< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hattım yarın sabah 07.10'da açılacakmış. Herhangi bir kısıt yokmuş, bilginize.
-
Valla öyle kocaelinin çoğu yerinde aynı sorunu yaşıyorum 1 hafta oldu geçeli pişman oldum, tt kampanyası devam ediyormu geçebiliyormuyuz acaba bilgisi olan varmı yoksa 90gün numara taşıyamama gibi bir durum varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell e geçerken tahayut yokmuydu paket için ,cayma bedeli cikmazmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En fazla 5 günlük bedel hesaplanır diye düşünüyorum.
-
Hiç vakit harcamayın başka gsm e geçin ceza ödemezsiniz
hocam tt'ye geçiş yaptınız mı? cayma bedeli çıktı mı? bir arkadaş 300 küsür cayma çıktı diye yazmış. uğraşmak istemiyorum bir de bunlarla
-
397 TL fatura cikmis bana da. Cimere ve tuketici hakem heyetine sikayet edecegim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka operatöre taşıdığınızda fatura çıkmadan taşırsanız eğer paketinizin taahütsüz ücreti üzerinden günlük ücretlendirilmeniz lazım. 70gb paketi kontrat olmadan 550 lira. 7 gün kullanan birinin 92 lira fatura ödemesi gerekiyor. İlk ay 30gb’ın cayma bedeli 55,86TL. 5 güne 400 lira fatura çıkartamazlar.
Bana da bugün sim kart geldi kargoyla fakat edevletten aktivasyon yapmadım.. Turktelekomdayım şuan ve cayma bedeli 374 tl çıkıyor.. Sırf cayma bedelinden dolayı aktivasyon yapmayı düşünmüyorum.. Aktivasyon yapmayınca tamamen iptal oluyor zaten.. Fatura vs çıkmıyor.
-
Bugün kartım teslim edildi. Kurye bir kaç doğrulama yaptı(tablet üzerinden selfi çekme, başını sağa sola dön çek..vs). Hat açıldı. Açıldıktan sonrada kapandı :) Telefonum iPhone 14 Pro Max. Geçen yıl yurt dışından almıştım ve pasaportuma kaydetmiştim. Birinci simimde turkcell o aktif ancak ikincisi aktif olmuyor. Aradım 120 BTK'yı durumu bildirdim hat eşleşmesimi..vs söz etti onları yaptı. 24 saate kadar açılır dedi. Ancak hala gelmedi(bazı kişilerde 5 dk sonra aktiflenmiş hat). Bekliyoruz bakalım :)
-
Bende de 379 TL fatura görünüyordu.mobil uygulamada Turkcell asistandan fatura itirazı yaptım 142 TL oldu.
Hattım bugün açıldı 22si başvuru yapmıştım online olarak. Telefonum yurtdışı 14 pro max. Şebeke yoktu btkyı aradım 2 saat sonra geldi. Telekomdayken 16 saate gelmişti
-
100 lira migros çeki gelen varmıdır?
Hocam btk yı arayıp hangi bilgileri paylaştınız ?
sim kart geldikten sonra kaç gün içinde aktifleştirme yapmamız gerekiyor
-
15 gün.
-
Beklemedeyiz hala.
Bu çeki online üzerinden başvuru yapanlara mı veriyorlardı?
Kargo şubesi memleketteki ilçemde olmadığı için hafta da 1 geliyor. Bugün ancak geldi sim yurtiçiyle. Dün de taşıma talebiniz iptal oldu dedi Turkcelli arıyorum Pasaj ile görüşün diyo hiç bir şey anlamadım bu işten. E-devlet aktivasyonunu yaparsam Turkcell'e geçebilecek miyim şimdi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X