Şimdi Ara

Turkcell şebeke problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün öğlenden beri eşim ve benim turkcell hatlarımızda şebeke problemi yaşıyoruz. Çekiyor görünmesine rağmen ne konuşma ne de data hizmetlerinden faydalanamıyoruz. Kısa süreli geliyor sonrası yok.
    Müşteri hizmetleri bölgede sıkıntı yok diyor. Tek hatta sorun yaşasam sıkıntı telefonda diyeceğim ama 2 hatta aynı sorun olunca muhattabım turkcell olmasına rağmen saatlerdir çözüm yok.
    Bu noktadan itibaren sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur böyle şeyler düzelir kafanıza takmayın doğal 1 durum

• Mh ile gorusme bi face den twitterdan yaz onlar arasin bilgili ilgili kisiler arar.

• Sürekli kayıt açın çözülür en azından türk telekom gibi mhlerinde hayvan bulmuyorsun karşında...

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    MH'de çalışan personele müşteriye nasıl cevap verileceği öğretiliyor. Müşterinin sorunu çözülmese bile..

Orada çalışan personel şirket politikasıyla müşteri arasında kalıyor, bu sebepten dolayı çağrı merkezlerınde personel sirkülasyonu çok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

MH'de çalışan personele müşteriye nasıl cevap verileceği öğretiliyor. Müşterinin sorunu çözülmese bile..

Orada çalışan personel şirket politikasıyla müşteri arasında kalıyor, bu sebepten dolayı çağrı merkezlerınde personel sirkülasyonu çok olur.
    Telekomda müşteriyle nasıl konuşulacağı eğitimi vermiyorlar herhalde ama turkcell de en azından sorunun bile çözülmese karşındaki kişi başından atmıyor seni

Onlara ugrasilmaz eposta vs atiyorum onlar ariyor aayanlsr bilgili ilgili mudurlukden ekip oluyor hep.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Türk Telekom müşteri hizmetleri ile yaptığım bir görüşmede konuştuğum kişi etrafındakilerle kahkaha atıp gülmeye başladı. Sonradan toparlamaya çalıştı. "Orası bayağı kaynak herhalde" dedim, bozuntuya vermeden devam etti. İyi ki benim gibi hoşgörülü birisine denk geldi, şikayet edilecek derecede itici bir durumdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Türk Telekom müşteri hizmetleri ile yaptığım bir görüşmede konuştuğum kişi etrafındakilerle kahkaha atıp gülmeye başladı. Sonradan toparlamaya çalıştı. "Orası bayağı kaynak herhalde" dedim, bozuntuya vermeden devam etti. İyi ki benim gibi hoşgörülü birisine denk geldi, şikayet edilecek derecede itici bir durumdu.

Alıntıları Göster
    Böyle şeyler türk telekomda oluyor normaldir hocam

Bütün şirketler satış politikaları gereği çağrı merkezinde çalışan personele eğitim verir, Türk Telekom farklı bir şey yapmıyor.

Çağrı merkezinde çalışan personel aldıkları eğitim haricinde bir şey söyleyemez. Çünkü bütün konuşmalar kaydediliyor ve şirket içinde birileri tarafından dinleniyor. Bu durum olumlu veya olumsuz olarak personele yansıyor. Bu sebepten dolayı eğitim verilmediğini düşünebilirsin.

Senin problemin çözülüp çözülmemesi şirketin verdiği eğitimden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 15 Eylül 2018; 12:34:38 >
  • Probleminiz duzeldi mi, gecenlerde benzer sekilde oldu bana ve enteresan sekilde 4.5g baglantiyi 3gye cevirince duzeldi.

• TÜRKCELL müşteri hizmetlerini ne zaman arasam. İlk 1 dak kesin kapanıyor

Dedim bölgede sorun var 4g çöktü talep bi oluşturcanız diyor

Sorun var çekmiyor sonra yarım saaat sonra bidaha arayın

Sebep kendi sisteminde sorun varmış bireysel.

Onca kişi arasından bana mı denk geldi

Böyle şeyler Türkcell de olur dedim kapatacaktım

Türkcell ailesi olarak sizi seviyoruz diyor sanki 30 yıldır kankayız

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    turkcell in de mh çok kötü çaylak dolu ne diyeceklerini bilmiyorlar bazılarına küfür edesim geliyor kız erkek farketmeden

2 yıldır yer bulamıyoruz diye şikayet ediyorlar bölgede akıllı 3g ve 4.5g şebekesi yok 2 yıldır baz istasyonu kuracaz deyip oyalıyorlar

sonra sizi çok seviyoruz hass....... a.k.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    özgürce konuşanlar var turkcell e 2senedir baz istasyonu kurduramadım bazıları normal gibi söylese de bazıları sert dille eleştiriyor 2 sene de çözülmeyecek bir problem olamaz dyorlar uzun yıllardır turkcell deyim böyle birşey görmedim diyorlar neler neler 2 sene boyunca toplamda 700 adet arama kaydım varmış ama sonuç nafile KIRKLARELİ göbeğinde adam akıllı 3g ve 4.5g hizmeti veremiyor bahane üretiyorlar
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    öyle deme alınırlar sonra aa duymamış okumamış olsun bunu Türkcell kullananlar

hepsinde var sahada iken bende çok dedim ekmek yiyemediği yere yatırım yapmıyor
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    durumu toparlamassa hiç yiyemez çünkü şebeke sorunlu olduktan sonra kim gelir ki ? şebeke düzelsin anca toplanır toplanabilirse
  • Turkcell benim gittiğim lokasyonlarda ÇEKMİYOR.

Defalarca bildirmeme rağnen çözüm yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIRKLARELİ gibi avuç kadar il de evim de iş yerimde ve şehrin birçok noktasın da ölü noktalar aşırı fazla ve yıllardır aynı 2 sene de ben uğraştım kurduramadım. Sürekli yer bulamıyoruz diye ağlıyorlar yer istiyorlar emlakçımıyım ben sanki saçma sapan şeyler TT vodafone nasıl adam gibi çekiyor turkcell niye çekmiyor diyorum hepsi dut yemiş bül büle dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 16 Eylül 2018; 20:37:39 >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, aksini iddia etmeyeceğim.

Ancak kapitalist sistemde yaşıyoruz. Dolayısıyla hem insanlar hem de şirketlerde kâr etmeyecekleri yere gitmezler.

Dolayısıyla bulunduğun bölgede en iyi çeken operatöre geçme hakkın var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.