıyorlar, Şu an 1000Dk, 1000Sms, 14GB İnternet, 5GB Bip (görüntülü görüşme dahil), Lifebox 25GB(%10 ancak doldu), Dergilik(Penguen Okumak Paha Biçilemez), TV+ ayda 5 Film rahat izliyorum ve bulunduğum yerde ilaç gibi, Salla Kazan ile Bu ay iki hafta üst üste 20GB aylık kazandım. Kim 1GB ister ile zor durumda internet kazanıyorum, Yani ile arama yapmak kotadan yemiyor ekstra olarak Yani kullandığım için 1 GB hediye veriyor her ay, Bip ile mesajlaştığım için sürekli aylık 1 Gb ordan geliyor, Bipte grup kurduğum zaman her ay 1GB veriyor, Fizy sınırsız 30sn yok dolu dolu kotadan yemeden müzik dinliyorum ve bu internet konusunda gerçekten insanı kurtarıyor, bunun yanı sıra fizy ile müzik dinlediğim için ayda 1GB internet hediye ediyor. Anlayacağın LTE çekim gücü ile her şeyi dolu dolu kullanarak 53TL fatura ödüyorum ama hizmet alıyorum, umarım sizin de sorunlarınız en kısa zaman da çözülür fakat ben memnunum, gönül isterdi ki daha ucuz olsaydı fakat kötünün iyisi ne yazık ki kapitalist bir ortamdayız telefonu kafamın üstünde taşıyıp iki video izleyecem diye eziyet çekmektense dolu dolu her şeyi kullanır 53TL veririm.
    Hocam bu tarife hala var mı? 53 tl 14 gb internet 1000dk 1000sms? Birde bu 14 gb istediğin zaman kullanmalık mı yoksa 7gb gece 7 gb gündüz gibi saçmalık olarak mı bilgi verirseniz sevinirim b nde Telekom dan kaçmaya çalışıyorum da internet beni kesmiyor turkcell paketlerinde bu 14 gb 53 ise ben geçerim

• 180 puanım var. Lazim olan varsa pm atabilir

Not:Bir arkadaşa gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafay -- 27 Mayıs 2018; 19:39:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 29 Mayıs 2018; 11:47:53 >
  • puan kullanmayacak olan var mı
  • Merhaba

Elinde Sarı kutu puanı olupda kullanma imkanı olmayan arkadaslar transfer yapmak isterlerse memnun olurum.Az bir eksiğim var tarafıma pm atmaları yeterli

Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 223 puana ihtiyacım var.

Hayır için göndermek isteyen mesaj atabilir.
  • facebook paketi nasıl oluyor ?
    facebook uygulamasındaki veri kullanımları sayılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeeeee

223 puana ihtiyacım var.

Hayır için göndermek isteyen mesaj atabilir.
    Öncelikle Genç Hukukçu nickli arkadaşa teşekkür ederim.

İhtiyacım olan puanı gönderdi. Hatta 477 puan arttı.
    bende ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

facebook paketi nasıl oluyor ?
    facebook uygulamasındaki veri kullanımları sayılmıyor mu ?
    M.facebook.com ve facebook uygulaması yönüne sınırsız kullanım veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

M.facebook.com ve facebook uygulaması yönüne sınırsız kullanım veriyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler

6 aylık Facebook paketi aldım az önce
    100gb tanımlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 28 Mayıs 2018; 14:33:48 >
  • sarı kutu çöpüde gitti...
  • 5900 puanım var isteyene göndrebilirim .ilk pm den msj atana göndericem
    * gonderilmiş tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.yasin45 -- 29 Mayıs 2018; 10:4:14 >
  • a.yasin45 A kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı.

• Sarı kutunun ben var ya 11 kasım 2017 de 12 aylık 1 gb yaptım. Arkadaş öyle bir ayarlamışlar ki paketi hiç kullanamadım her paket bitecek öyle aktif olacak. 6 ay kullanım hakkım olduğu halde bu sabah iptal ettim. Gereksiz yere orda paket gözükmeyecek. Nasıl kullanım periyodu ayarlıyorlarsa saçmalığın daniskası.
  • 77 puanım var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.