Şimdi Ara

TURKCELL SOYGUNDUR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deryadeniz907

Turkcell mobil veri üzerinden Google Play marketten güncelleme yapamıyorum uygulama indiremiyorum wifi ağında sorun yok wifi de indirebiliyorum telefonda da bir sıkıntı yok bu sorunu yaşayan var mı
    Google Play ayarlarından Güncelleme : Sadece wifi yi wifi ve mobil veri seçmelisin.
    General mobile yada çin cihazsa yapsanda bu sorunlar olabilir.
  • Turkcell tarife bitmişti bende Vodafone'un kontratsız tarifelerinden birine geçtim Aklımda bikaç ay durup geri turkcelle geçmek vardı ama Şimdi fiyatlara bakıyorum uçmuş Açıkçası sadece başlığı okudum Gerçekten turkcell soygun Mevcut vodafone'a devam edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell pahalı katılıyorum ancak en iyi çekim gücü Türkcell’de mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Turkcell tarife bitmişti bende Vodafone'un kontratsız tarifelerinden birine geçtim Aklımda bikaç ay durup geri turkcelle geçmek vardı ama Şimdi fiyatlara bakıyorum uçmuş Açıkçası sadece başlığı okudum Gerçekten turkcell soygun Mevcut vodafone'a devam edeceğim
    10 TL'ye Vodafone TV ve 30 TL'ye sınırsız youtube paketi dışında Vodafonenin bir cazibesi yok. O da internetin 4.5G nin cektigi bir yerdeyseniz. Bu iki özellik hariç ben şuan Vodafonenin Turkcellden ucuz olduguna inanmıyorum.

NUMARA TAŞIYARAK GELEN YADA YENİ HAT ALARAK YENİ MÜŞTERİ OLANLARI BAZ ALIRSAK:
    50 TL'yi seviye alırsak Turkcellde 10 GB alırsın,hediyelerle beraber ayda en az 15 GB internet olur,bu rakam şanslıysan 25 GB'a varır. Vodafonede ise 50 TL ye 10 GB internet alırsın ve hediye olarak ise 1 yıl boyunca cicekboceksepeti com'dan %30 indirim alırsın,hiç internet ve dakika çıkmaz. Türkiye'nin en kötü çekim ve en kötü 4.5G hizmetine sahip olan operatör olması da bilinmeli.
    Kullandıkça anlarsınız tekeri patlamış bir arabaya benzediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 8 Nisan 2019; 1:5:50 >

• kullanıcı isterse bu durumu tersine çevirip soygunu kendisi yapabilir

• Lifecell 35 TL 5 GB kullanıyorum turkcell akıllı olana pahalı değil aylık kullanımım 20 GB aşağı düşmüyor ve en iyi hizmette açık ara onlarda
    TURKCELL SOYGUNDUR

TURKCELL SOYGUNDUR

TURKCELL SOYGUNDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

10 TL'ye Vodafone TV ve 30 TL'ye sınırsız youtube paketi dışında Vodafonenin bir cazibesi yok. O da internetin 4.5G nin cektigi bir yerdeyseniz. Bu iki özellik hariç ben şuan Vodafonenin Turkcellden ucuz olduguna inanmıyorum.

NUMARA TAŞIYARAK GELEN YADA YENİ HAT ALARAK YENİ MÜŞTERİ OLANLARI BAZ ALIRSAK:
    50 TL'yi seviye alırsak Turkcellde 10 GB alırsın,hediyelerle beraber ayda en az 15 GB internet olur,bu rakam şanslıysan 25 GB'a varır. Vodafonede ise 50 TL ye 10 GB internet alırsın ve hediye olarak ise 1 yıl boyunca cicekboceksepeti com'dan %30 indirim alırsın,hiç internet ve dakika çıkmaz. Türkiye'nin en kötü çekim ve en kötü 4.5G hizmetine sahip olan operatör olması da bilinmeli.
    Kullandıkça anlarsınız tekeri patlamış bir arabaya benzediğini.

Alıntıları Göster
    Ucuz bi tarife bulsam direk geçicem turkcelle ama yok yada ben bulamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.