Şimdi Ara

Turkcell şebekesini sadece 2g olarak kullanmak mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyümüzde baz istasyonu var fakat 3g ve 4.5g tek diş çekiyor. Bazen konuşmada sesimiz karşıya gitmiyor. Turkcelle bu durumu defalarca bildirmeme rağmen yatırım kararımız yok diyorlar. 2g şebekesi ful çekiyor ama diğerleri tek diş.Yatırım istemiyorum 2g kadar çeksin 3g ve 4g diyorum yeterli ama yok yatırımımız yok deyip talebi kapatıyorlar. Şimdi elimdeki telefon note 8 pro da şebekeyi 2g ye alabiliyorum ama iphone de bu seçenek yok. Önceden hesabım uygulamasından 2g şebekesine çekiyorduk hattı sadece 2g çekiyordu şimdi o özelliği kaldırmışlar var mı bunun bir çözüm yolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet iPhonelarda güncel sürümlerde bu ayar yok, ABD de 2g yayını kapanan şebekeler oldu bu olay sonrası apple bu opsiyonu kaldırdı, uygulamada bu seçenek yok ise tek yol müşteri hizmetleri ile 3G/4G servisini kapattırmak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu mümkün yani müşteri hizmetleri kapatır mı

• Turkcell uygulamasidnan 4.5g 3g aboneliklerini kapatmayı deneyin

• Evde internetiniz varsa vowifi denediniz mi? Vowifi olmazsa 532 mhden kayıt açın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evde de iş yerimde de wifi var vowifi zaten kullanıyorum kullanıyorum ama bazrn telefon kulakta olunca wifi de sıkıntı yaratabiliyor

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Bu ayarı kapatmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Turkcell uygulamasından kapanmaz. 2222'ye sırayla IPTAL 4.5G ve IPTAL 3G yazıp gönderin. İptal olduğundan emin olduğunuzda diğer mesajı gönderin. Her ikisinin de iptal olduğundan emin olduğunuzda telefonunuzu uçak moduna alın ve bekleyin. Cihaz başta şebeke bulamayacaktır, ancak birkaç dakikanin ardından mecburen 2G şebekesine bağlanacaktır.

2g yazıp 2200a gönderdşm arkadaşlar işlem tamamdır

• *#*#4636#*#* yapıp mobil şebekeyi GSM seçerseniz sadece 2G bağlanır. Wcdma yaparsanız sadece 3G vb.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.