< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı durumdayım, turkcell'e geçtiğim gün tt'e başvurdum. Kartım geldi, yarın belli olur onaylanıp onaylanmaycağı bakalım |
e devlet onayını bu akşam yaptım arkadaşlar. Tahmini ne zaman açılır hattım ? |
Yarın sms gelir muhtemelen. Genelde bir gün sonrası için SMS geliyor, pazar günü açılmasına bir mahsur yok ise pazar günü akşam-akşamüstü açılır diye tahmin ediyorum. |
Ben buradan yaptım, şu an turkcell hattimla yazıyorum e-Devlet ile Turkcell Yeni Hat Aktivasyonu https://m.turkcell.com.tr/tr/yeni-hat-aktivasyonu?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAsIGrBhAAEiwAEzMlC4bTSWqdLEMdFxxccFyWuV3COkiKouujvjKANH2wCarPf8xg1hTt0xoCYKoQAvD_BwE< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 25 Kasım 2023; 0:34:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bayiden başvurdum, hattım açıldı 5 gün önce, sizin de öyle mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 773 -- 25 Kasım 2023; 11:6:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazar günü online başvurdum. Salı akşam hattım geldi, perşembe hattım açıldı. Turkcell için süreç böyleydi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 25 Kasım 2023; 11:18:9 > |
Ben de aynı durumdayım, birini onayladım diğeri hala görünmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebiy -- 25 Kasım 2023; 15:15:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 25 Kasım 2023; 17:44:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |