Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
13
Favori
47.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün de eşimin hattından 1.5 TL Telesekreter ücreti çekilmiş. Senin iptal etmen yetmiyor,aradigin Turkcell abonelerinin de iptal etmiş olması gerekiyor. Eşim biliyor ulaşılamadiginda sesli mesaj birakin deyince kapatmasi gerektigini ama çok hizli geçiş oluyor ve kapatincaya kadar dıt sesi geliyor ve 1.5 TL gidiyor.
    Turkcell yıllardır bu inadından vazgeçmiyor,default olarak bütün abonelerinde hat açılınca telesekreter ve yönlendirme açık olmasın işte. Yapmıyor çünkü milyonlarca abonenin sadece %10'undan ayda 1 kere 1.5 tl alsa büyük ciro. Sonra ben şöyle kazancımı arttırdım böyle kazancımı arttırdım diye öğün. İsteyen kişi açar telesekreteri,sen neden önceden açıyorsun. Kapatıncaya kadar çarpılıyoruz. Bir operatorun müşteri memnuniyetini gercekten düşünüp düşünmedigini bu gibi durumlardan anlarsınız. Turkcell kaliteyi arttırıyorsa bilinki daha fazla para kazanacağını düşündüğü içindir,amaç abonenin rahatı degildir. Kaliteyi düşürdüğünde abonenin kaçacagini bilir.

Turkcell Telesekreteri ve yönlendirmeleri iptal etmek için Iptal Sekteter yazip 2200'ye gönderin.
    Dijital Operatorden Kim Aramış servisini iptal edin.
    Telefon arama ekranindan ##002# yapın.
    Bu bilgi çok lazım olacak,ekran görüntüsü alın saklayın.

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

Ustam ilk yazını düzenle,Telesekreter iptal mesajı numarasını değiştirmiş Turlcell,2200 yapmış. Önceden 2222'ye gönderiliyordu,değiştirmiş 2200 yapmış.
    @Noxco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 23 Haziran 2019; 6:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler. Bilgim yoktu. İptal ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Dün de eşimin hattından 1.5 TL Telesekreter ücreti çekilmiş. Senin iptal etmen yetmiyor,aradigin Turkcell abonelerinin de iptal etmiş olması gerekiyor. Eşim biliyor ulaşılamadiginda sesli mesaj birakin deyince kapatmasi gerektigini ama çok hizli geçiş oluyor ve kapatincaya kadar dıt sesi geliyor ve 1.5 TL gidiyor.
    Turkcell yıllardır bu inadından vazgeçmiyor,default olarak bütün abonelerinde hat açılınca telesekreter ve yönlendirme açık olmasın işte. Yapmıyor çünkü milyonlarca abonenin sadece %10'undan ayda 1 kere 1.5 tl alsa büyük ciro. Sonra ben şöyle kazancımı arttırdım böyle kazancımı arttırdım diye öğün. İsteyen kişi açar telesekreteri,sen neden önceden açıyorsun. Kapatıncaya kadar çarpılıyoruz. Bir operatorun müşteri memnuniyetini gercekten düşünüp düşünmedigini bu gibi durumlardan anlarsınız. Turkcell kaliteyi arttırıyorsa bilinki daha fazla para kazanacağını düşündüğü içindir,amaç abonenin rahatı degildir. Kaliteyi düşürdüğünde abonenin kaçacagini bilir.

Turkcell Telesekreteri ve yönlendirmeleri iptal etmek için Iptal Sekteter yazip 2200'ye gönderin.
    Dijital Operatorden Kim Aramış servisini iptal edin.
    Telefon arama ekranindan ##002# yapın.
    Bu bilgi çok lazım olacak,ekran görüntüsü alın saklayın.

Ustam ilk yazını düzenle,Telesekreter iptal mesajı numarasını değiştirmiş Turlcell,2200 yapmış. Önceden 2222'ye gönderiliyordu,değiştirmiş 2200 yapmış.
    @Noxco
    bu mesaj da ücretli olmasın??? yani 2200a attığımız mesaj. turkcell bu abi, yapar mı yapar...bi de 2200 mı yoksa 2222 mi. kendi sayfasında 2200 yazmış iptal için.
    son soru: karşı taraf iptal ettirmediyse, yönlendirir yönlendirmez hizmet ücretini arayana, yani bize sokmaya devam ediyor değil mi?
    sinyal sesi duymadan kapatmak lazım doğru mu?
    .
    kare kare002 kare esprisi nedir? onu anlayamadım.
    .
    yanıt veren olursa, şimdiden teşekkürler

• beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 2200 için uyardigin için saolasın. Düzelttim hemen.Önceden 2222 idi,değişmiş 2200 olmuş. Bu hafta eşimin hattından malesef 4.5 TL gitti dıt sesinden önce kapatamadigi için. Bundan sonra TL birakmam. ##002# yaparsan da yönlendirme iptal olur,herkes yapmalı ama bazı markalarda geçersiz deniyor. Turkcellde arayani bildir arayani beklet mi servisi mi ne var,onu kapatmazsan bu denilenleri yapsan da işe yaramıyor. Turkcell zaten telefon özelligi ile ucretsiz yapilabilen özellikleri servis adı altında paralı sunuyor dikkat edin buna. Zaten telefonun özellikleri de olan işlevleri araştırın Turkcell ayarlardan yapmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 23 Haziran 2019; 6:44:55 >
  • Bazen kimse aramasın diye kapalı bir numaraya yönlendiriyorum, ulaşılmıyor diyor, Telekom ve Vodafone'da ücret kesintisi olmadı

• quote:

Öncelikle 2200 için uyardigin için saolasın. Düzelttim hemen.Önceden 2222 idi,değişmiş 2200 olmuş. Bu hafta eşimin hattından malesef 4.5 TL gitti dıt sesinden önce kapatamadigi için. Bundan sonra TL birakmam. ##002# yaparsan da yönlendirme iptal olur,herkes yapmalı ama bazı markalarda geçersiz deniyor. Turkcellde arayani bildir arayani beklet mi servisi mi ne var,onu kapatmazsan bu denilenleri yapsan da işe yaramıyor. Turkcell zaten telefon özelligi ile ucretsiz yapilabilen özellikleri servis adı altında paralı sunuyor dikkat edin buna. Zaten telefonun özellikleri de olan işlevleri araştırın Turkcell ayarlardan yapmadan önce.
    teşekkürler...turkcell e şikayet kaydı oluşturdum. telesekreter için...yani yaptığım aramada, sessizlik oluyor, o arada ben bekliyorum, ancak, karşı tarafın sekreteri açmış oluyor, ne dıt sesi ne bir şey. işe uyanıp kapatana kadar, 1.49 krş giriyor. ben şunu anlamadım. arayana niye giriyor yahu? ...neye istinaden? merakım şu? vodafone ya da telekomdasın, karşı taraf yine bu servisi kapatmamış...onlarda da , sekreter açınca yine bize ücret giriyor mu. yoksa bu iş sadece turkcell e mi has?

• beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Turkcellden Turkcell'e. Turk Telekom hattından ararsan dıt sesi ve 1.50 TL girmiyor. Zaten bu yüzden turkcell telesekreter vurgunu diyoruz. Madem abone telesekreteri açmış,başka operatorden arayinca ücret yansimiyor da turkcelli biri ararsa tak diye 1.50 TL giriyor. Tamamen kendi sistemi içinde bir ayar. (her operatorde de telesekreter özelligi var,bu turkcelldeki çok ilginç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Temmuz 2019; 20:25:38 >
  • Bu konu gibi sms+ servisi de ayrı bir konu olmuş vaziyette. Otomatik olarak tanımlanıyor ve aylık ücreti 5tl civarında. Sikayetvar sitesinde bu konuyla ilgili Turkcel e yazılmış pek çok şikayet mevcut.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sonra ilk çeyrek son çeyrek rakamlarını açıklarken hava atıyorlar servis satışlarını arttırdık diye. Tamamen hisse degerlerini arttırma amaçlı günü kurtaran uygulamalar. 15 yıl Turkcell kullanmadım bu tarzından dolayı.
    Eşimin hattında mecburen 5 TL kalmıştı ve sadece bu telesekreter yüzünden 15 günde bitti. Dıt sesi gelmefen kapat demistim ama eşim hakliymiş,çok çabuk baglaniyor telesekreter. Turkcell gercekten çok paracı,kalitenin parasını istemek başka bir durum ama bu başka bir durum. Önceden aradigin numara ulaşılamazsa dıt sesi bir uyarıdan sonra geç geliyordu,artık hemen geliyor. Bir operator durup dururken telesekretere baglanma uyarı konuşmasini neden kisaltir. Önceden konuşma girerdi ve sen dinler anlar ve dıt sesi gelmeden kapatırdın. Şimdi yangından mal kaçırır gibi zırt..dıt.. Al sana 1.5 TL ücret.
    Sonra ben satış gelirlerimi arttırdım diye hissedarları ve borsayı yanılt.

• buradaki insanlar yine teknolojiyi az çok bilip çözümü bulan insanlar, bunları pek bilmeyen anlamayan kimbilir ne kadar insan bunlara ücret ödemiştir
  • knou sahibine de teşekkürler bilgilendirme için
  • 2018 4.çeyrek satış rakamları kısmında dediğiniz gibi servis gelirleri çok yüksek görünüyor. Bu ve bunun gibi uygulamalar olsa gerek bahsettiğiniz gibi.
  • quote:

Turkcellden Turkcell'e. Turk Telekom hattından ararsan dıt sesi ve 1.50 TL girmiyor. Zaten bu yüzden turkcell telesekreter vurgunu diyoruz. Madem abone telesekreteri açmış,başka operatorden arayinca ücret yansimiyor da turkcelli biri ararsa tak diye 1.50 TL giriyor. Tamamen kendi sistemi içinde bir ayar. (her operatorde de telesekreter özelligi var,bu turkcelldeki çok ilginç)
    teşekkürler...benim merak ettiğim şu, adamın servisi aktifse, o ödesin telesekreter ücretini. arayana niye yerleştiriyor turkcell. bunun yasal zeminini nasıl oturttu hala onu anlamadım
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Daha dün bir amca fatura öderken, fazla gelmesinden şikayet etti. Fatura detayına baktığımızda, nerdeyse her ay, 20 lirayı geçkin SEKRETER servisi parası ödediğini öğrendik.
    Sizin iptal etmeniz de bir anlam ifade etmiyor. Bu servisi iptal etmemiş birini ararsanız, hem size hem ona 1,5 lira yazıyor. Hiç bir şekilde kurtuluşunuz yok.

Benim anlamadığım BTK ve bir sürü yere bunu defalarca şikayet etmiş olmama rağmen, hala bu soyguna kimsenin DUR demeyişi....
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    turkcelli birini aramaya korkar olduk
  • TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

kapatmayı unutmuş tahminen de neden ücret bize yansıyor anlamış değilim eve geçince detaylarını araştıracağım
    www.sikayetvar.com
    Turkcell Telesekreter Hizmeti Nedeniyle Arayan Şahsın Faturasına 0,65 Kuruş Yazıyor
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcell-telesekreter-hizmeti-nedeniyle-arayan-sahsin-faturasina-065-kurus-yaziyor

• Babam ve Dedem şu lanet firma'nın kartı var.
    Şu fatura dönemleri bitsin ilk işim bu firmadna uzaklaştırmak olacak. Hizmet sıfır, fiyatlar şişirilmiş. Çöpten farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 8 Ağustos 2019; 21:35:31 >
  • Bazen arkadaşın Turkcell bayisinde takılıyorum. Fazla faturadan şikayet eden müşterilerin faturaları incelendiğinde, çok nadir paket aşımı, çok sıklıkla ise SEKRETER servisi vurgunu çıkıyor. Daha bugün gelen bir müşterinin 25 lira civarı sekreter servisi ücreti vardı, onun ne olduğundan bile haberi yok.

Turkcell bu soygundan memnun da BTK neden hiç bir şey yapmıyor anlamış değilim.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Annemin hattını Turk Telekomdan Turkcell faturalıya taşımıştım 3 ay önce. Son 2 faturada her ay 6 TL civarı bu sekreter ücreti ekleniyor. Annem yaşı sebebiyle sinyal sesinden önce kapatamıyor telefonu. Çok arayıp konuştuğu bir akrabamın hattında sektereter açık ve amnem arayınca ulaşılamayınca sinyal sesinden sonra tak diye 1.5TL yansıyor.
    Eşimin hattı faturasız lifecell hoşgeldin. Onun hattında her ay 5 TL kalıyor yükleme miktarı sisteminden dolayı ve her ay o 5 TL sekreter rezaletine gidiyor,hattı faturalı olsa belki her ay en az 10 tl yansır.Sinyal sesinden önce kapatabilmek o kadar basit de değil. Başka operatörü ararsanız sekreter devreye girmiyor,sadece turkcelden turkcell hatlata var bu kepazelik. Hat açılışında sekreter kapalı olsa,isteyen abone açsa bu kepazelik olmaz.
    Geçen eşimin ofisindeydim,Turk Telekom Turkcellden iyi çekiyor,niyetlendim hattı Turk Telekoma taşıyacağım. 1000 dakika yetmeyince Bip dakika çok işimize yarıyor ama artık bu sekreter kepazeliğine dayanamıyorum.
    Yaz fırsatı paketinde 750 dakika yerine 1000 dakika olsa 1 gün durmam. İstanbul'da bana çekim olarak Turk Telekomdan fazlasını sunduğu yok. Bayramda memlekete gittim,tamam Turkcell genel olarak açık ara daha iyi ama memlekette yazlıkta Telekom hattım olmasa goller cepte ve Bipi açamayacaktım,zira Turkcell 3G çektiği halde internet bağlanmazken Turk Telekom 4.5G internet sundu. Şans.. Yiğidi öldür hakkını yeme. Görsellerini de bir konuda paylaştım. İlçe merkezinde ise Turkcell 4.5G de iyiyken Turk Telekom 3G+ modunda oluyordu genelllikle. İlginç durumlar.. Bu durumda dağ başındaki yazlıkta Turk Telekom'un 4G hizmet vermesi büyük şans benim için. Jandarma için istasyon kurmuş diyorlar,yoksa avucumuzu yalardık.

• Vurgun halen devam ediyor. Şöyle güncellemeyelim bilgisi olmayanlar baksın.
    Hatta BTK vb. artık neresi bakıyorsa gerekli itirazlarınızı da yapın. Bu leş firmaya para kaptırmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.