Şimdi Ara

TURKCELL SIFIR HAT REZİLLİĞİ (Başkasının adına alacaklılar arıyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3 gün önce Resmi Turkcell bayiiden 80 TL ödeyerek sıfır hat satın aldım.
    Ama aldığım günden itibaren beni Bankalar arıyor, alacaklılar arıyor, mesajlar geliyor her yerden.

Benim yasal hakkım nedir ? Ben sıfır hat almışım böyle bir rezillik olabilir mi ? Müşteri hizmetlerini arıyorum kısaca “bayiyle halledin” diyor bana.

Bayi bana yeni hat verir mi ? Yasal olarak ne yapabilirim. Böyle bir rezilliği ilk kez yaşıyorum.

Adam kimdir neyin nesidir ? Bankalar, bilmem neler prşine düşmüş ben başımı belaya sokamam ya. Bayiden sıfır hat talebinde bulunacağım bakalım neler olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 29 Mayıs 2018; 16:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki numara değişimi yapabilirler.

• circassianmen C kullanıcısına yanıt
    İyide vereceği numarada kullanılmış numara havuzundan olacak ?

Ben salak mıyım o zaman gider 25 tl ye numara değiştirirdim ? Niye yeni hat satın aldık ben 80 tl verip ?

• Bir numarayı senden önce başkasının kullanması demek başına her türlü halt gelebilir demek.

En basitinden nişanlısın diyelim. Ya da sevgilin var. Bir numara arıyor bir gün bir açıyosun. Bu hattı senden önce kullanan adamın kırıklardan biri.

Sıçtın yani. Yuva yıkmaya kadar gider bu olay. Daha fetö sü borcu harcı katmıyorum. Burası Türkiye

• Bildiğim kadarıyla Turkcell yeni hat satarken hattın olduğu zarfın arkasında "Bu numara kapanalı 1 yıl ve üstü zaman olmuştur." gibisinden bir uyarı yazısı yazıyordu.
  • Olayı amma büyüttün ha. Ara müşteri hizmetini numara değiştir. Yıl olmuş 2018 kullanılmamış numara bulmak istiyorsan 551 561 ve 501 li numaralar alacaksın. Hiç bir şekilde yasal hakkın yok operatörlerin uzun süre kullanılmayan numaraları 1 yılı aşmak süretiyle satışa sunma hakkı var.

• Aynı durum bende de oldu. Hatta "borcunu öde" diye mesaj geldi. Bir güzel kalayladım o gün bugün arayan mesaj atan olmadı daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sifir vodafone hat aldim dijiturkden mesaj geliyor ariyor bir de borcunuz var diye. Sifir diye aldik havuzda bekleyip dusen hat cikti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Numara değiştirmek ucretsiz siz boşuna yeni hat almışsınız ayrıca bilginiz olsun

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hayatınızda hiç numara değiştirdinizmi acaba.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Vodafone de ilk değişim ücretsiz ya arkadaş onu diyor herhalde. 1 yıl önce 22 TL karşılığında turkcelde ilk numaramı değiştirmiştim.
  • Benim de Başıma gelmişti Buna benzer bir olay..

Devamlı Kredi ,kredi kartını borcunuzu ödeyin.

Yoksa icra işlemleri başlatılacak VS..

Bende sms'teki banka ile gittim konuştum.

Hallettik bir şekilde. Artık gelmez oldu..

Adam yaşlı Emekli imiş. Maşallah çektik'xd çekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet

• Bana da hgs için, kredi kartı borcu için ve başka bir ilden elektrik faturası için sms gelip duruyordu. İşin ilginci gidiyorsun ilgili bankaya, dilekçenle bir dolu bilgilerini veriyorsun sanki onlarla bir işim varmış ya da üst makamlarmış gibi.

Bir diğer hatta da uzun zaman bilmem ne ilinin derneğinden sms gelmişti. Hep de şu kişi vefat etmiştir, cenazesi şuradan kalkacaktır şeklinde can sıkıcı mesajlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Evet
    O zaman Turkcell size ayrıcalık tanımış, ki bunu kimseye yapmaz bildğim, ben yıllar önce de değiştirdim, 20 lira ücreti vardı, bugünde 28 lira olmuş değişim ücreti.

https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/numarami-nasil-degistirebilirim
  • Olabilir, lakin konumuz Turkcell :)
    Bir kere Turkcell de on yıl kadar önce iki uç yıl önce de tt de numara değişimi yaptım bir para ödediğimi hatırlamıyorum tt de websitesinden kendim kesin bedava değiştirmiştim turkcellde abone merkezinde ayrıca yeni hat için devlete 70-80 tl haraç kaptirmaktansa sizin dediğiniz 20-30 tl cok daha uygunmuş

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Evet bu daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.