Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
13
Favori
47.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanılır gibi değil, defalarca iptal etmeme rağmen, yine ücret kesildiğini görünce iptal mesajı attığımda, sekreter servisiniz aktif değildir demesine rağmen, yine 1,5 lira yansıtmışlar faturayı. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

İnanılır gibi değil, defalarca iptal etmeme rağmen, yine ücret kesildiğini görünce iptal mesajı attığımda, sekreter servisiniz aktif değildir demesine rağmen, yine 1,5 lira yansıtmışlar faturayı. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Aynısını yaşadığımı 2 hafta önce buraya bu konuya yazmıştım. İptal etmeme ve iptal edildigine dair mesaj da gelmesine rağmen 1 gün sonra telesekreter yüzünden ücret kesilmiş. Arayıp sorduğumda sistemsel hata dediler. Bunu burada yazdığımda malum fanatikler konuyu neden hortlattınız gibi imada bulundular. Turkcell hatalı da olsa bazılarına göre eleştirilemez,çünkü en iyi çeken Turkcell. Hata varsa,vurgun varsa eleştirin kardeşim. Eleştirmezseniz vurguna devam ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Defalarca şikayet ettim, yine yazdım BTK'ya. Ha bir şey çıkacakmı, hayır çıkmayacak, soyguna devam...

Ayrıca senin iptal etmende bir anlam ifade etmiyor. Aradığın kişi de iptal etmemişse, hem ona hem sana yazıyor 1,5 lira. Ne güzel değilmi...
  • 2 hattımıda aldığımda hiçbirşey yapmadım taktım kullandım. Telesekreter servisi falan bilmem, bodozlama girdim hatta.

Şimdi yedek telefonu kapattım aradım, "Aradığınız numaraya şuan ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyin" dedi sekretere falan aktarmadı. Birkaç kez sesli mesaj dinlemişliğim var da hangi hatta dinledim anımsayamadım.

Acaba bug falan mı oluyor., müşteri hizmetleri ne diyor bu konuya güncel olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Nisan 2019; 22:13:40 >
  • Teleksekreter özelliği Vodafone'da ücretsiz..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Vodafone da da musteri hizmetlerini aramak ucretli :D Dert anlatmak için para veriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

Vodafone da da musteri hizmetlerini aramak ucretli :D Dert anlatmak için para veriyorsun
    Vodafone için 0542 542 0000 numarasını arıyorum,paket dışı giden yok. Emin misiniz?

• Son kullandığımda öyleydi, arama sebebim de şuydu. Telefonum htc one sv idi ve kendi sitesindeki internet ayarlari yollama sayfasinda benim telefonum yoktu. Bu sebeple internetim kesiliyordu ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. Karşıdaki kızcağız da intermet ayari gonderip durdu. 1-2 senedir bu sebeple vodafone kullanmiyorum

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Evet bir ara Vodafone Musteri hizmetlerinin tüm numaralarını arayıp 60 saniye üzerinde konuşmak ücretliydi haklısın. Öyle bir saçmalık olmuştu. Şuan 0542 542 0000 paketten düşüyor ama düz 542 yine ücret alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ©

Bu mesaj silindi.
    doğrudur dikkatli olmazsanız kepçeyle alır

şahsen kepçeyle alıp çay kaşığıyla veriyorum ben

• hemen mesaj ı çektimmm çakallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 28 Nisan 2019; 14:31:58 >

• kurtulunmuyor
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone ve Samsung kullandığımda paketimdeki dakikalardan düşüyor. Ekistra ücret ödemiyorum.

Bende HTC kullandım ancak HTC hem Türkiye'den hemde globalde piyasadan çekildi. Operatörlerin ayarlarını silmesi veya pasif duruma getirmesi normal.

Operatörlerin internet sayfalarından hangi cihazlara destek verdiklerini kontrol etmekte fayda var.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim htc sadece çin pazarından çıktı ama uzun vadede devredileceği kesin zaten ekipten kafası çalışanlar zaten google a transfer oldu
  • Aradığınızda eğer ulaşılamıyor sesini duyduğunuz anda telefonu kapatın. Yoksa 1.5 TL Sekreter Servisi Kesiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle soygunmu olur, ana mesajda belirtilen iptal size gelen aramalar için sekreteri iptal ediyor bilginiz olsun, sizin aramalarınızin sekreteri kapanmıyor.
    Hattımı degistircem en kısa zamanda.

• Bu konu yine mi hortladı. Bu konu ayda bir hortluyor. @Noxco ustamın laneti olsa gerek.

Turkcell'in en önemli saçmalığı hattın açılış anındaki Telesekreter ayarı ve Arayanı göster/beklet ayarı.
    2 ayarı da sonradan bizzat siz düzenlemelisiniz ama düzenleyinceye kadar iş işten geçiyor. Turkcell istese bu ayarları açılışta default olarak abone lehine ayarlayabilir ama işte nereden para kazanırım hırsı olunca müşteri memnuniyeti önemsenmiyor.
    Default olarak abone lehine ayarla ve abone isterse degistirsin işte ama yapmaz Turkcell. Ben bile eşimin numarasini taşıdığımda ilk başta 1.5 TL kaptırdım eşimi aradigimda hatti cekmeyince.
    ARADIĞINIZ NUMARAYA ULAŞILAMIYOR,LÜTFEN FISS SESİNDEN SONRA SESLİ MESAJ BIRAKINIZ..( Dalavereyi anlayıncaya kadar hattınızda bedava dakika ve sms olsa bile TL'leriniz gidiyor,zokayı yutuyorsunuz.) (Milyonlarca aboneyi hesap edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Haziran 2019; 5:31:9 >

• Geçen aldığım yeni hatta 1.49 ücret yansımış. Kapatalım bakalım diğer ay yine olursa sayar söverim valla.

Benim anlamadığım diğer 3 hattım için böyle birşey yapmamışken bu hattın özelliği ne yani. 3 hat otomatik kapalı olsun ama bunda açık olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Haziran 2019; 3:34:45 >
  • bunun aynısı annemın hattınada bulasmıs sorna farkettım numara tasıdıgmız icin iptal vs ugrasmadık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.